Publicēt atbildi

Re: intelxx w211

18. Marts 2020, 07:02

intelxx rakstīja:Nedaudz paskatījos, ko google piedāvāja par šo kļūdu, cik skatos apkārt figurē 2 varianti. Vai nu štekeris zem vadītāja beņķa nav savienots vai arī kaut kas pie stūres ap clock spring'u.

Es liktu uz štekeri, jo tur rakstīts, ka pretestība piropatronai ir pārāk liela. Pārbaudi, vai ir visi airbagi, jo varētu būt, ka kāds ir nodzēsis airbagus, vai uztaisījis fake imitāciju un tagad tā sačakarējusies.

18. Marts 2020, 11:11

Nu ar to pretestību abi varianti ir derīgi. Pretestība pārāk liela - arī nekontakts ir pārāk liela pretestība, jo tur tad ir tipa bezgalīga pretestība.

18. Marts 2020, 15:43

RTXs rakstīja:Nu ar to pretestību abi varianti ir derīgi. Pretestība pārāk liela - arī nekontakts ir pārāk liela pretestība, jo tur tad ir tipa bezgalīga pretestība.

Paskatījos zem vadītāja beņķa, ja esmu sapratis īsto vadu(dzeltenais štekeris), tad viņš ir iesprausts, tad vienīgi varētu palikt variants par to clock spring'u

23. Aprīlis 2020, 17:00

Sveiciens visiem! :ata:
Ap mašīnu nekas īsti netiek darīts, pagaidām tiek braukāts. Vakar uzsūtīju bagāžnieka paklājiņu, šodien jau saņēmu( apnika ka orģinālais auduma materiāls saķep ar kkādiem sūdiem un grūti ir viņu iztīrīt :D)
Attēls
Aizvakar aizbraukts uz Smiltenes pusi un noķerts skaists saulriets :love:
Attēls
Drīz tuvojas TA diena un pirms tās mašīna tiks aizdzīta uz servisu, jāsataisa pāris lietiņas un tad jau redzēs vai apskates rūķīši iedos man to uzlīmiti uz gadu :shura: . Pagaidām viss, Čau! :rox:

24. Aprīlis 2020, 07:42

Skaists saulriets! :super:

:mbclubrulz:

11. Maijs 2020, 15:51

Neliels apdeitiņš:
*Sataisīta problēma, kāpēc starteris švaki grieza(vaina bija masas vadā, kurš iepriekš, kaut kad mainot startera oglītes, nebija kārtīgi pielikts).
*Nomainīt labā priekšējā paspārne, pie bampera bija izsists caurums, dēļ kā arī gāja visi sūdi migliniekā.
*uzlikta jauna labā migla, jo vecā nebija glābjama
Attēls
*uzsūtīta vilkšanas cilpa
Attēls
(jau otrajā dienā sapratu, ka nebija bezjēdzīgs pirkums, jo tētim zem tilta mašīnai zobsiksna parplīsa un nācās vilkt uz servisu :D )
*nopirktas jaunas led spuldzītes, ko ielikt gabarītos, jo viena bija izdegusi un otra arī bija diezgan blāva
*ievaskota mašīna.
Attēls
*Sasmērēta lūkas sliede, tagad lūka taisas vaļā un ciet bez problēmām.
Rīt jādzen uz skati un tad jau redzēs kas un kā, tas pagaidām viss. :rox:

12. Maijs 2020, 13:21

Šodien visi debesu eņģelišī sadevās rokās, lai man neizlaistu skati un iedotu slimības lapu uz vienu mēnesi :shura:
Attēls
It kā jau nekas traks, bet škrobe ka atkal jāved uz servisu :D . Pie viena arī jāsataisa vieninieks, kas saistīts ar aizmugurējo stabilizatora atsaiti, lai nākamgad tas nebūtu kā divnieks.
Fun fact, es pie tā paša apskates rūķīsa pagājušogad gāju skati golfam, izlaida mierīgi cauri bez neatverošām durvīm, tad nu šogad paņēma pie dziesmas :mhihi:

12. Maijs 2020, 15:05

Pieslēdzies pie datora, un izlabo arī SRS. :neticu:

12. Maijs 2020, 22:21

salventiy rakstīja:Pieslēdzies pie datora, un izlabo arī SRS. :neticu:

Tas ar laika gaitā tiks salabots. :smokin:

13. Maijs 2020, 17:10

Joprojām rakājos pa dažādiem ārzemju MB forumiem, cerībā dabūt kaut kādu info par degvielas līmeņa gļukiem, esmu uzdūries uz apmēram 3 variantiem,
-) ka mainot degvielas pludiņu ar sensoru esot jātaisa adaptācija, lai kompis saprot.
-) esot 2 degvielas pludiņi, kreisais un labais un variants ka viens no pludiņiem ir iesprūdis, esot jāizņem ārā, jāpačakarē un jāliek atpakaļ.
-) viens no vadiem ir iesprausts nepareizajā štekerī.
Varbūt kāds zinās vai tā ir vai nav, lai saprotu, vai es eju ārā no meža, vai tieši otrādi, dziļāk mežā iekšā :roll:
Publicēt atbildi