Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

05. Decembris 2010, 21:13

:super:

Tu jau krāso auto biežāk, kā citi maina eļļu:shura:

05. Decembris 2010, 21:54

01 December 2010 11:19:42 Renoir rakstīja:
01 December 2010 10:19:29 Misters X rakstīja:
Jā, viņas apstādina pečkas ventilatorus un tad ir jālien iekšā ventilācijas lūkās un jālamājas uz tām.

Uhu, cik tad var lamāties. Tā jau liela daļa dienas paiet, lamājot valdību. Ja vēl baktērijas... par daudz!
Esi domājis par trotila izmantošanu?

tas ir trubu dzenis, viņu ar slotaskātu pa ventilācijas šahktām jādzen laukā!

07. Decembris 2010, 22:59

Šodien savedu inžektoru kārtībā pa lēto ... :D nomainiju spiediena regulātoru un droseles devēju... atcerējos ka man zem kapota ir 3.0 :doh::jump: pedālis jāspiež maiggggiiii..

07. Decembris 2010, 23:26

Es sawam auto nesen nomainiju no saakuma servisaa aizmugureejaas atsperes. Tad weelaak sadomaaju ka gribu lai wiss ir perfekti,aizbraucu uz weikalu un sapirku jaunus amartizatorus un nopirku pie reizes pireksheejaas atsperes.Jaunaas rezerves daljas man nomainija paziistamie shkjuunii. Finaalaa,prieksha bija nezeeliigi gaisaa. :@ Iisteniibaa wiss saakas,jo nopircis wasaaraa biju diskus uz 17. Kuri trinaas pa arkaam.
Kaads war man ieteikt,ko lai es daru?!!! Un kaa ir ar seedinaatajaam atspereem,ir ieteicams taadas likt wai nee. ?! Un kaada izmeera ritenjus lielaakais es waru uzlikt! - Mercedes Bens C 124- Kupeja 1989 gada!

08. Decembris 2010, 09:28

Neoriģinālās atsperes, kuras varbūt vēl ir paredzētas smagākam dzinējam, mēdz stāvēt augstu. Vieglākais variants ir noņemt tās un nofleksēt nost kādu tinumu. Citādi zinu vienu gadījumu, kad tā offroad priekša uz W124 nesēdās vairākus mēnešus. Kamēr nenogrieza atsperes.

08. Decembris 2010, 21:36

07 December 2010 23:26:31 JohnyBoy rakstīja:
Es sawam auto nesen nomainiju no saakuma servisaa aizmugureejaas atsperes. Tad weelaak sadomaaju ka gribu lai wiss ir perfekti,aizbraucu uz weikalu un sapirku jaunus amartizatorus un nopirku pie reizes pireksheejaas atsperes.Jaunaas rezerves daljas man nomainija paziistamie shkjuunii. Finaalaa,prieksha bija nezeeliigi gaisaa. :@ Iisteniibaa wiss saakas,jo nopircis wasaaraa biju diskus uz 17. Kuri trinaas pa arkaam.
Kaads war man ieteikt,ko lai es daru?!!! Un kaa ir ar seedinaatajaam atspereem,ir ieteicams taadas likt wai nee. ?! Un kaada izmeera ritenjus lielaakais es waru uzlikt! - Mercedes Bens C 124- Kupeja 1989 gada!

Sedinatas likt nevajag baigi cieti braukt, boja piekari.
A Atsperes vajadzeja pirkt originālās jaunas(zinu dārgas)a nevis lēto noname crap. Ko sinī jautājumā lai iesaka sai nu fleksē un čarējies ar atsperēm, TA vari neiziet ar apgrieztam atsperem.:P ja pamanīs. Diskus es ieteiktu likt 15 jo savādāk speedometrs melos... Un ar r15 mīkstāka braukšana.

08. Decembris 2010, 23:10

pagaišo ziemu sāka sprūst logu slotiņa, vasarā vis ok. Tagad atkal sprūda. Visi saka, ka tjagas vainīgas, bet nekā. Mehānisms, kas izbīda slotiņu. Īsāk sakot, vaidzēja jaukt līdz pēdējai skrūvītei. Tagad strādā, kā nākas. Citiem zināšanai, ir dažas lietas, kuras jāzin jaucot, ja nezin, var slikti beigties. Man deva biku nepareizu padomu un labi, ka laicīgi pamanīju, kā pareizi vajag. Ja kādam vajag konsultāciju, lūgtum. Ja zin, kas kur un kā, tad darbs uz 30 min. Ja nezin, tad 3 stundar, kuras tika pakāstas lai saprastu, kur problēma, ka neiet kā vajag, kaut šķietami vis ir pareizi.

08. Decembris 2010, 23:14

ta jau vikam zaļais ķepā, lai asistē un 40min viss gatavs :)

08. Decembris 2010, 23:17

žēl, ka nesafočēju, būtu uztaisījis instrukciju.

08. Decembris 2010, 23:25

ja kas, tad drīzumā var ienākties ļoti noderīga infa par 400 cdi izplatītas problēmas risinājumu. Ceru, ka izdosies tikt skaidrībā.
Publicēt atbildi