14. Septembris 2010, 11:33
Ko Jūs varat citēt 10 līmeņos ?
16. Septembris 2010, 21:49
Nu ta atvalinaju laika tika paveikts mazaka dalas no tas man galva saplanots.
Atvainojos par nekvalatativam bildem bet ta nu sanacis.
Sen biju savejam ieplanojis abgaismot salonu ka ari numur zimi.
laiku nezaudeju novilku vadus uztaisiju sledzi pievienoju diodus un luk kas sanaca!

16. Septembris 2010, 21:59
Vēl aizmugurē, lai ir visas 4 vietas apgaismotas un, manuprāt, skats būs glīts.
16. Septembris 2010, 22:00
uz izpūtēja uzgali ar diodēm arī varēji pielikt
16. Septembris 2010, 22:04
Jā, to numura un paneļa apgaismojumu tumsā nevarēju nepamanīt, visu Statoilu izgaismoja!
16. Septembris 2010, 22:05
atvainojos visi 4 sedam vietas kajam ir abgaismotas vienkar6i neieliku bildi no aizmugures fo4eta!
Roma nu ja tagad jau ir vel trakak!:O bet man brauk6anai tas netrauce!
16. Septembris 2010, 22:07
Interesanti, ka šobrīd Vācijā mājas apgaismojumā bērnistabas precēm tiek palēnām aizliegtas zilo toņu diodes un tendence ir tās aizliegt vispār. Cēlonis ir mirgošanas frekvence, kas mūsu acij nav redzama, bet spēcīgi ietekmē nervu sistēmu, dzīvnieki tās ietekmē kļūst vai nu nekontrolējami, vai tieši flegmatiski un nereaģējot uz ārējiem kairinājumiem. Tā kā redzēs, kā tās lietas attīstīsies, bet no mājas precēm, kas domātas bērnistabām, zilo toņu diodes jau esot prom.
16. Septembris 2010, 22:08
16 September 2010 23:05:59 Emik rakstīja:
atvainojos visi 4 sedam vietas kajam ir abgaismotas vienkar6i neieliku bildi no aizmugures fo4eta!
Ja saslēgtu to sistēmu normāli, tad kāju apgaismojums ieslēgtos durvīm atveroties un izslēgtos aizveroties. Tas ir pareizais slēgums!
16. Septembris 2010, 22:14
16 September 2010 23:08:11 Mizx rakstīja:
16 September 2010 23:05:59 Emik rakstīja:
Ja saslēgtu to sistēmu normāli, tad kāju apgaismojums ieslēgtos durvīm atveroties un izslēgtos aizveroties. Tas ir pareizais slēgums!
sakotneji tada doma bija bet diods ar laiku pardeg ja vinu ta visu laiku sledzele!vairak pieturejos pie tada plana ka vienkar6s sledzis zem piepipetaja ja apnik izledzu ara!:Obet gan jau ar laiku iespejams ta ari izdari6u!
16. Septembris 2010, 22:26
Tieši diodes jau neizdeg! Vecajos padomju maģos skaļuma līmenis tika izgaismots tieši ar diodēm, bet tās tur mirgo jau pārdesmit gadu un neizdeg!