Publicēt atbildi

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 21:58

Mibins... šie diski daudz labāki par vecajiem... auto kā oga, tik Avantgard reste trūkst... ;)

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:03

Esmu taas restes mekleejumos ;)
E-bayaa neviens nesuuta uz LV :?

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:11

Citats no volvo kluba 8)

UUSA rakstīja ...

mx_black rakstīja ...

jautaajums:
kam ir bijusi pieredze ar Osram CoolBlue H3?

jautaajuma buutiiba:
vai izdeg tikpat aatri kaa H1 vai tomeer iztur vairaak kaa meenesi?

gribas uzlabot jau taa labaas Microdes, it kaa vareetu ielikt xenon, bet ir citas lietas, kas tagad buutu jaanomaina, it kaa vareetu ielikt CoolBlue, bet ir nelabas atminjas par tuvajaam gaismaam - dega aaraa preciizi reizi meenesii - pareekinot Ls, tur gada laikaa var ielikt xenon un veel ar tulamoru apmazgaat

Ja pareizi saprotu,Tev ir MicroDE.Nav brīnums,ka bieži izdeg spuldzītes-ļoti mazs apkārt esošā gaisa tilpums(slikta dzesēšana).

nop, nepareizi saprati

jap, man ir MicroDE, bet tur iekshaa staav stock H3 lampinjas, veel nav bijusi vajadziiba mainiit. Bet gribu kko niknaaku tur ielikt.

ar CoolBlue ir nelaaga pieredze 850taa H1 tuvajaam gaismaam - gaisma kaa taada uzlabojas, ir spilgtaak, bet attieciigi arii taas lampinjas bija jaamaina reizi meenesii, rekords bija, kad viens komplekts 2 meeneshus iztureeja. vienu briidi pieriebaas, visu laiku mainiit, pareekinaaju, ka izdeviigaak ir ielikt xenon un taa arii izdariiju.

tanii pat laikaa choma MB kupejai taas pashas CoolBlue H4 izpildiijumaa velk vismaz gadu.

taapeec jautaaju, vai kaada ir pieredze ar H3 CoolBlue

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:17

jipis -- es rēķinu, ka tās iet ~1,5 gadus un abas izdega ar ~ mēneša nobīdi. Tikai beigās konstatēju jau minēto faktu, ka atšķirība no parastajām vairs nebija tik izteikta. Par citiem spuldžu standartiem nebrīnos -- tur jau katrai savas stiprās un vājās puses.

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:19

[user]120235|mibins|[/user]Esmu taas restes mekleejumos ;)

Neesmu iedziļinājies, bet jābūt! Ja jaunās sūta, tad vecās arī sūtīs! Tikai nemeklē lētos variantus, tie ja ne pēc pirmiem lietiem, tad ziemas dzīs laukā rūsu un varēsi tās regulāri pulēt. SZ variants bija labs, pārbaudīts. Un dārgāki. Lētākus nekādā gadījumā. Par tiem kontaktiem jautā SZ. Un, ja ļoti vajag, es droši vien tuvākā mēneša laikā būšu Vācijā ar automašīnu -- varētu atvest, ja ko vajag.

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:31

[user]120235|mibins|[/user]Esmu taas restes mekleejumos ;)

tebe sjuda... www.lbss.de

Cherez nih mozhno vse poluchitj s ebay.de v lv i po prijemlemim cenam (+5%)

Provereno :)

Rādam savus MB

16. Augusts 2008, 22:36

par gaismām runājot... izmantoju philips NightGuide... lietoju jau kopš februāra, supper esmu ļoti apmierināts Attēls

Rādam savus MB

17. Augusts 2008, 10:00

tās zilās, lētais maximas variants, nopirku palūrēt kā izskatās, pagaidām arī atstāju, uz PS main;iju tur kontrastu, tapēc tik traki zilas izskatās, bet dzīvē vairāk uz zaļām velk, bet tas ir pagaidu variants!

Rādam savus MB

17. Augusts 2008, 10:27

u menja diodnie belie stojat +polnij xenon za6ibisj i smotritsa neploxa i svetit otli4na! raznica s rodnim galogenom prosta ogromnaja! :steering:

Rādam savus MB

18. Augusts 2008, 12:05

Attēls

Attēls

Attēls
Publicēt atbildi