17. Decembris 2016, 22:47
Bremžu diski izteiktāk vibrē un kārtīgi sit pa pedāli bremzējot. Ja nav sitienu bremzējot, tad meklē kaut ko citu no iepriekš minētā. Ja vibrē stipri, tad katrā normālā servisā to būtu jāatklāj, jo nav jau daudz detaļu, kas varētu radīt šādu efektu.
17. Decembris 2016, 23:36
Pieļauju iespēju, ka varētu būt vaina, uz ko norādija kurjers.
Nu ja tur būtu kāds izteikts defekts, to es pats novērotu + TA vispār neko neteica. Es visu piekāri no visiem stūriem izkratiju un vainu neatradu. Sāku jau domāt, varbūt bukses kas nāk zem spārniem ir tik ļoti mirušas ka rada jau vibrāciju, bet tā tam nevajadzētu būt. Vel kā variantu iedomājos, ka varētu būt amortizatori beigti, un pie zināma ātruma sāk radīt vibrāciju.
Man vēl arī ir tāda, teiksim, iedzimta problēma, ka aizmugurē uzgāzējot ir tāds kā sitiens, par cik daudz darba un laika nebija mašīnai pieķerties nodomāju, noteikti stabilizators! pamainiju atsaites sities turpinājās, tātad aplīdu zem auto, sāku pētīt un konstatēju, ka skaņa rodas no reduktora, pusass. flancim ir brīvkustība un salonā dzirdama skaņa, itkā gultnis ietu uz beigām. jāmaina pats fancis ? šlices būs izļurkātas ?
17. Decembris 2016, 23:37
|
Šo ierakstu izdzēsa
Norča - 17. Decembris 2016, 23:37.
Iemesls: Iepostojās divi reizē
|
17. Decembris 2016, 23:58
Sitieni ir arī vienkārši no kārbas, kas salasījusi kļūdas. Protams, ka ilgtermiņā tas atsauksies uz mehāniskajām daļām. Pamēģini nodzēst kārbas (ne motora) kļūdas, bet jāmeklē serviss ar atbilstošu aprīkojumu, ar universālajiem diez vai varēs.
18. Decembris 2016, 00:43
|
Šo ierakstu izdzēsa
Kurjers - 18. Decembris 2016, 11:19.
Iemesls: dubultposts
|
18. Decembris 2016, 00:45
Mizx rakstīja:Sitieni ir arī vienkārši no kārbas, kas salasījusi kļūdas. Protams, ka ilgtermiņā tas atsauksies uz mehāniskajām daļām. Pamēģini nodzēst kārbas (ne motora) kļūdas, bet jāmeklē serviss ar atbilstošu aprīkojumu, ar universālajiem diez vai varēs.
šai 4 ātrumu parastajai kārbai arī ir kāda izteikta elektronika ? Manuprāt, es reiz gudrus rakstus salasijos, ka tai kārbai grūdieniem ir jābūt.
18. Decembris 2016, 11:44
Norča rakstīja:Mizx rakstīja:Sitieni ir arī vienkārši no kārbas, kas salasījusi kļūdas. Protams, ka ilgtermiņā tas atsauksies uz mehāniskajām daļām. Pamēģini nodzēst kārbas (ne motora) kļūdas, bet jāmeklē serviss ar atbilstošu aprīkojumu, ar universālajiem diez vai varēs.
šai 4 ātrumu parastajai kārbai arī ir kāda izteikta elektronika ? Manuprāt, es reiz gudrus rakstus salasijos, ka tai kārbai grūdieniem ir jābūt.
4 ātrumu kārba mehāniska, piektais ātrums bija jau ar elektroniku. Grūdieniem (sitieniem) nebūtu jābūt, jāslēdzas plūdeni.
18. Decembris 2016, 17:56
par kārbām visu sapratu. Gribu saprast, kas tur gaudo, pats reduktors manuprāt tas nav, tam nevarētu būt saistībā ar pusasi ?
18. Decembris 2016, 18:06
Norča rakstīja:par kārbām visu sapratu. Gribu saprast, kas tur gaudo, pats reduktors manuprāt tas nav, tam nevarētu būt saistībā ar pusasi ?
Noteikti. Reduktori MB ir vidēji izturīgāki, mazāk mirst kā citiem.
10. Marts 2017, 19:32
čau, tādad Mersim pa vidam izveidojās vēl dažas prioritātes, tapēc mersi nācās uz labu laiku likt malā. Nostāvēja ārā zem sniega labu laiku un vakar es saņēmos beidzot viņu savest Tehniskā stāvoklī, iziet jaunu TA, saremontēt visu kas vajadzīgs, un pagaidām nodot tēva rokās, lai vismaz līdz vasaras beigām pabraukā, kamēr es neesmu pabeidzis savus iesāktos projektus.
Šodien noņēmu diskus, rīt dienas gaitā centīšos viņus savirpot, salikt jaunus bremžu klučus un pa weekendu samainīt motoram dažas blīves kas suloja, paralēli tam visam apkarošu rūsas izveidotos caurumus.