25. Augusts 2018, 11:23
Pēc nelielas nekā nedarīšanas kaupei,kam par iemeslu bija

kombi gruppe pasākums

un audi tunings,kaupe tika ļoti lielā ātrumā dabūta uz ceļa.
Lielākais čakars man vienmēr ir licies salons,bet kaut kā es tiku tam pāri,kaut kādā brīdī izskatijās šādi

Te jau kaut kas ielikts

Nu te jau tuvāk patiesībai

Random bilde ar pakaļu kaut kādā brīdi

Ok,tagad kaut kas salīdzinoši patīkamāks par salonu - bremzes,tika izlemts mainīt visu,jo nekā dzīva nebija...
Tātad - bemžu suportus aizmugurējos pats pārlasiju,jauni aizmugures bremžu kluči,diski,stāvbremzes loki,atsperes un troses,protams,arī tapiņas ar atsperi jaunas,jo viss vecais tur nopuvis līdz ručkai

Priekšā izrādijās,ka suporti ir ļoti labā stāvoklī un visi cilindri normāli staigā,tad tika nolemts samainīt diskus,klučus un tapas ar atsperi.

Bremžu caurules arī visas izskatijās biedējoši,negribētos,ka uzsprāgst,mainiju nost visas,izņemot protams tās,kas motortelpā,tur kā vienmēr viss ok.

Gatavs doties uz TA

Jā,tieši tāds netīrs braucu,jo ar vienas dienas atļauju var braukt līdz tuvākajai TA stacijai,divgadīgas sūnas,putekļi un kvēpi uz stikliem iekšā
Tad tur CSDD atzina kupeju par dīzeli,izdrukāja man jaunu teh pasi un varēju iet pārbaudi,rezultātā 3 divnieki:
Nenoregulēta kreisā lampa
Nenoregulēta labā lampa
Caurums iekšējā arkā kreisajā pusē
tas arī viss,jāsametina,jānoregulē un varēs gāzt,tur max 2 dienas ko darīt ar to iekšējo arku....
Pēc skates pelnīti kaupēns tika nomazgāts no sūnām car washā

lieki piebilst,ka pēc tik ilgas stāvēšanas,ar car washu nomazgāts tika tikai lielums,mājās tika veikts riktīgs spa
nokasīta makgaiverene ar kuru bija aizlīmēts stikls,diemžēlm,nāca kopā ar laku nost,notīrīti stikli no iekšas un āras,ļoti daudz kvēpi tika nomazgāti no tiem,un beigās auto vēlreiz nomazgāts

Darīt daudz ko,dzinējam ir milzīgs boost leaks,tādejādi max spiediens ir 0,5bar ko iepūš,neeeder,nāksies domāt kaut ko ar kolektoru,visa tā sistēma diezgan vāja,vai varbūt uzlikt uz silikona pārejām.Pēc nelielas 722.4 regulācijas auto sāka iet patīkamāk,bet vēl jāpiestrādā.
To be continued.