Publicēt atbildi

Re: MB w140

01. Aprīlis 2013, 17:01

Apac rakstīja:skaidrs, nu ja, ta jau + - ir ar tam dalam, ir dargas un ir net ik dargas.

pec tavam bildem domaju, jaataisa savam auto ta vieta kur liek dankratu un japalur kas tur daras, es biju uz dirsas, ar pirkstu var izbakstit caurumu kuzava :D viss sarusejis, bet labi ka tikai 1 cauruma.

Ja, kur liek dankratu vai domkratu ( nezin ka isti sauc) :D tur ir shausmas, jo virsu ir plastmas un ideala vieta kur ruset, jo tur sakrajas vis sāls un mitrums!

01. Aprīlis 2013, 20:44

Kā ir piemeram sametinat visu smuki un nahrenizet to caurumu un lietot parastu dankratu, jo manuprat ari sacinijot visu, agri vai velu taspats notiks?

01. Aprīlis 2013, 23:49

Apac rakstīja:Kā ir piemeram sametinat visu smuki un nahrenizet to caurumu un lietot parastu dankratu, jo manuprat ari sacinijot visu, agri vai velu taspats notiks?

Tā nav paredzēts, apskatē atzīmēs nepareizu remontu. Sistēma ir laba un droša, salīdzinot ar no apakša nepiefiksētu domkratu, tikai normāli jāsalabo.

02. Aprīlis 2013, 08:12

Metināt ciet nav nepieciešams. Caurums, kurā liek domkratu ir tērauda caurule, kas savienota ar nesošo virsbūvi. Pati tā caurule jau neizrūsēs. Rūsē apkārt vietas, kas vairāk vai mazāk elastīgi deformējās.
Labākais risinājums ir visu kvalitatīvi sametināt, nokrāsot no ārpuses un nopūst no visām pusēm, it sevišķi no iekšpuses, ar nigrola - movila vai nogrola -auto vaska maisījumu. Movils lētāks, bet smirdīgāks. :)
Pūst tikai ar auto vasku nav nekādas jēgas. Sākumā izskatās labi, bet pēc laika vibrāciju ietekmē pa šuvēm atverās un ūdens var turpināt tecēt iekšā tieši tur, kur to mazāk vajag. :)

25. Aprīlis 2013, 10:40

Labadienas,

Sen nekas nav rakstīts, bet tas nenozīmē, ka nekas neiet uz priekšu.
Beidzot pienāca Tā diena, kad dabūju savu auto, pirms tam biju satraucies kā mazs puika, jo kā nekā liels notikums. Saņemot auto vis apmierināja, bet kad pavēru durvis biji maigi sakot šokēts-salons vienkārši noklāts ar putekļiem, no melna salona man viņš kļuva pa pelēku. Protams meistars dabūja pa ausīm, līdz ar ko par salona tīrīšanu novilku no viņa honorāra.
Tads tatagd izskatās
Attēls
Attēls
Tā kā vasaras sezona jau bija nosacīti iesākusies, vajadzēja atrisināt jautājumu par vasaras riep\am. Tīri r16 vasarenes nevēlējos, līdz ar ko šakās meklējumi. Tika mērīti r18
Attēls
Sapratu ka tas nekam neder un priekš w140 tās ir daudz par mazu. Sāku meklēt r19, bet diži liela izvēle nebija un Ķīniešus dēļ drošības nemaz neskatīju, līdz vienā jaukā dienā atradu labus Mercedes Benz r20 diskus. Tika ilgi domāts, pētīts, skatīts dzīvē un mērīts, līdz ar ko sliecos par labu r20 diskiem. Diemžēl pēc kataloga uz w140 r20 diskiem der riepas 255/35! Man par izbrīnu r20 gumija nav dārga, salīdzinot ar r17,r18. Tā nu vēlu vakarā skrēju pēc riepām, lai varētu nakamā dienā viņas uzmontēt. Riepas tika samontētas un atvedot mājās tika ar lielu nepacietību uzstādītas. Man personīgi ļoti patīk, nekas neku neķeras neskrāpējas un arī komforts pa lielam nav pazudis. Tālāk lai runā bildes:
Attēls
Attēls
Attēls
Pagaidām arī vis, bet nekas nav apstājies, plāni lieli! :D

25. Aprīlis 2013, 13:33

Smuks W140 !!! :super:

25. Aprīlis 2013, 15:31

Ta antena :baigais:
Un vai ar pakaļu viss ir labi ? Tb viņai būtu jāstāv tik augstu ?

25. Aprīlis 2013, 16:01

Sicram rakstīja:Ta antena :baigais:
Un vai ar pakaļu viss ir labi ? Tb viņai būtu jāstāv tik augstu ?

Nu tadas viniem tas antenas ir! Likas no sakuma ka man vienigajam tada, bet daudziem w140 esmu tadas redzejis, un ar aizmuguri vis kartiba! Tagad nav tik augstu, jo aizmugure ir piesedusies!

25. Aprīlis 2013, 16:12

Kur ir bildēta priekšpēdējā bilde?

25. Aprīlis 2013, 16:30

Tomzs rakstīja:Kur ir bildēta priekšpēdējā bilde?

Saulkrastos "Koklītes".
Publicēt atbildi