Publicēt atbildi

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 12:56

Mizx tu te nemaz neizliecies :D pats esi viens no zinoshaakajiem shii saita apmekleetaajiem un nemaz nerunaashu par tavu w 123 280 TE

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 14:40

Gribās iemest vēl kādu bildi, kuru tiko atradu! :whistle: Kvalitāte nav izcila, bet saprast varēs! :D
Attēls

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:26

[user]630|Holokous|[/user]Jā no kupejnieka nocelti hromējumi! Baigi patīk cits skats! :D

Līdz kaut kādam 1980 (?) gadam tādi bija visiem, (bet varbūt tāpat kā kantainie lukturi -- kupeju un 2,8l ekstra... šķiet, ka tomēr vecajiem bija visiem...) man arī laikam pārītis aizķērušies...

P.S. Holokous -- Tev tur priekšējie nav lietie diski, bet metāla, vai ne? ... bieži tādi negadās, parasti tieši tādiem pavecākiem un izskatās ļoti labi...

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:30

Labi tiks pamēģināts! :)

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:32

[user]21237|Alis|[/user]Tika mēģināts ne tikai ar acetonu, bet...skuju. Tā līme ir sakaltusi un vairs nešķīst. :D

tamdelj es saku, ir janjem tas specialais feens un japasilda......

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:34

[user]379|Mizx|[/user]
[user]630|Holokous|[/user]Jā no kupejnieka nocelti hromējumi! Baigi patīk cits skats! :D

Līdz kaut kādam 1980 (?) gadam tādi bija visiem, (bet varbūt tāpat kā kantainie lukturi -- kupeju un 2,8l ekstra... šķiet, ka tomēr vecajiem bija visiem...) man arī laikam pārītis aizķērušies...

P.S. Holokous -- Tev tur priekšējie nav lietie diski, bet metāla, vai ne? ... bieži tādi negadās, parasti tieši tādiem pavecākiem un izskatās ļoti labi...

Nu laikam jau tie nav lietie, bet savā ziņā viņi ir kā lietie! Jā viņi ir no vecākām mašīnām, izskatās viņi jau labi, bet baigi pa ziemu izrūsējuši nezinu, ko ar viņiem tagad darīt izskatās jau krimināli! :D

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:34

Tā sildot var arī vākam krāsu noņemt, tas darāms pie pārkrāsošans, tad bez problēmām. :D

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:35

nav jagriezh uz 400 gradiem, bet gan uz 150 apmeram, un jasilda 5 cm attalumaa...nu man krasa nenogaja........ :lol:

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:36

Jā var visādi gadīties! :D

Rādam savus MB

27. Janvāris 2005, 15:36

Ar sildīšanu bez problēmām var tikt vaļā. Pats savu trafaretēto kabluku tādā veidā noplūkāju 8)
Publicēt atbildi