Publicēt atbildi

Re: Ģirta W202 ikdienas kaplis

19. Februāris 2017, 20:15

Ģirts rakstīja:Nu pag,nejau gluži pie grīdas,tā sanāk aizmugurējā lonžerona iekšpuse ,kur man viņš ir pieskrūvēts,un tāpēc es uztaisiju tās plāksnes,jo tipa pēc vairāku āķu pamācībām tādas tur bija jāliek,lai tupa nesalauztu lanžernoa bleķi.Es vienkārši nekur neko neatradu par oem āķi uz w202,visi kas liek lika ar šitādu metodi,urbjot caurumus bundžā,Tobiš lanžeronā vai blakus tam,izmantojot bieza metāla leņķi,ar ko saskrūvēt āķi ar lanžeronu,manā gadijumā man interesē,vai man ir vajadzīgs leņķis un pieskrūvēt pie lanžerona sāna arī,vai derēs,ka esmu pieskrūvējis pie lanžerona apakšas tikai.
https://www.youtube.com/watch?v=YWECo8pfjjA
reku var redzēt to sistēmu,man viss ir tā pat,tik tas,ka nav tik liels leņķis ielikts lanžeronā,bet tikai plāksnes.

Cik saprotu no fizikas un konstrukcijām — plāksnes nepalīdz, vajag normālus leņķus. Ieliku saiti par OEM risinājumu w124 — tur vēl papildus virsbūves konstrukcijai atbalsta sistēmas, tā ka jāmeklē kārtīgi un jāpārliecinās, ka viss turēsies. Plāksne ir tikai pabiezinājums, bet neuzņem slodzi.

19. Februāris 2017, 20:31

Neko daudz nemācēšu piebilst, bet te shematiska bildīte no OEM w202 āķa. :ninja:

Attēls

19. Februāris 2017, 21:01

Paldies,tagad aptuveni skaidrs kam kā ir jāizskatās!

26. Februāris 2017, 23:58

Šodien sanāca laiks paķimerēties ar mersi,par cik tikko pēc slimošanas neko smagu darīt negribējās :D
Pirms nedēļas būdams pasažiera krēslā uztaisiju snapu,nu sapratu,ka kaut kas ir jāmaina ar instrumentu paneli
Attēls
Gadu atpakaļ ,apmēram,salku panelī baltus ledus,par cik pietrūka baltie,pulkstenim un odometram tika zilie :lol: sākumā likās baigi cool,bet nepagāja ilgs laiks,līdz palika viens baltais un pulksteņa diode pastāvīgi gļukoja,odometrs jau no laika gala blāvs bija,šodien beidzot bija laiks un tas piegriezās,izravēju visu ārā un saliku stocku,itkā ir ok,protams,ka ar baltiem LED izskatās nedaudz labāk,bet nosolijos sev kamēr normālus led un visās pogās vienādus nesalikšu tad nafig :D
Attēls
Pabakstiju arī termometra šleifi,citādi tas šad tad rādija - 38 šad tad nerādija neko,kolīdz dabuju lai rāda -38 tā ķēros pie vada saremontēšanas pie devēja,to jau biju laiku atpakaļ atklājis,bet par cik tas maita displejs tāpat neko nerādija tad nemaz netaisiju :D
Rezultātā,manuprāt,pat ļoti glīts oem look :) (ja salīdzina augšā ,ar pirmo bildi ar sprāgušiem LED :D )
Attēls
Pirms tam tika arī nomainīts lodbalsts,labajā pusē,itkā vairs neklunkšč,bet jāskatās,kaut kādas neriktīgas skaņas tur nāk,neesmu gan sajūsmā par konkrētā ražotāja preci,itkā jau pēc skata nekas,bet kaut kā man tā tapa neiegāja līdz galam iekšā,tobiš lodbalsta korpuss neatspiežās pret plaukta plakni,bet konuss ir līdz galam un pievelkas,vecais spriežot pēc nospieduma arī tāpat stāvēja,kā viņš stāvēja es neredzēju jo čoms ņēma nost,otrā pusē plakne pret plakni,bet nu labi,ko var gribēt ja pa kapeikām nopērk detaļu :smokin: nu un vēl uzliku stūri taisni,kāds bija uztaisijis pat ar marķieri pozīciju,kā viņai jāstāv,bet kāds cits tāpat bija pamanijies uzlikt šķībi.Kruīza slēdzi izvilku ārā,bet neko tur neierudziju,kompis meta kļūdu par to,cerēju uz kādu vienkārši beigušos vadu vai kontaktu,bet nespīd man kruīzs tik vienkārši :(

26. Marts 2017, 17:14

Vakar domāju ,iedzīšu garažā izsūkt salonu un tā,bet par cik pēc lodbalsta nomaiņas atkal parādijās klunkšķoņa nolēmu meklēt vēlreiz vainu.
Izrādijās,ka sūdus taisa augšējais plaukts,pirms gada uzliku lētučus - maxgear,bet toreiz man nebija oem skrūves,jo vecā bija jāsazāģē,ieliku wurth rūdīto vītņstieni,ko tiešām nevajadzēja darīt,pašam lētajam plauktam viss ir kārtībā,šarnīrs joprojām ļoti labs,kā jauns un buksēm ne vainas,tad nu rekur rezultāts - izauzīta skrūves vieta
Attēls
čoms nojājās un izdabūja to vītņstieni ārā no plaukta,un oem skrūve jau labu laiku gulēja bardačokā,atlika piemetināt kaut ko tādu(neesmu metinātājs,tāpēc šuve nav nekāda ūber skaistā) 2mm plāksne ar 10mm urbumu skrūvei.Tāds fast fix vien ir bet ko tur daudz
Attēls
otrā pusē uztaisiju pastiprinošu plāksni no tā paša 2mm bleķa,tagad autiņš kā jauns,pilnīgi sajūta,ka būtu visu priekšējo piekari pārlasijis :D un izskatās,ka pirmdien sūtu augšā visu pakaļējā tilta poly setu no strongflex,jo tas gan dauza un ļogās.
Kaut kāds nesaprotams pavasarīgs snaps,kad bija vēl pavasaris :D
Attēls

27. Marts 2017, 18:15

es apbrīnoju tavu entuziasmu :D

27. Marts 2017, 19:00

Paupe rakstīja:es apbrīnoju tavu entuziasmu :D

Nedaudz pofigisma un viss ir ātri sataisāms :D jo nu reāli pārdot es viņu netaisos,patīk man tā mašīna,ikdienai ideāls dampis,gāzīte vēl,cenas tāpat tādam nav... :haha:

27. Marts 2017, 19:05

Ja ir kur pašam ķimerēties ar šito, kāpēc ne... es arī labprāt spēlētos :D

27. Marts 2017, 19:20

Man ir garažiņa ar metināmo,fleksi un daudz instrumentiem par laimi,uzsāku kaut kad pirms gadiem 4iem,tagad visu laiku attīstu,nopērku štrumu kādu,vēl kaut ko,pirms tam ārā zem bluķa moskviču skrūvēju un deltiņas,jawas šķūnī :D

27. Marts 2017, 20:49

Tīri kruts tas wāgens. :D

Bļa, man līdz Tavam līmenim vēl celt i celt savu katafalku. :D
Publicēt atbildi