Publicēt atbildi

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:21

Pagaidām es esmu strādājoš students un es nevaru iegūldīt mašīnā pārāk daudz naudas jo ir vēl jāmaksā par skolu, bet kad pabeikšu tad gan varēš ar pilnu klapi iegūldīt auto! Tagad ar visu laiku tiek iguldīts mašīnā, bet ne tik daudz kā es gribētu! ;)

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:22

[user]387|elSprogo|[/user]Veči, es par jums turēšu īkšķus, lai visam pietiek naudas un viss izdodas, jo abi projekti izskatās super, un tas būs kaukas latvijā vēl neredzēts :)

Es ar turu par sevi īkšķus un ceru ka mums viss izdosies tā kā to mēs vēlamies! :P

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:24

[user]387|elSprogo|[/user]Pāris auto krāsojuma interpretācijas...
http://fotki.lv/1/gallery/VUxVTFMJU0JSRlM=.html

Wow. interesanta pieeja. man patīk divi varianti:
melns un melni diski un otrais, trakā krāsā krāsots. pēdējais nevar būt primārais pārvietošanas līdzeklis, bet gan pēc nosakņojuma un ... uz MB tusiem :-)

Iesaku padomāt par logu tonēšanu: 1.labāk virsbūves krāsā un 2.priekšējie logi arī tonēti pat lobešņiku var. un pāris desmit latikus mentiem :-)

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:26

Eu,veči!
Vajag viens otram palīdzēt.Citreiz uznāk besis,ka nekas nesanāks,nav vērts vai kā savādāk.
Vajag uzmundrināt un paslavēt :) Šitie projekti nav viegli un vienmēr vajag kurināt motivāciju.
Davai,palīdzam viens otram :drink: :headbang: :steering:

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:27

Nu par to tonējumu ir kā ir priekšā drīkst būt tonēts 20% kautkur! Tākā negribētos atstāt tīri baltus priekšā logus! 8)

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:29

[user]540|RICHY|[/user]Eu,veči!
Vajag viens otram palīdzēt.Citreiz uznāk besis,ka nekas nesanāks,nav vērts vai kā savādāk.
Vajag uzmundrināt un paslavēt :) Šitie projekti nav viegli un vienmēr vajag kurināt motivāciju.

Protams kā bez tā, jo vienam ir grūti, bet ja sāk lasīties bars, tad jau ir vieglāk gan morāli gan psihaloģiski! Es zinu kā tas ir kad pa brīžiem uznāk besis un gribas visu ar roku atmest! :)

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:36

[user]540|RICHY|[/user]Eu,veči!

Jā, mani arī vajag uzmundrināt, ka viss izdosies, un projekts nebūs dārgāks kā plānots, bet prēmijas būs lielākas kā plānotas.
:)

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:40

Man patīk kads salons ir šim vāģim! Es ar tādu gribu! :?
Attēls

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:51

Sha tajā pašā galerijā būs katrai no favorītiem arī atbilstošs logu tonējums, bildēm pēc kādām 2 minūtēm vajadzētu būt redzamām...

Rādam savus MB

13. Februāris 2005, 21:53

Es nesaprotu kapēc daudziem uz mūsu zemeslodes labāk patīk amerikāņu tipa bamperi nevis eiropas tipa! Tiešām nesaprotu man liekas ka amerikāņu savā ziņā ir neglīti! 8D
Publicēt atbildi