Publicēt atbildi

Re: Ventspils W123

14. Jūlijs 2016, 08:52

kurzemes rinjkji pasaktiishos - paldies

jaa, greekoju pamataa lasu savu topiku

es vairaak dzivoju ieksh s2forum.com - tas par citu teemu

02. Augusts 2016, 16:30

Sivēni neiedeva man tehnisko pasakti mersedesam. Kauns man pasham un negods, nevienam nedriisktu saciit :(

Ielika 3 nieku

Par ko?
Pamaniija vienu benziina pilienu pie degvielas filtra. Nu labi, vjadzeeja savilt ciešak uzgriezni pie metaaliskas degvielas caurules

Shodien piepumpeeju rezerves riteni, nomainiija ventili pret jaunu, notiiriishu, nopuceeshu to un tad jau riit ieshu TA atkaartoti

03. Augusts 2016, 07:47

Redz, arī tā gadās! :D

Man atkal bija tāda situācija, ka nolēmu ieekonomēt santīmu un nopirku restaurēto benzīna sūkni. Nobraucu kādus 3 gadus, nekādu sūdzību nebija, bet aizbraucot uz Baltkrieviju (Minsku), viesnīcā man piedāvāja auto turēt garāžā. Kādu dienu auto pastāvot garāžā, viesnīcas administrators man saka, ka no auto pil degviela. Palīdu apakšā, skatos, ka reāli visu laiku pil. Labi, ka izdevās turpat Minskaā sakontaktēt Baltkrievijas MBClub entuziastus un to lietu novērst. Pilēt bija sācis restaurētam sūknim gar alumīnija korpusa valcējuma vietām.

No tehniskās auto ar evakuatoru aizdzini vai izripinot no apskates boksa iedevi pa pedāli? :crazy:

03. Augusts 2016, 11:19

benzman rakstīja:Redz, arī tā gadās! :D

Man atkal bija tāda situācija, ka nolēmu ieekonomēt santīmu un nopirku restaurēto benzīna sūkni. Nobraucu kādus 3 gadus, nekādu sūdzību nebija, bet aizbraucot uz Baltkrieviju (Minsku), viesnīcā man piedāvāja auto turēt garāžā. Kādu dienu auto pastāvot garāžā, viesnīcas administrators man saka, ka no auto pil degviela. Palīdu apakšā, skatos, ka reāli visu laiku pil. Labi, ka izdevās turpat Minskaā sakontaktēt Baltkrievijas MBClub entuziastus un to lietu novērst. Pilēt bija sācis restaurētam sūknim gar alumīnija korpusa valcējuma vietām.

No tehniskās auto ar evakuatoru aizdzini vai izripinot no apskates boksa iedevi pa pedāli? :crazy:

No tehniskās lēnītēm izbraucu. Ar mersedesu braucu lēni un prātiigi
Šodien auto servisā
jāmaina tad uzreizi visas 4 pakaļējās plauktu bukses, kaa arī abas subframe bukses pie reizes
Degviela laikam sūcās, jo metāla caurulītei valcējums beigts, būs jāsūta Hansaflex jauna

03. Augusts 2016, 14:25

nenoturējos un pasūtīju savu favorītu:

Attēls

Lai gan tikai 1:18 izmērā
un 350SL nevis 500SL

PS: šis jau no pagājušā mēneša ir garāžā :) arī 1:18

Attēls

Nez, kurš būtu labāks īstajā izmērā :)
280 SL Pagoda
vai
500SL

04. Augusts 2016, 14:20

Kolēģi! :alus:

Nepieciešama steidzīgi detaļa:
A1233500175
Komplekts - divas aizmugurējās apakšrāmja bukses

:sveiks:

04. Augusts 2016, 14:30

Ne ko sev cenas izmeta pēc koda! :O E-parts Optimal pa 72euro gabalā, oriģinālās 194euro. Tikai nevar saprast, tas ir par komplektu vai par buksi, jo bildē ir divas bukses, skrūves, paplāksnes u.t.t.

Kluba biedriem Domeniksā ir labas atlaides, nez, ko Domeniksa cenas saka par šo? :hmz:

04. Augusts 2016, 14:36

Domnikss saka, ka 220.00 euro par komplektu

04. Augusts 2016, 14:37

nu tik atradu ebay
http://www.ebay.de/itm/REPAIR-SET-For-A ... Sws65Tl6fQ

40 euro

varbuut taadas var likt?

04. Augusts 2016, 14:43

Kas īsti viņām ir ražotājs? Bilde it kā no Meyle. Mums Rīgā ir Meyle pārstāvniecība (Auto Sams, ja nemaldos), ir arī labākas cenas priekš MB club, vari viņiem uzzvanīt, painteresēties vai ir tāda prece un cik maksā.
Par kvalitāti gad domas dalās, citi saka, ka Meyle produkciju vilto un tad kvalitāte ir slikta, citi saka, ka tas ir tāds lētais gals, ķipa Febi līmenis.
Publicēt atbildi