09. Novembris 2012, 11:24
Bija problēmas ar dzinēja temperatūru - uz šosejas tas dzesējās vairāk kā vajag.. Atradu šitādu termostastu:

Neliela atskaite:
autiņam šobrīd ~225000 km
Pagaidām ir nomainīts:
Svečvadu komplekts
Termostats
Priekšējā stabilizatora 4 bukses
Bukses stūres mehānismam
Stūres mahānisma amortizators (demferis)
Pr. kreisais lodbalsts
Abas kardāna muftas un piekargultnis
Aizdarīts caurums, kur bija izkritis plastmasas korķis grīdā
Uzliktas ziemas riepas ar bleķa diskiem.
Vēl mersītim tika diagnosticēts dzinējs pa pilnai programmai. Atrastās problēmas - zem ieplūdes kolektora pazudis gumijas korķītis. Pievienots atpakaļ. Konstatēts kļūdaini strādājošs gaisa temperatūras mērītājs filtra kastē un vēl derētu nomainīt sveces.
Meistars, kurš diagnosticēja atzina, ka šis ir ļoti labā stāvoklī saglabājies auto. Vēl pieminēja, ka dzinējs darbojas ar rūpnīcas regulējumu un nekur nav līsts iekšā, nekas nav regulēts.
Man jau patika to dzirdēt
.gif)
Sestdien nolēmu pieķerties pilošajam tosolam salonā.

Atradu nodevīgu savienojumu - sakaltis gumijas blīvgredzens.

Sameklēju mīkstāku un nedaudz lielāku gumijas gredzenu šajā kastē

Tam sekoja pusdienu pārtraukums

6dien saliku kopā, pabraukāju. Arī 7dien pabraukāju. Diemžēl pirmdienā atkal novēroju ka uz pašažiera tepiķa ir sapilējis tosols pa nakti.
Šobrīd gan vairs nekas netek salonā, ja tur izskatās šādi!

Salona apsildes radiators laukā. Tika atzīts par bojātu - galos ar maziem caurumiem. Pie reizes satīrītas visa gaisa pūtēju caurules, lūkas utt. Nākamnedēļ solīja piegādāt jaunu salona
pečkas radiatoru (Nissens pa 25 lati)
Kamēr auto nav braucams, gribu atrisināt odometra problēmu:
Vai kāds var palīdzēt ar informāciju no interneta vai paša pieredzes?
Gribu izjaukt spidometru, lai tieku klāt odometra zobratiem. Panelis jau ir nost un spidometra mehānisms ir jau rokā. Problēma tā, ka nezinu vai es varu ar spēku raut nost spidometra adatu vai nevaru. Tikai noņemot spidometra adatu es varēšu noņemt spidometra mērvienību plāksni, lai tiktu klāt zobratiem..
Kāpēc es to gribu? tāpēc, ka odometrs dažreiz "nodzēšas" viegli, dažreiz iestrēgst. dažreiz griežās līdzi, dažreiz negriežās.
Pēdējo reizi laboja
karlis m - 13. Novembris 2012, 13:24, kopā labots 1 reizi.