|
Lai dabūtu visu atpakaļ pie normas, dabūju no 2iem komentāriem šķirites, bet nebīstās, tekstus es saglabāju. NU tad lūk, ko tauta teica iepriekš:
Baigi interesants tev MB.Kā šis brauc?Ar huļiganku var salīdzināt praksē?Es tik teorētiski viņus pielīdzinu,bet dabā? Es tik vienreiz mūža esmu tādā sēdējis-blakus Nelikās mazs.Es teiktu,ka mājīgs.Tādu es gribētu savai draudzenei uzdāvināt,jo,tomēr, "Baby Benz" ir kā radīts sievietei. Nepadomā neko sliktu,bet man kā w123 īpašniekam w201 liekas nedaudz sievišķīgs Ja es nenopirktu w123,tad viens no variantiem bija w201 dīzelis.Žēl,ka dārgs
Roma: Nu, teiksim tā, ka brauc viņš pat ļoti labi!!! Tik kad iespied gāzes pedāli, motoram diezgan laba jauda iznāk ārā, bet katalizators to piebremzē! Bet ar laiku es to noņemšu! Nu, es domāju ka ar huļiganku viņu salīdzināt var! Bet tik un tā nav viņš tāds, tas tak ir MB ( ), vienkārši smuks, brauc ar viņu diezgan mierīgi... Nu, varbūt sievišķigs 190. izskatās, bet nu manējais sēdināts, nedaudz tūnēts, un tāpēc savādāk izskatās, vairāk tāds vīrišķīgs!!! Bet vispār paldies ka visiem patīk!!!
Alex: Я считаю, что у Mercedes -а внешний тюнинг заключается в приобретении и установке хороших, красивых литых дисков. Дальше помыл, наполеровал и хоть на выставку.
_________________ All Your Base Are Belong To Us
|