19. Februāris 2017, 20:15
Ģirts rakstīja:Nu pag,nejau gluži pie grīdas,tā sanāk aizmugurējā lonžerona iekšpuse ,kur man viņš ir pieskrūvēts,un tāpēc es uztaisiju tās plāksnes,jo tipa pēc vairāku āķu pamācībām tādas tur bija jāliek,lai tupa nesalauztu lanžernoa bleķi.Es vienkārši nekur neko neatradu par oem āķi uz w202,visi kas liek lika ar šitādu metodi,urbjot caurumus bundžā,Tobiš lanžeronā vai blakus tam,izmantojot bieza metāla leņķi,ar ko saskrūvēt āķi ar lanžeronu,manā gadijumā man interesē,vai man ir vajadzīgs leņķis un pieskrūvēt pie lanžerona sāna arī,vai derēs,ka esmu pieskrūvējis pie lanžerona apakšas tikai.
https://www.youtube.com/watch?v=YWECo8pfjjA
reku var redzēt to sistēmu,man viss ir tā pat,tik tas,ka nav tik liels leņķis ielikts lanžeronā,bet tikai plāksnes.
19. Februāris 2017, 20:31
19. Februāris 2017, 21:01
26. Februāris 2017, 23:58
sākumā likās baigi cool,bet nepagāja ilgs laiks,līdz palika viens baltais un pulksteņa diode pastāvīgi gļukoja,odometrs jau no laika gala blāvs bija,šodien beidzot bija laiks un tas piegriezās,izravēju visu ārā un saliku stocku,itkā ir ok,protams,ka ar baltiem LED izskatās nedaudz labāk,bet nosolijos sev kamēr normālus led un visās pogās vienādus nesalikšu tad nafig
(ja salīdzina augšā ,ar pirmo bildi ar sprāgušiem LED
)
nu un vēl uzliku stūri taisni,kāds bija uztaisijis pat ar marķieri pozīciju,kā viņai jāstāv,bet kāds cits tāpat bija pamanijies uzlikt šķībi.Kruīza slēdzi izvilku ārā,bet neko tur neierudziju,kompis meta kļūdu par to,cerēju uz kādu vienkārši beigušos vadu vai kontaktu,bet nespīd man kruīzs tik vienkārši
26. Marts 2017, 17:14
un izskatās,ka pirmdien sūtu augšā visu pakaļējā tilta poly setu no strongflex,jo tas gan dauza un ļogās.
27. Marts 2017, 18:15
27. Marts 2017, 19:00
Paupe rakstīja:es apbrīnoju tavu entuziasmu
jo nu reāli pārdot es viņu netaisos,patīk man tā mašīna,ikdienai ideāls dampis,gāzīte vēl,cenas tāpat tādam nav...
27. Marts 2017, 19:05
27. Marts 2017, 19:20
27. Marts 2017, 20:49