14. Maijs 2020, 09:10
intelxx rakstīja:Joprojām rakājos pa dažādiem ārzemju MB forumiem, cerībā dabūt kaut kādu info par degvielas līmeņa gļukiem, esmu uzdūries uz apmēram 3 variantiem,
-) ka mainot degvielas pludiņu ar sensoru esot jātaisa adaptācija, lai kompis saprot.
-) esot 2 degvielas pludiņi, kreisais un labais un variants ka viens no pludiņiem ir iesprūdis, esot jāizņem ārā, jāpačakarē un jāliek atpakaļ.
-) viens no vadiem ir iesprausts nepareizajā štekerī.
Varbūt kāds zinās vai tā ir vai nav, lai saprotu, vai es eju ārā no meža, vai tieši otrādi, dziļāk mežā iekšā :roll:
14. Maijs 2020, 10:33
Mizx rakstīja:intelxx rakstīja:Joprojām rakājos pa dažādiem ārzemju MB forumiem, cerībā dabūt kaut kādu info par degvielas līmeņa gļukiem, esmu uzdūries uz apmēram 3 variantiem,
-) ka mainot degvielas pludiņu ar sensoru esot jātaisa adaptācija, lai kompis saprot.
-) esot 2 degvielas pludiņi, kreisais un labais un variants ka viens no pludiņiem ir iesprūdis, esot jāizņem ārā, jāpačakarē un jāliek atpakaļ.
-) viens no vadiem ir iesprausts nepareizajā štekerī.
Varbūt kāds zinās vai tā ir vai nav, lai saprotu, vai es eju ārā no meža, vai tieši otrādi, dziļāk mežā iekšā
Vai ar to nenotiek pārcenšanās? Parasti problēma ir banāla — pie mums pierasts braukāt tukšām tvertnēm un liet pa 10 EUR ja ne mazāk. Rezultātā tvertnē kondensāts, rūsē un oksidējas, kas var. Sensors bojājas. "Pačakarēšana" var uz brīdi palīdzēt. Pludiņu ar sensoru parasti nemaina, jo tas nav lēti, uzzinot cenu nolemj, ka nav būtiski.
. Man ir donora bāka ar visiem pirambasiem, domāju no otras bākas izraut kreiso pludiņu ar visu mehānismu, un iedot lai nomaina, jo labā puse ir nomainīta.
14. Maijs 2020, 15:23
20. Maijs 2020, 21:00
. Turpmākie plāni ir aizvest auto uz pretrūsas apstrādi un sataisīt kondišku, sistēmā 0 spiediens. Tas pagaidām viss
28. Maijs 2020, 09:32
28. Maijs 2020, 11:56
intelxx rakstīja:Mašīna aizvest uz pretrūsas apstrādi, kā arī sataisīta kondiška(no radiatora laida ārā). Nepūš tik labi, kā gribētos, jo jānomaina salona temperatūras devējs, pagaidām man rāda ka salonā ir -98.6 grādi![]()
28. Maijs 2020, 13:09
salventiy rakstīja:intelxx rakstīja:Mašīna aizvest uz pretrūsas apstrādi, kā arī sataisīta kondiška(no radiatora laida ārā). Nepūš tik labi, kā gribētos, jo jānomaina salona temperatūras devējs, pagaidām man rāda ka salonā ir -98.6 grādi![]()
Man liekas, Tu dzīvo kaut kur, kur ir ļoti auksti.

29. Maijs 2020, 09:29
29. Maijs 2020, 14:54
Mizx rakstīja:Bez kļūdu nodzēšanas tāpat kondicionieris pilnīgi normāli nestrādās, tas jādara, kad esi visu sataisījis.
29. Maijs 2020, 15:04
. Beigās tikai viens vieninieks par SRS, teica, lai no gabarītiem izņemu LED spuldzītes, jo tās raustās. Labi ka grabažniekā stāvēja parstās spuldzītes, 3min. darbs un zilā uzlīme logā.