Publicēt atbildi

Re: Ventspils W123

20. Oktobris 2014, 12:07

Lūdzu pasakiet man priekšā, kur meklēt un kādi bja oriģinālie radio iekš W123 1982 gadā
paldies jau iepriekš
Artis

31. Oktobris 2014, 10:53

Manam MB 230e kaarba pielikta, viss kartiibaa, spararats arii, sajuugs un kurvis, podushka gan nederaaja, bet to izmantojaam veco

paldies Benzman par paliidzeshanu

par muftu veel padomaashu

palicis nomainiit aizmugureejiem bremzhu suportiem visas iekshas, jo tie galiigi ieruuseejushi

iznaak, ka pa shiim briivdienaam varees izmest pa ventspili kaadu liikumu ;)

cerams ;)

31. Oktobris 2014, 12:12

:super:

Tad jau varēsi padalīties ar sajūtām izbraucot ar W123! Ceru kārba strādās labi!
:mbclubrulz:

31. Oktobris 2014, 21:47

Jaa aizmugure bremzhiem katraa pusee laikam divi cilindri. Pilniiiigi ieruusejosbi. Jauni remkomplekti un cilindri cerams liidzees.
Kulisei bukse jaatjauno. Aatrumi tad sleegsies kaa jaunam. Nu vispaar laikam iekritu azartaa ieprieksheejam Auto man prasiija piecus gadus. Shim cerams ka mazaak

05. Novembris 2014, 13:42

Aizmugureejies bremzhu suporti pilniigi iecementeejushies ar 33 gadus senu "zupu", nu viss buus jauns

Attēls

darbs procesaa, pamataa apakša ir ljoti laba, pat bremzhu caurules ka jaunas, bet ir dazhi caurumi, kas jaaizimetina, jaapstraada un jaanoved lidiz labam liimenim

to arī izdarīsim

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

PS: nezināju ka automashiinai uz stūres horizontālās reikas ir amortizators, kas slāpē sitienus pa riteņiem

05. Novembris 2014, 13:46

artists rakstīja: Nu vispaar laikam iekritu azartaa ieprieksheejam Auto man prasiija piecus gadus. Shim cerams ka mazaak

Nu,tas mani nemaz neizbrīna :) 123 ir ideāls auto jaukšanai un remontēšanai. Nekā lieka,vietas visur daudz,ērti skrūvēt,visam var tikt klāt.Saku to no savas personīgās pieredzes.

Lai veicas! :alus:

05. Novembris 2014, 13:59

man shitas auto saak patikt aizvien labaak un labaak
nopietni

05. Novembris 2014, 14:06

Izbraucis jau esi? Man gribās zināt vai kārba labi strādā! :)

05. Novembris 2014, 14:15

kaarba straadaajot labi, pats izbraucis neesmu, kulisei bukse jaapaartaisa lai sleedzas preciizaak

12. Novembris 2014, 15:52

Darbs turpinās:

šitā izskatās mazies caurmi
viss tiks aizlāpīts, no iekspuses izpuusts ar kaadu nebuus konservantu un no apakshas arii viss buus nopikjots
uudens suuknis jāmaina - bija beigts
salonā nāk ūdens, laikam luukas novadcaurule aizdambējusies

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls
Publicēt atbildi