Publicēt atbildi

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 13:30

Konkrētie iecerētie ir AMG, max 16" un platums arī 7,5, ja nemaldos. Lielākus netaisīja, tas būtu tāpat kā mūsdienās kādi 20"-21" diski, tāpēc tik reti un grūti dabonami. Pats metu acis nevis uz AMG, bet Rial, jo tie man izskatās iespaidīgāki, jo ir "telpiskāki", ar platu malu (un vispār platāki), Rial tos ražoja sporta automašīnām, MB sporta modeļiem, Porsche u.t.t., man jau tas zemais profils interesē mazāk, cik patīk platas riepas. Neesmu dzirdējis, ka ar 17" W123 būtu komfortabla braukšana, vismaz vecākajiem tāda kā nerakstīta formula rūpnīcas noteiktais disku izmērs collās + vēl 2". Starp citu, arī AMG neiesaka likt ļoti zema profila riepas, kaut tādas tur labi der, viņi nekad tur necenšas uzlikt to, kas funkcionāli jau sāk zaudēt tikai skata dēļ, piedevām, viņi pat neskaita garantiju, ja esi braucis ar lielākiem, kaut AMG diskiem un visas apkopes veicis kā paredzēts!
Nu, par amerikāņu drošības normām nav ko piebilst, tajā krastā taisa pēc Eiropas dizaina visus buferus un tā tikai tāpēc, ka uzreiz ne visi var atļauties īstu Eiropas MB, bet grib... Pilnīgs vājprāts bija, kad tās normas 70-to gadu beigās tā kārtīgi ieviesās, tolaik, ja nemaldos, vienu mirkli Eiropas 2,8l MB motoram bija vairāk zirgu, kā ASV 4,5l MB motoriem... Tāpēc arī šiem tāds naids pret tām drošības un vides prasībām...

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 16:12

Es jau sliecos ar uz 16` bet kur labāk meklēt lietotus priekš w123!?! Tas ir galvenais jautājums! Kur varētu būt vislielākais piedāvājums!?! :whistle:

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:09

Mēķtiecīga sludinājumu zondēšana, jāskatās uz W126 diskiem, tiesa, ne pēdējo gadu izlaidumiem -- tiem parasti saimnieki lielākus salikuši. To pats esmu darījis un cenšos turpināt uzturēt informāciju, par piedāvājumu / cenām. Otrs -- papētīt "specializētus MB šrotus", tur parasti šis tas ir krājumā, nu, cenas nav tās zemākās (sludinājumos lētāk...), labākos ātri aplasa, bet kaut kāda izvēle ir. Pats gan visu parasti esmu atradis sludinājumos, tur gadās labs piedāvājums.
P.S. Šobrīd tāda "zvaigzne" kā meklē ir ss.lv sludinājumos, nauda nav maza, bet adekvāta, ņemot vērā, ka šiem tas ir bizness...

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:22

Vai tu domā šitos!?!
Attēls

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:22

Piedodiet ka tik liela bilde! :)

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:28

[user]630|Holokous|[/user]Piedodiet ka tik liela bilde! :)

Šitie gan. Ja 16" un visi pilnā komplektācijā, tad tā ir ļoti laba cena... Ja 15", tad ar labām riepām u.t.t. arī nebūs pārmaksāts, nu, pašam gribētos, bet cik tad diskus varu pirkt... Tagad jau čupiņa stāv un, kamēr neatbrīvošos no liekajiem, no jauniem atturēšos, ja vien nav īpaši izdevīgs piedāvājums.

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:40

Viņi ir uz 15 uz ar riepām itkā cena ir pieņemama vienīgi vai der w123! :?

Rādam savus MB

14. Februāris 2005, 17:55

[user]630|Holokous|[/user]Viņi ir uz 15 uz ar riepām itkā cena ir pieņemama vienīgi vai der w123! :?

Manuprāt, der. Nu, ir redzēti uzskrūvēti arī jaunākiem, bet ET ir pietiekami mazs, lai W123 derētu bez problēmām -- jaunākiem tie izvirzās uz āru. Bildē tā grūtāk redzēt, bet vari salīdzināt ar šo, kas neder:
Attēls
Var redzēt, ka Tavā bildē diskam ir "maliņa", bet šim, kas neder, tādas praktiski nav. Citādi varu ieteikt tikai uzmērīt...

Rādam savus MB

17. Februāris 2005, 11:44

[user]540|RICHY|[/user]a kāpēc vajag likt tos dzeltenos lukturus?

Manuprāt, arī drošības prasības, viņiem tiešām miglas lukturiem bija jābūt dzelteniem, principā ne vienam vien ASV MB modelim tāpēc izpalika lukturu mazgātāji, ko tur tehniski nevarēja uzkonstruēt... Strap citu, savulaik taču mums te krievu auto arī lika dzeltenus miglas lukturus...

Rādam savus MB

17. Februāris 2005, 11:52

Pārkopēju šo no galerijas http://www.mbclub.lv/galleries/mizx/index.php?gid=27792
Nekas liels te nav, vienkārši krāsu u.t.t. centos pafotografēt tā uz ātro ar vienu ziepjutrauku. Nav mans, kaut senāk ar to daudz nobraucu, bet joprojām, nu jau devīto gadu, ģimenes īpašumā. Pārdzīvojis kaudzi citu auto un ir pierādījis savu uzticamību un ilgmūžību, tāpēc arī "nopelnīja" pārkrāsošanu. Ekstru gana daudz, bet dažas vēl jāsakopj. Te bildes:
1) "paslēpies"zaļumā
Attēls
2), 3) & 4) krāsas mainība saulītē
Attēls
Attēls
Attēls
(Tie plankumi tur nez no kā -- putekļi...)
Citas smukas bildes lai citai reizei!
Publicēt atbildi