Publicēt atbildi

Re: Mans CE200

04. Jūlijs 2019, 08:53

Zommers rakstīja:
Ģenerālis rakstīja:Tad jau nāksies atrādīt septembrī kupeju pasākumā! :rox: :rox: :rox:

:super:

Noteikti! :super:

:super:

17. Jūlijs 2019, 12:41

Krāsošanas posms pabeigts (ja neskaita ka nav nokrāsoti bamperi un jumts) To plānoju darīt rudenī, kad mainīšu priekšējo un aizmugures stiklu, lai stikla stiprinājuma vietas var izslīpēt un apstrādāt pie reizes.
Attēls

Attēls

Protams darbs nav ideāls zemo darba izmaksu dēļ.
Ir krāsošanas brāķi, kurus ceru, varēs izlabot kārtīgi nopulējot auto, bet ir arī montāžas kļūdas, kā piemēram:

Attēls

krāsotājs aizbildinājās, ka neesot tādi puļķi vairs pieejami ar ko stiprinas moldingi. Tur kur esot pircis, esot bijis ierobežots skaits vai kaut kā tā. Rēķinājos ar šīm niansēm, nāksies novērst, bet priecājos, ka vismaz kaut cik pagāja uz priekšu mans "projekts", kuru vasarā lietoju ikdienā.

17. Jūlijs 2019, 14:48

Šie moldingi nesēdinās uz līmes! Tas, kas tur nostiepts no moldinga uz durvīm, izskatās pēc līmes.
Stiprinājumi Domeniksā ir pieejami, man šķiet. :hvz:

[Izdzēsts]

17. Jūlijs 2019, 15:50

Šo ierakstu izdzēsa Zommers - 18. Jūlijs 2019, 08:52.

18. Jūlijs 2019, 23:14

Jā klipši pilnīgi visi ir iegadājami @domenikss cenas bija ok

19. Jūlijs 2019, 13:19

Man šķiet, ka pilnīgi visus šos klipšus ražo arī lietuvieši, tā ka pieejami arī neoriģināli varianti. Cenas ziņā gan lielas atšķirības nav. Kā krāsotajs to varēja nezināt?

19. Jūlijs 2019, 14:35

Mizx rakstīja:Man šķiet, ka pilnīgi visus šos klipšus ražo arī lietuvieši, tā ka pieejami arī neoriģināli varianti. Cenas ziņā gan lielas atšķirības nav. Kā krāsotajs to varēja nezināt?

Problēma bija tajā, ka labajam spārnam klipšu vietas bija deformētas (noteikti demontējot un no vecuma), tāpēc uzlikt atpakaļ klipšus nebija iespējams. Tā kā šo spārnu nemainījām, kā alternatīvu krāsotājs nolēma moldingu vnk pielīmēt :hvz: , deformētās klipšu vietas iekonservēt.
Domeniksā stirpinājumi pieejami 2 darba dienu laikā un maksā līdz 2EUR gabalā.
Publicēt atbildi