Publicēt atbildi

Re: Skrūvējamais w201 turbo

07. Marts 2017, 12:09

Labs :rox: tik es nebūtu izvēlējies tds turbīnu,stulbs flancis uz kā pa lielam nekas labs neder,labāk ir e34.e28 M21D24 dīzeļa turbīnu uzlikt,tai ir t3 flancis,vēl daudz labāks variants ir volvo 940 (LTeškas dzinēja) turbo,tagad vairs precīzi neatceros,kad stellējām tos turbo uz bembjiem,tad bija runa par to,ka mazāka turbīna sanāk restriktīvāka,tāpēc labāk meklēt turbīnu ar daudz maz normāla lieluma auksto galu.
Bet tā viss skaisti,kur dabūji tik smukas trubas?Man uz e30 turbiķa bija visur parasta ņerža sametināta :Dnebija skaisti,bet gāja,kolektors no melnā netur tas gan,čoms uzmetināja tādu ,pēc mēneša katru dienu metināja kādu caurumu ciet,tas kolektors vienkārši sāka vērties visur vaļā :D

07. Marts 2017, 14:31

Ja pats tagad sev nevaru piedot ka uzliku tds turbinu,bet nu to var arī samainīt,redzēs ka ies ar šito,ja vispār sanāks ka daudz maz normāli iet,bet vēljoprojām neatmetu domu par m111 kompresor motoru,vai m103 3.0 :crazy:

07. Marts 2017, 22:42

kādas problēmas Tev ir?Nevari degvielu pie boosta dabūt vairāk?

08. Marts 2017, 13:56

Vai nu aizdedze jasaregulē precīzi vai nu maisjusm pa maz,jo kad dod riktigi ciba sak splaudities,liekas ka gais pa daudz degviela pa maz,to jau itka varetu saregulet lai degviela daudzak,bet tad jau tuksgaita vins atkal parlies,naks siltaks mēginas kko darit,ja izbeigisies motors,tad nebija lemts :baigais:

08. Marts 2017, 14:19

sanāk šitam motoram ir mehāniskais jetrnoiks?Tad jau variants viens,uztaisīt sistēmu ,kad parādas boosts tad papildus sprausla iepūš kolektorā papildus degvielu,nav sarežģīti,mēs bembim ar visu elektronisko šprici ākstijāmies ar šādu variantu ,sprauslu gan likām ražīgu,ar mitsu evo sprauslu eksperimentējām,beigās vislabāk gāja ar M3 sprauslu.Aizdedzi šitam var pagriezt manuāli vēlāku nedaudz?Ja var tad jau pa lielam pofigs,vari izbēgt no detonāijas,tik tas,ka pirms boosta neies.Otrs variants stutēt virsū vadību no kaut kā jēdzīga ar elektroniskajām sprauslām,nu pa lielam,ja ir pieejams kolektors ar sprauslu vietām priekš šī dzinēja,tad gandrīz visas durvis ir vaļā,vajag tikai izdomāt,kur piejāt kloķenes dačiku :D bet nu nemet plinti krūmos,visu tur var izdomāt :super: mums čoms viens sabūvēja turbo un arī neko neizdarija ar vadību,beigās plinte krūmos,visu ravē nost...pēc mēneša mēs nācām klajā ar vienkāršāko risinājumu ever papildus sprauslas palaišanai :D

08. Marts 2017, 15:20

Ja sim ir mehaniskais jetronics.
Aizdedze mehāniski regulējas,nu tik atri netaisos mest plinti krumos.
Varbūt vari pastastit sikak par to kas vada to sprauslu?
Nu uz si motora isti nav kolektors kuram der parastas sprauslsas,bet so var partaisit lai derētu elektro sprauslas.
Nu katrā zina ir vēlviens motors,ja ar sito sanāks bēdīgi :baigais:

08. Marts 2017, 17:43

papildus sprauslu var vadīt ar speciālu kontrolieri. piem HKS AIC vai Split second Aic. tie ir programmējami/mapojami. Var arī caur pakaļu variantā, kā man bija. mazs kontrolieris kurš vada to sprauslu sākoties būstam. uz tā kontroliera var manuāli uzregulēt sprauslas duty cycle jeb cik % viņa lies.mīnuss tāds ka tas degvielas daudzums būs konstants sākoties būstam. kontrolieri ieslēdz būsta mehānisks regulējams slēdzis. man tie krāmi vēl ir varu uz tirdziņu likt. sprauslu tur vajadzēs lielāku. 0.5 bar droši tik cik lej 2 ke jetronika kopā kas būtu tuvu 300cc

08. Marts 2017, 18:54

Es biju paņēmis bembja eļļas spiediena dačiku, un saslēdzis caur releju lai tas ieslēdz sprauslu,šādā variantā tikai nekas tur neregulējas,sprausla stāv full on vaļā.Labāk ir nekā bez,viss tas pasākums ieslēdzās pie 0.3 bar kaut kur ,otrs variants ko darijām,ka tāda pati ķēde ieslēdz temp dačika vietā pretestību,bet dažiem motoriem tā var dabūt agrāku aizdedzi un attiecīgi detonē,es gan nezinu vai tas strādā uz ke,bet labāk papildus sprauslu,ar kontrolieri vispār būtu kruta.

08. Marts 2017, 22:03

Aizdedzi mehāniski regulēt nevar! Ir tikai 2 pozīcijas S vai N. Attiecīgi brauc ar 95 vai 92 benzīnu. Pārliekot šīs pozīcijas (pretestības) var regulēt aizdedzi (uzlikt vēlāku vai agrāku). Tas, ka sadalītājs grozās, tā nav aizdedzes regulēšana, bet sadalītāja pozīcijas uzstādīšana, lai brīdī, ka tiek padots augstspriegums pretī būtu kontakts, kas to uztver. :znaika:

08. Marts 2017, 23:20

Jautājums par to sprauslu,likat vienu vai uz katru cilindru,ja vienu,tad kura vieta jus vinu likat?
Publicēt atbildi