Publicēt atbildi

Re: Melni melnis

22. Oktobris 2013, 17:14

Kinza rakstīja:Audums ap 20 Ls un līme 9Ls, līmi bišku pa daudz nopirku 1,5Litri.

āāā bet tev jau lūkas nebija

22. Oktobris 2013, 18:41

weedheady rakstīja:Lielākā galvas sāpe man ir tagad ar vadības bloku kuram jānoņem nost imobilaizeris, jo man sprauslas neverās vaļā

Pārliecināts, ka imobilaizers? Tam kāds sakars ar sprauslām? Un nevis ABS bloks, kam ir viedoklis, ka atvērtām sprauslām būs tik daudz jaudas, ka auto uz ceļa vairs neturēsies? Tie trīs bloki strādā vienotā sistēmā, tas skaidrs.

22. Oktobris 2013, 18:44

jo kompis ir no w140 kuram ir imobilaizers atslēgā, bet man stāv atslēga no w124 kura ir plika kā Hugh Hefnera draudzene.. ņemot vērā to ka imobilaizers nesaprot kas notiek bez īstās atslēgas tas neatver sprauslas vaļā lai nevarētu iedarbināt, jo savādāk kam ir domāts imobilaizeris!!!

23. Oktobris 2013, 00:16

Misters X rakstīja:Andrey45, apmēram tā es Tevi uz darbu braucot redzu :P

Ни чего не знаю! АКПП уехала на Бикерниеку. Странно мои фрикционы выглядят.
Attēls

23. Oktobris 2013, 08:33

weedheady rakstīja:jo kompis ir no w140 kuram ir imobilaizers atslēgā, bet man stāv atslēga no w124 kura ir plika kā Hugh Hefnera draudzene.. ņemot vērā to ka imobilaizers nesaprot kas notiek bez īstās atslēgas tas neatver sprauslas vaļā lai nevarētu iedarbināt, jo savādāk kam ir domāts imobilaizeris!!!

Tad jautājumu vairs nav. Vienkāršāk nav paņemt pilnu komplektu "smadzeņu" no kāda W124, vai esi jau uzlicis to versiju, kas W124 nepaguva nonākt? No apraksta uzreiz neuztvēru.

23. Oktobris 2013, 09:51

man dzinējs ielikts no w140 ar visām smadzenēm tādēļ vadības bloki no citiem modeļiem 90% nederēs.

23. Oktobris 2013, 09:59

weedheady rakstīja:man dzinējs ielikts no w140 ar visām smadzenēm tādēļ vadības bloki no citiem modeļiem 90% nederēs.

Manā gadījumā tika nolemts iet līdz galam t.i. iebūvēt visu no otra, nevis mēģināt meklēt iespējas kaut ko mainīt ražotāja blokos. Tātad, es apsvērtu iespēju uzlikt komplektā paredzēto atslēgu. Visi ar ko runāju teica, ka tā prātīgāka un reālāk īstenojama doma, vismaz nejauši neparaus līdzi vēl kaut ko neplānotu — atslēdzot kaut ko lieku atslēgtu arī kaut ko vajadzīgu.

23. Oktobris 2013, 19:20

prātīgi izdarīji pērkot dzinēju ar vadības bloku. man neienāca prātā ka kaut kas tāds notiks, par ko tagad nožēloju, uzzināju ka pārprogramēt dzinēja bloku man izmaksās ap 200Ls :(

24. Oktobris 2013, 08:58

saprotu, galvassāpes ir briesmīgas, bet projekts ļoti iespaidīgs, ceru ka izdosies novest līdz galam un visu redzēt dzīvē :) iedvesmai varu pateikt to, ka kad pabeigsi, tad Tev tāds MB būs vienīgais un ar to varēsi lepoties :) vēlu veiksmi un jaunus jaunumus :)

24. Oktobris 2013, 15:05

Paupe rakstīja:saprotu, galvassāpes ir briesmīgas, bet projekts ļoti iespaidīgs, ceru ka izdosies novest līdz galam un visu redzēt dzīvē :) iedvesmai varu pateikt to, ka kad pabeigsi, tad Tev tāds MB būs vienīgais un ar to varēsi lepoties :) vēlu veiksmi un jaunus jaunumus :)

paldies ...
Publicēt atbildi