Publicēt atbildi

Re: Ģirta W202 ikdienas kaplis

13. Februāris 2017, 09:38

Ģirts rakstīja:Jūsu domas par tonētiem pagrieziena lukturiem?

Ja tie būtu mani pelmeņi ....

Attēls

13. Februāris 2017, 10:30

Viegli tumšs tonējums tak ir pat OEM risinājums, ne tā? Vai plāno stipri melnāku? Ar Divi Auto pagriezieniem viena bēda — jāpērk uz svaru, jo tie braucot mēdz aizlidot un pazust sliktu stiprinājumu dēļ.

13. Februāris 2017, 13:21

Z V,jā,kad auto tikko ieguvu,gribēju usa pagriezienus,bet kautkā negribas sūtīt no ebaya no usa,bet ja tu par auto skatu kopumā,tad arī tā bij doma,ka būs smuki sudrabots 202ais,tieši ar šito resti ,kas Tavā bildē,bet nu rūsa izlīda,rozā brilles nokrita,divi iemesli,nav tas auto tāds,lai iespringtu par clen look,otrs ikdienā nav vajadzība tam,es tajā bagažniekā vedu motorus un malku ar ko kurināt darbnīcu :D
Mizx,tieši domāju viegli tumšu,jo viss kas ir stipri melnāks ,manuprāt,atkal atgādina bandit lada.
Es atkal šitiem lētajiem pagriezieniem vienmēr izborēju urbumu,caur kuru izvelku zipu un nostiprinu,tā pat arī bembjiem saviem dariju,tik mersim tur tā baigi forši var izborēt,jau biju saskāries at situāciju,ka pagrieziens karājas,bet par laimi nepazaudēju :angel:

13. Februāris 2017, 19:45

Viss ir forši tikai tas hrenons ir nevajadzīgs.. man ir ieliktas original spuldzes, kas izskatās kā hrenons, bet nav hrenons :D logis iesaku tonēt pat ļoti, izskatīsies labi un siltumnīcas efekts pazudīs.. vispār baigi kreatīvs džeks esi :D

16. Februāris 2017, 13:16

Nu es tos hrenonus izmantoju tikai pa dienu,bet doma ir nomainīt tos ar kaut ko dzeltenu,neesmu vēl izlēmis,bet parasto spuldzi ar ksenon efektu neprasās toč,tad drīzāk to,kas dzeltena spīd :D
Piemeklēja manu mersi virkne nelaimju šonedēļ,braucu svētdienas naktī mājās no darbnīcas un tāds kā sitiens zem riteņiem un sākās kaut kādas skaņas no kreisā rata,pie mājas palīdu apakšā,neko neredz,otrā dienā braucu un nu neizturami kaut kas tur taka maļās,tākā nenormāli sit,lēnā garā nokļuvu līdz darbnīcai,un izsecināju,ka tas ir gultnis,nu neko,pasūtiju gultni,nometu mersi tur pat.Otrdien dabuju gultni,visu izjaucot pavērās skaists skats
Attēls
Attēls
gultnis pabiris stupicā,ass arī sajāta,jo gultnis apgājis ripā un sācis metināt sevi klāt,nu ko darīt,ar smilšpapīru notīriju bojāto asi,tāpat vajadzēs citu kaut kad dabūt un liku kopā.Jauno uzliku Meyle gultni.Karoč ar to te visa jautrība nebeidzas,liekot atpakaļ visu ,domāju ja jau reiz izjaukts notīrīšu un iesmērēšu bremžu vadīklas...un te viena no viņām ir tā ierūsējusi,ka nolūzt gals,cenšoties ar atslēgu pagrozīt to.Lieki piebilst,ka tika arī sildīta.Tad otrais variants,urbju caurumu ,lai no otras puses vadīklu izsistu ārā,jau paspēju sameklēt līdzīgu vadīklu no cita auto,un welkom madafaka,tā vadīkla tā ir ierūsējusi,ka pāris stundas sildīšanas un dauzīšanas viņai nelīdzēja.Beigās protams viņa iekšā tā kā novalcējās no tās sišanas un tad var aizmirst viņu no turienes dabūt neborējot.Skava dabūta cita un mersis ir uz riteņiem un brauc,bet čoms pameta ideju,ka laikam jau tā viena vadīkla ir bijusi ierūsējusi labu laiku,tādejāti bremzējot suports ir spiedis prom bremžu disku,tādā kā lauzienā un iespējams tāpēc ir izbeidzies gultnis.

18. Februāris 2017, 10:24

Tika pa lēto iegādāts un uzstādīts mega apdeits :rox:
Attēls
Uzstādiju pēc savas saprašanas,tāpēc ierakstīšu te,varbūt kāds gurāks padalīsies ar info.Tātad,mb w202 āķis no rūpnīcas ja nav,tad nav īsti paredzēts to uzlikt,cik saprotu,attiecīgi tiek urbti caurumi grīdā un skrūvēts tur klāt,protams pat zirgam skaidrs,ka tā vienkārši skrūvēt tur pie grīdas(tas sanāk lanžerons) nevar,tāpēc cik atradu netā informāciju utt,uztaisiju 5mm biezas plāksnes,lai viss tas pasākums izdalītos pa lielāku laukumu:
Attēls
Jautājums ir sekojošs,vai tas ir pietiekami un vai nevajadzēja viņas taisīt leņķī ,lai var pieskrūvēt pie lanžerona malas?Tā jau viss stingri,palēkāt var,nost nelūzt. :D
Ar gāzes uzpildi gan pilnīgā dī tagad ir,kaut kur citur jāiemontē :(
Attēls

18. Februāris 2017, 13:44

Kreiss āķis un nepareiza stiprināšana. Oriģinālajam jau ir oriģinālās stiprinājuma vietas pat ja tāds nav bijis. Šādi izlauzīsi grīdas gabalu, vispār šķiet stulba konstrukcija pēc bildes, rudenī sausās lapas vadāt, nevis normālu kravu.

19. Februāris 2017, 13:14

Nu cik es atradu netā,tad visi viņi uz w202 ir šādi vai līdzīgi ar līdzīgām stiprināšanas metodēm.Tev ir kāda bilde ar oem kas der uzreiz uz auto?Jo nu es vienkārši nestādos priekšā kur tur tad tas oem āķis nāk

19. Februāris 2017, 16:43

Es tagad mazliet pagooglēju un mans novērojums, ka neviena ražotāja nestiprinās tā kā Tu saki vienkārši grīdā. Ir videopamācības un vēl visādas pamācības, kā uzlikt dažādus āķus. Tiem, kam skrūvējas tā kā Tev no apakšas, pirmkārt, tie tomēr skrūvējas pie nesošajām detaļām, ne grīdas, otrkārt — ir no otras puses jāpieskrūvē atbalstoša konstrukcija, lai nebūtu grīdas laušana un turēšanās tikai uz skrūvju caurumiem. Tieši par W202 neieraudzīju, bet ir internetā brīdinājumi: http://www.benzworld.org/forums/w124-e-ce-d-td-class/1637436-mercedes-w124-e-class-factory-tow-3.html

19. Februāris 2017, 19:58

Nu pag,nejau gluži pie grīdas,tā sanāk aizmugurējā lonžerona iekšpuse ,kur man viņš ir pieskrūvēts,un tāpēc es uztaisiju tās plāksnes,jo tipa pēc vairāku āķu pamācībām tādas tur bija jāliek,lai tupa nesalauztu lanžernoa bleķi.Es vienkārši nekur neko neatradu par oem āķi uz w202,visi kas liek lika ar šitādu metodi,urbjot caurumus bundžā,Tobiš lanžeronā vai blakus tam,izmantojot bieza metāla leņķi,ar ko saskrūvēt āķi ar lanžeronu,manā gadijumā man interesē,vai man ir vajadzīgs leņķis un pieskrūvēt pie lanžerona sāna arī,vai derēs,ka esmu pieskrūvējis pie lanžerona apakšas tikai.
https://www.youtube.com/watch?v=YWECo8pfjjA
reku var redzēt to sistēmu,man viss ir tā pat,tik tas,ka nav tik liels leņķis ielikts lanžeronā,bet tikai plāksnes.
Publicēt atbildi