Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

16. Oktobris 2010, 22:00

16 October 2010 14:44:29 Jazznfunk rakstīja:
Vakar nomainīu amortizatoru atbalsta bukses, tikko atbraucu no savirzes pie Sergeja. Viss labi. Normāls onka, bet pārējie taja servisa gan TIKAI ar kuvaldām strādā..

galvenais man neraadies, toch jumtu nozaageezhu! ieraudziishu, nozaageeshu, elektriskais lobziks, visu laiku bagaazhniekaa - liidzi!
Pēdējo reizi laboja Bpa4 - 16. Oktobris 2010, 22:01, kopā labots 1 reizi.

17. Oktobris 2010, 08:20

Kļaviņ, kas ar Tevi? Tu esi prātā sajucis, lai neizteiktos bargāk? Vai nedabūji biļeti uz Gustavo konci Arēnā?

17. Oktobris 2010, 08:36

:crazy: gustavo biļeti...

17. Oktobris 2010, 15:53

mašīna nomazgāta. :D

23. Oktobris 2010, 22:26

1) Nomainīju "ļjagušku" uz mīzējsviras . Tagad ASD strādā :cool:
2) Saeļļoju pečkas motoram bukses un nomainīju salona filtru.
3) Nomainīju kārbas spilvenu.
4) Izbēru pelnutrauku.

P.S. Tagad tik sniegu un es visādiem bembistiem parādīšu, kā MB ar ASD no krustojuma aiziet.:rox: :D

29. Oktobris 2010, 19:28

Nu tas laiks ir pienācis. RTXs ir sasniedzis pilngadību, lēnām tiek likts BC1 papīriņš un ir arī sava mašīna. Mašīna ir vecais ģimenes w124, kurš pusotru gadu nostāvēja pie sētas, tika nolikts, jo skats ir samērā drūms. Ir man kontakti vienā labā servisā, pats aizdzinu, skrūvējos(lai gan maz ko sajēdzu) - pagaidām, izjaukti, izpētīti aizmugurējie suporti, izjaukta rocene, salikta un noregulēta(vairs riteņi neķīlē), sametināts izpūtējs. Norāvu priekšējām spārnam ļistvu - a tur ne metāls, a liels caurums :O Tātad plānojas virsbūves darbi, muftas maiņa, reduktora blīves maiņa(kāds to ir darījis? mani viens avots sabiedēja, ka var visu reduktora regulējumu salaist dēlī), priekšējo kalodku maiņa, ātrumkastes tjagu regulācija, bremžu trubiņu uzfrišināšana un padaudz darba ar elektroniku, jo ir smadzeni čakarējoša signalizācija, mistiski vadi par piemiņu no Austrijas, un vēl daudz visādu salona detaļu sīkumu pietiek. Nu pagaidām arī viss.
Pēdējo reizi laboja RTXs - 29. Oktobris 2010, 19:29, kopā labots 1 reizi.

30. Oktobris 2010, 21:19

Vakar atnāca meyles daļas šodien jau piespļāvu dažas :shura:
Attēls
Starp citu šitas brīnums man izmaksāja 26Ls+mēnesi gaidīt :smokin:
Pēdējo reizi laboja plashs - 30. Oktobris 2010, 21:21, kopā labots 1 reizi.

30. Oktobris 2010, 21:26

Nāāis! :)

30. Oktobris 2010, 21:30

17 October 2010 09:20:40 Jazznfunk rakstīja:
Vai nedabūji biļeti uz Gustavo konci Arēnā?

:galds:

03. Novembris 2010, 12:42

Beidzot saskaitīti visi loriņi traktora aizstumtajam W210. Sabojāts priekšējais tilts un stūres sistēma vien sanāk ap 1100 Ls, no kā pusi summas veido daļas, ko principā neliek lietotas, otra puse tad jau būs jāskatās. Un tur nemaz nav runa par oriģinālajām daļām, ja ir iespējamas alternatīvas. Tā kā parēķiniet paši, cik izmaksā W210 tilta un stūres sistēmas kapitālais remonts. Pilnīgi skaidrs, ka nekas nav dārgāks par lētu Mercedes-Benz... Tagad tikai jāizkaujas ar apdrošinātājiem, skatoties tāmē paredzama visai izdevīga avārija, bleķi tur mazākais, ritošā daļa paredzama kapitāli atjaunota.
Publicēt atbildi