Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3338 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 334  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Ko labu Tu izdarīji savam MB ?
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 17:19 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Ir gan sarežģīti. Jo pēc tam no tā sū tava dzīvība atkarīga. Piekarei mainās visas slodzes. Tam štruntam jābūt ļoti precīzam, ar precīzu smaguma centru, citādi visu laiku auto vibrēs, stūre raustīsies. Tam ritenis būtu jāpiefiksē. To centriņu problēma. Blablabla. Ne velti tie mēsliņi ar garantiju maksā simtos. Drošības ziņā es vilktu paralēles ar stūres mehānisma pašrocīgu iezāģēšanu. Ne tā iezāģējot tā lu neazbrauksi. Citur iezāģējot — nekādu problēmu. Zinu, ka bmwpowerā bija daudzas bildes, kur BMW + flancis + nolauzti riteņi. Tāpēc ar vīlīti neizvīlēt, bet normālai izgatavošanai iekārta dārga, līdz ar to arī flancis dārgs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 17:31 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Attēls

bio

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 17:52 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Janvāris 2008, 08:33
Atbildes: 2815
Atrašanās vietas: Ropaži
Mašīna: Honda CBR 900RR StreetBlade
Citēt:
[user]637773|Bpa4|[/user]
Citēt:
[user]387025|Viks|[/user]zinu kur tāds ir!

un kur, man vajag flančus uztaisīt. autocadā jau esmu sazīmējis

Uz Tvaika ielas OLIO teritorijā ir mazs angārs, kur džeki griež! iespaidīgs skats odnako!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 18:24 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Aprīlis 2008, 15:15
Atbildes: 265
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: MB R129
Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Ir gan sarežģīti. Jo pēc tam no tā sū tava dzīvība atkarīga. Piekarei mainās visas slodzes. Tam štruntam jābūt ļoti precīzam, ar precīzu smaguma centru, citādi visu laiku auto vibrēs, stūre raustīsies. Tam ritenis būtu jāpiefiksē. To centriņu problēma. Blablabla. Ne velti tie mēsliņi ar garantiju maksā simtos. Drošības ziņā es vilktu paralēles ar stūres mehānisma pašrocīgu iezāģēšanu. Ne tā iezāģējot tā lu neazbrauksi. Citur iezāģējot — nekādu problēmu. Zinu, ka bmwpowerā bija daudzas bildes, kur BMW + flancis + nolauzti riteņi. Tāpēc ar vīlīti neizvīlēt, bet normālai izgatavošanai iekārta dārga, līdz ar to arī flancis dārgs.

Protams, tas ir svariigi, nav divu domu. Bet uz virpas nevar shkiibi uzvirpot un ar disbalansu... nav jau ar roku jaaviilee. Normaalai virpai ir ljoti preciizi regulejumi un precisitaate. Kaa tad ar diskiem kad tos valce un metina? Taa pat peec tam uz virpas finalizee un viss ir ok. Probleema vieniigi varetu buut ar ritenju skruuvju caurumiem att pret centru.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 18:33 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Edzaa, aizmirsi, ka diskus balansē. Un pēc būtības nobalansēt var arī ķieģeli. Tāpēc ar diskiem ir vienkārši. Bet flanci nebalansē. Tam jābūt ideālam, tas līdz ar visu var lietojot uzkarst. Uzkarstot tas nedrīkst deformēties, par plaisāšanu pat nerunājot. Bremžu diski mēdz deformēties — flancim šajā ziņā jābūt labākam. Es tak teicu, ka, ja tas būtu tik vienkārši, tad flanči nemaksātu simtos. Jo par tādu cenu tos neviens nepirktu. Neviens jau neredz, ka esi uzlicis "firmas" flanci — tā nav detaļa, ar kuru varētu palielīties.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 18:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Un vispār, par flančiem te ir cita diskusija. Atceros, ka bija arī smalki uzskaitīts viss sliktais par flančiem un pamatots, kāpēc tie var izmaksāt daudz. Tā kā mīnusu vairāk kā plusu, tad civilizētās zemēs šos jautājumus risina citādi — pērk dalītos diskus un plauktu pasūta pēc vajadzības. Flanči tikai jau kā galējais risinājums, ja ar dalītajiem diskiem nepanāk vajadzīgo efektu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Mašīna: Visu kas ripo
Man laikam dēļ tiem flančiem būs jāliek cietākas vai garākas atsperes. Baigi pa arkām dod, kad iešūpojas. Ārprātā tracina tas! :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:12 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Man laikam dēļ tiem flančiem būs jāliek cietākas vai garākas atsperes. Baigi pa arkām dod, kad iešūpojas. Ārprātā tracina tas! :x

Nopērc no Redvina tos platos diskus, būs skats zvērā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]Man laikam dēļ tiem flančiem būs jāliek cietākas vai garākas atsperes. Baigi pa arkām dod, kad iešūpojas. Ārprātā tracina tas! :x

Tikai un vienīgi nepareizi flanči!!! Es tak saku — W123 arkas ir daudz lielākas tilpuma ziņā par W124 arkām, bet Taviem diskiem uz W124 vajadzētu derēt bez problēmām!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2009, 19:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Aprīlis 2008, 15:15
Atbildes: 265
Mašīna: MB R129
ok. Tiesham neesmu iedziljinaajies flanchu jautaajumos, taapeec nestriideshos, iespeejams smagi kljuudos.
Ok, tad skatiishos tos flancus ieprieksmineetajaa disku veikalaa.
Par pashiem flanciem kaut kad jau mineeju - man vajag tikai pakaljeejiem diskiem un tik kaadus 18 -20 mm biezus. Jo principaa, izskata zinjaa avantgarde diski mani pilniibaa apmierina, amg zvaigznes negribu, jo taadi ir gandriiz visiem 129jiem latvijaa. Uzliekot oridzinal pelmenjus vispaar aimugure diivaini izskataas - ar milziigaam arku paarkareem.
Tie divi ceem, domaaju, neko dizi nelauziis nedz piekarei, nedz gultnjiem. Tas jau tas pats, kas disku ar savaadaaku ET iznesumu uzlikt.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3338 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 334  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012