Publicēt atbildi

Ko labu Tu izdarīji savam MB ?

20. Februāris 2009, 19:26

[user]257768|AK77|[/user]
Vai tad adas salonam jabut spidigam? Man liekas ka matetam. tad ir tirs.

Okē... varbūt nespīd.. bet slīd gan labi :D

21. Februāris 2009, 11:45

[quote][user]379|Mizx|[/user]Tagad taču gumijas paklājiņi ir visās salona krāsās jebkuram jaunam modelim, jaunajiem tas faktiski ietilpstot obligātajā aprīkojumā. Var dabūt baltus gumijas paklājiņus baltam salonam, ka tāpat ir jākopj, jo paši smērējas. Un jebjkuram modelim — SLam, CLam, jebkam.

Nezinu gan, var būt, ka kautkas ir mainījies tieši pēdējā laikā, bet gadu- pusotru atpakaļ meklēju tieši gumijas paklājiņus rudens-ziemas sezonai savam auto. Jautāju MB centrā Minhenē un "Domenikssā", atbilde bija viena - priekš CL gumijas paklājus MB neražo.

21. Februāris 2009, 12:01

Didzi, zinu, ka Domeniksā pārdevēji vismaz bija stulbi un tiešām CL-iem stāstīja, ka paklājiņu neesot. Kamēr iedevu konkrētu kodu un pēkšņi izrādījās, ka ir. 100% zinu, ka ir un Tava salona krāsā ir. Ražo tepat Latvijā! Tad viss ceļo uz Vāciju un pēc tam pa pircējiem. Nevaru apgalvot, bet ASV vai tik tiešām gumijas palkājiņi nav standartaprīkojumā. Un SLiem ir, pašam ir komplekts krēmkrāsas gumijas paklājiņu no R230.

Un tie bija arī pirms 2 gadiem. Tā kā jāvar dabūt.

21. Februāris 2009, 12:07

Nomainīju Motoram eļu, 5w40 sintetika, eļas filtrs, gaisa filtrs, salona filtrs , Vakar :P

21. Februāris 2009, 13:12

Vai tad adas salonam jabut spidigam? Man liekas ka matetam. tad ir tirs.[/quote]

estj raznie sredstva!!! mozhet blestetj ili naoborot matovim bitj :! eto uzhe komu chto boljshe nravitsja 8)

21. Februāris 2009, 13:53

[user]2|SZ|[/user]Pēter ? Tu esi pelnījis vismaz vienu glāzi vēsa Olus par šo.... :)

Uz mata ta ari sajutos, tadel neliedzu sev so prieku!
Un, mans secinajums, biezak uz servisu bus jabrauc, labprat ik sestdienu kaut ko piecibinatu, lai pec tam var pieraut muli :must:

21. Februāris 2009, 14:16

[user]40230|xmax|[/user]nu neeezzzz... man tie gumijas paklāji jau .... sēž :D gribu auduma, bet oriģinālo... a vot 53Ls tā kā nedaudz pažēl priekš šādas ekstras :P pa kādiem 20-30Ls paņemtu :whistle:

man laikam ir originalie no w124, k-kada pelek-brunas krasas. Tur pamats no gumijas vai alja no gumijas, parejais - lupata un bij MB zime, tagad tie draugam autinja, bet ir iespeja tos atpakal pajemt pardoshanai ;)

21. Februāris 2009, 14:34

sorry, jau nepardodas, draugs tos negrib atdot... jo vinja citejot - tie originalie un no papezhiem caurumi nepaliek :D

22. Februāris 2009, 04:25

Pateicoties izpalīdzīgām rokām:
šodien tika izjaukts 126`tais!
Palika pus-izcelts dzinējs, hadene un vadi!
Pārējais - pa `pliko`!

22. Februāris 2009, 10:32

[user]311291|baigais|[/user]Pateicoties izpalīdzīgām rokām:
šodien tika izjaukts 126`tais!
Palika pus-izcelts dzinējs, hadene un vadi!
Pārējais - pa `pliko`!

tu ko, uz restaurāciju vai uz daļām tirgosi?
Publicēt atbildi