Publicēt atbildi

Re: Svētdienas MB 300

14. Oktobris 2014, 17:51

Auto norāva gļuku. Bija patukš aķītis. Pat starteri nepagrieza.
Uzliku lādēt. Nākošajā rītā darbinu - pielec uz pāris sekundēm un noslāpst. Tā pamēģināju vairākas reizes. Viss tas pats.
Gļuks pazuda atvienojot uz kādu neilgu brītiņu aķīti.

25. Oktobris 2014, 13:42

Piektdien auto nodzīvojās pa servisu ieziemošanai.
Tika apstrādāts ar Fluid Film produkciju. Latvijā gan tas ir jaunums un netiek baigi reklamēts.

25. Oktobris 2014, 15:16

qxis rakstīja:Piektdien auto nodzīvojās pa servisu ieziemošanai.
Tika apstrādāts ar Fluid Film produkciju. Latvijā gan tas ir jaunums un netiek baigi reklamēts.

Tas ir kā? PM

25. Oktobris 2014, 16:25

Uz pacēlāja noņemj priekšējos paspārņus, sliekšņus (uzlikas) no apakšas atskrūvē. Tad mazgā auto. Pēc tam tiek tas Film Fluids sapūsts slēgtajās telpās (sliekšņi utt). Tālāk visa apakša, motortelpa un bīstamās vietas (antenas vieta utt).
Otro ciklu ar melno Fluid film produktu es apstrādāju tikai aizmugures un priekšas arkas.
Tālāk saliek noņemtās detaļas un mazgā logus :) Teica, ka pēc šā varot braukt arī pa ziemu, bet tas nav plānots.

26. Oktobris 2014, 01:54

Kārtējie šķidrie vaski utt.

Man Opel traktoru apstrādāja ar to Krown vai kaut ko tādu - Opelis patiešām nerūsēja, t.b. tas mazums rūsas kā bija tā palika. Cik saprotu tad 30% uzvaras ir produktā un 70% tajā cik rūpīgi un pareizi viņu pielieto. Bet kaut kas ir tajā visā...

26. Oktobris 2014, 22:28

Neliels testiņs -
Izmantoti dažādi pretrūsas līdzekļi uz atīrītiem caurules gabaliņiem. Pāris dienas ļaušu tiem iestrādāties un tad mazgāšu nost ar Karcher. Tālāk sekošu rezultātam.
Pagājušajā gadā izmantoju tikai divus no šiem līdzekļiem. Motorzāģu ķēžu eļļu un Krown. Rezultāts bija ļoti līdzīgs. Bet es tos nemazgāju nost no metāla līdz ar to rezultātu gaidiju vairākus mēnešus.
Tuvākajās dienās iegādāšos vēlvienu "revolucionāro" pretrūsas līdzekli un pievienošu šim testam.

Attēls

1. Fluid Film
2. Krown
3. motorzāģu ķēžu eļļa
4. nepastrādāts laukums
5. Hansa Flex piedāvāts līdzeklis
6. Brunox - šis gan cita kategorija, jo ir gan rūsas pārveidotājs gan tā kā grunts, bet testam - kapēc gan ne.

Vakara bilde :)
Attēls

Kapēc ķēžu eļļa? Pēc Subaristu ieteikuma pagājušajā gadā apstrādāju ziemas hobij auto apakšu. Pat vasarā skrūvējot autiņu varēja redzēt ka apstrādātie laukumi vēljoprojām ir saglabājuši apstrādes pēdas.

27. Oktobris 2014, 11:22

Tad jau dafai arī dīzeļa otrabotku

Un svina mīniju pernicā arī vajadzētu...

27. Oktobris 2014, 18:23

hmm, ja dzive ir tik pat labi ka bilde, tad viena no smukakajam w124 kupejam ko esmu LV redzejis! :alus:

27. Oktobris 2014, 19:40

Krown в балончике, как на фото, реально работает. Несколько лет назад полил кроншйтей на бусе, который был уже изрядно ржавый, по сей день не меняется. По любому давно должен был заржаветь и отвалится. Но то что в Крауне обрабатывают из бочек фуфло.

27. Oktobris 2014, 20:04

Apac rakstīja:hmm, ja dzive ir tik pat labi ka bilde, tad viena no smukakajam w124 kupejam ko esmu LV redzejis! :alus:

Dzīvē ir vēl smukāks :)

Ragavas taisa vasarā, lietos diskus ziemā :D
Attēls
Publicēt atbildi