Publicēt atbildi

Re: Cherbikoff W201.029

18. Jūlijs 2016, 10:57

Paldies Ba4a par Becker Special!

Vakardien pieķēros tam vadu murgam, kas tur ir un sapratu, ka jāsauc būs palīgā draugs, kas pēc profesijas auto elektriķis. Iepriekšējais īpašnieks tur ir tādus brīnumus sataisījis, ka man pašam bail jaukties.

Kamēr viss izjaukts, meklēju bildē iezīmētās detaļas labā un ļoti labā stāvoklī.

Attēls

Spidometru pašu principā navajag, tāpēc derēs arī no mazmotoriem bez tahometra utt. jo vajag tikai labu korpusu ar labu stiklu, manējais apskrāpēts, sašvīkāts un vispār izskatās ļoti saguris.

Un panelīti pie ātrumkloķa vajag no facelift manuāļa. Ideāli ar maksimāli daudz pogu caurumiem, bet derēs arī bez.

Ja kādam ir kautkas no iezīmētajām detaļām, vai ziniet kam ir, padodiet ziņu.

18. Jūlijs 2016, 17:51

:alus:

Spidometri ir. Parejo vajag apskatit, rīt došu ziņu! :rox:

20. Jūlijs 2016, 08:44

Lūdzu :alus:

Tagad jāpērk Yatour klāt :super:

20. Jūlijs 2016, 23:06

Šodien atpiņķerēts un sakārtots tas vadu bardaks un pieslēgts Becker. Elektro antenai motorītis arī strādā, bet pati antena protams nebīdās, bet pirms tai ķeršos klāt, jānopērk Yatour un laikam jau arī jaunas tumbas.

Tagad ļoti nopietni meklēju labu vidējo ventilācijas lūku panelīti, jo mans esošais ir ar plaisu un ar tādu pat paneli atpakaļ kopā likt negribas. Ja kāds zin kur uz izjaukšanu stāv w201 dodiet ziņu, jo esmu apzvanījis neskaitāmus šrotus un pat ja viņiem ir w201 daļas, tad salona plastmasas pašas pirmās ir nonākušas ugunskurā :(

14. Septembris 2016, 12:37

Nu tad tā.. lēni bet pamatīgi lietas iet uz priekšu. Janvārī mersītis tiks pilnībā pārkrāsots, lai tiktu vaļā no buktītēm, skrāpējumiem u.c. defektiem kas gadu gaitā visapkārt mašīnai sakrājušies.

Tāpēc tagad meklēju ideālus facelift buferus. Vajag gan priekšējo, gan aizmugurējo. Sliktākajā gadījumā varēs iztikt arī ar melnajiem moldingiem no buferiem jo tieši uz tiem ir defekti kurus izlabot saglabājot oriģinālo izskatu nav iespējams.

Meklējumiem pievienojas arī reduktors ar 3.92 attiecību. Ja kādam ir - droši PM :nu:

Un vēl meklēju kādu, kas var ar garantiju izņemt un ielikt pakaļējo logu, tā lai pēc tam nelaiž ūdeni garām. Pietiekami daudz briesmu stāsti izlasīti, lai pats šai operācijai klāt neķertos. Vēl labāk, ja būtu kāds kas var arī elektrolūku sataisīt :D

Ak jā, nesabojāts panelītis ap ātrumkloķi tā arī vēl nav atradies. Var piedāvāt jebkādu panelīti no facelift manuāļa, ar nenolauztiem plastmasas knibuļiem apakšējā daļā.

End of report. Atpakaļ pie darbiem :)

14. Septembris 2016, 12:46

Pats krāsosi vai meistariem dosi? Parasti jau krāsotavās viņi paši ielīmē stiklus. Aizmugurējo logu, tāpat kā visus pārējos jau Tev būs jāliek, kad auto būs nokrāsots! Citādi tur tāds kolhozs vien sanāks. :hvz:

Ja logus liksi atsevišķi, tad ieteiktu Vējstikli.lv. Tur ir diezgan laba kvalitāte.

14. Septembris 2016, 13:27

Nē, krāsos meistars, bet pirms tam ir jātiek pie lūkas, kas šobrīd nestrādā. Bet lai tiktu pie lūkas, protams jānoņem griestu apšuvums, bet lai noņemtu griestu apšuvumu jāizceļ pakaļējais logs. Attiecīgi saremontētu lūku un pēc tam logu liktu atpakaļ tikai pēc krāsošanas. Arī par krāsotāja spējām ielikt to logu atpakaļ pareizi es neesmu pilnīgi pārliecināts.. Nē, nu varbūt es vienkārši esmu sevi iebiedējis no internetā lasītā un tur nav tik traki, bet tiešām negribētos pēc tam konstatēt ka tas logs tek un ir atkal jāceļ ārā un jāmeklē kur likt pa jaunam.

P.S. Aizmugurējais stikls ja es pareizi visu saprotu, tad nav līmēts, bet uz blīves, par to arī viss satraukums.

14. Septembris 2016, 23:50

Cherbikoff rakstīja:Nē, krāsos meistars, bet pirms tam ir jātiek pie lūkas, kas šobrīd nestrādā. Bet lai tiktu pie lūkas, protams jānoņem griestu apšuvums, bet lai noņemtu griestu apšuvumu jāizceļ pakaļējais logs. Attiecīgi saremontētu lūku un pēc tam logu liktu atpakaļ tikai pēc krāsošanas. Arī par krāsotāja spējām ielikt to logu atpakaļ pareizi es neesmu pilnīgi pārliecināts.. Nē, nu varbūt es vienkārši esmu sevi iebiedējis no internetā lasītā un tur nav tik traki, bet tiešām negribētos pēc tam konstatēt ka tas logs tek un ir atkal jāceļ ārā un jāmeklē kur likt pa jaunam.

P.S. Aizmugurējais stikls ja es pareizi visu saprotu, tad nav līmēts, bet uz blīves, par to arī viss satraukums.

Es personigi pagaidām esmu tikai aizmugurējos stiklus ņēmis ārā :D Licis iekšā vēl neesmu.
Aizmugurējais stikls turās gumijās un nav līmēts. Apkārt stiklam metāla rāmis ir kā atslēga, tas ir jaizņem pirmais.
Pievērs uzmanību aizmugurējā loga apsildes kontaktiem, tos ļoti vienkārši var aplauzst un pielodēt atpakaļ diezvai ir iespējams.

15. Septembris 2016, 08:03

Pirmā dzirdēšana, ka kādam MB jumta apšuvuma noņemšanai jāņem ārā kāds no pamatstikliem. Tajā nav arī nekādas loģikas. Visiem vienmēr apšuvums montējies virsbūvi neaiztiekot un otrādi.

15. Septembris 2016, 08:05

Mizx rakstīja:Pirmā dzirdēšana, ka kādam MB jumta apšuvuma noņemšanai jāņem ārā kāds no pamatstikliem. Tajā nav arī nekādas loģikas. Visiem vienmēr apšuvums montējies virsbūvi neaiztiekot un otrādi.

+1 arī gribēju to minēt, bet tā kā auto tiek gatavots pilnai pārkrāsošanai, tad aizmugurējā stikla izņemšana šajā gadījumā ir loģiska, kas atvieglos arī griestu noņemšanu.
Publicēt atbildi