Publicēt atbildi

Re: Ventspils W123

02. Oktobris 2014, 13:46

Paldies par veeleejumiem

Apzinaashu nepiecieshamos siikumus, jautaashu forumaa
Ja te nebuus, mekleeshu e-bay

10. Oktobris 2014, 09:11

Sveicinaati koleeghi.

manam w123 230 modelim nonjeema aatrunkaarbu:
izskataas shaada - 4 ātrumi
pilniigi beigta, bija bez eļlas un galiigi sačakarēta

Attēls

Riigaa SCHROTHAUS pie VEF tilta dievojaas, ka esot 4 aatrumu kaarba no shaada modelja un paardeva shaadu:

Attēls

Pilniigi cita

no auto noņemtā spararataa 3 plaisas, nosvilinaats

Attēls

Attēls

nopirku jaunu sajuuga disku, dereetu gan vienai kaarbai, gan otrai

Attēls

Tachu nu uzdevums. Luudzu paliidziet par padomu vai iesakiet kur mekleet:
1. spararatu shaadai automašīnai
2. iziespedeej gultni
3. ko vispaar dariit ar kaarbām šādā gadījumā

varbuut kulisi vajag kārbai ko nopirku SCHROTHAUS (otrā bilde)

Cilvēks, kas šobriid strādā Mecedes ruupniicaa Stutgartee, man ieteica vērsties pie foruma dalībnieka Mizx

Vai arii jebkush kas var paliidzeet, iesakiet un pakomenteejiet

PS: citaa auto ir noveerteet kaa ljoti labi saglabaajies ekesmplaars

Paldies jau ieprieksh

Artis

10. Oktobris 2014, 13:13

1. Pirmo reizi redzu tādu kārbu kā otrajā attēlā, iespējams, ka vecajiem modeļiem tādas arī bija. :hvz: Nevar īsti saprast no bildes, bet vai šai kārbai pievienošanas vieta pie motora ir tāda pati kā pirmajai kārbai? Startera vietas izvirzījums ir uz tās kārbas?
2. Sajūga diskam, ko nopirki ir rupjās šlices, tātad visām kārbām tas disks nederēs, pārbaudi kādas šlices ir šai kārbai, ko nopirki.

Man pašam ir viena 4 pakāpju kārba, 5 pakāpju kārba, vienmasas spararats un pavisam nedaudz lietots sajūga komplekts. Sajūga disks un kārba gan ar smalkākām šlicēm, kā attēlā. Ja interesē, tad vērsies PM. :)
Ja interesē, tad varu apstāstīt arī atšķirības starp vienmasas un divmasas spararatiem un kārbām, kas viņiem der. :alus:

10. Oktobris 2014, 14:08

par startera izvirsiijumu nezinu
man taa nonjemtaa kaarba ir servisaa

sajuuga disks der uz no jauna nopirktaas kaarbas

uzrakstiiju Tev PM

12. Oktobris 2014, 09:53

Man ir jauns izspiedējgultnis priekš w123,ko nopirku,bet beigās nevajadzēja.
Vari ar atlaidi dabūt. Ja interesē-PM.

13. Oktobris 2014, 10:54

...kaa izskataas tad taa bus w123 karba dizeldzinejam, starteris otrajaa pusee,...un par cik 1 attelaa redzamaa karba tika uzstadita pedejo gadu w123 benzinniekiem un ir izgatavota vienotaa aluminija korpusaa nevares parskruvet ari taa saucamo zvanu......ja liksi vecaa parauga karbu bus jatrisina divas problemas, sajuga cilinra un daksas savienojosaa stienisa garums,...kulises un karbas savienojoso stienu garumi un ja pareizi atceros arii izliekumi....ja ir interese, iespejams man ir tada karba kada Tev vajadziga, bet jaskataas lielajaa kaudzee...

13. Oktobris 2014, 10:59

1964,
nu luuk laikam tur arii buus taa probleema
iedevushi man buus diizelja kaarbu
pashreizi mans mehaanikjis meeghinaas nokaartot, ka 4 aatrumu kaarbu varbuut nomainiis uz 5 aatrumu kaarbu ar jaunu kulisi un citu atbilstoshu spararatu

tas, lai man nebuutu jamaksaa dubultaa, jo par kaarbu un sajuuga disku jau samaksaju :(

katraa zinaja paldies par atsaukshanos un padomiem, visu njemu veeraa un piefikseeju

Uģi, Tev PM aizsuutiiju

13. Oktobris 2014, 12:06

artists rakstīja:1964,
nu luuk laikam tur arii buus taa probleema
iedevushi man buus diizelja kaarbu
pashreizi mans mehaanikjis meeghinaas nokaartot, ka 4 aatrumu kaarbu varbuut nomainiis uz 5 aatrumu kaarbu ar jaunu kulisi un citu atbilstoshu spararatu

tas, lai man nebuutu jamaksaa dubultaa, jo par kaarbu un sajuuga disku jau samaksaju :(

katraa zinaja paldies par atsaukshanos un padomiem, visu njemu veeraa un piefikseeju

Uģi, Tev PM aizsuutiiju

Neliec 5-ātrumu kārbu uz W123! Tās kārbas ir sliktas, degvielas ekonomijas nebūs, ja vien no rīta līdz vakaram nebraukāsi tikai pa šoseju! Internets pilns ar veco 5-ātreumu kārbu lamāšanu! Tā kā tās bija tik neveiksmīgas, salīdzinot ar ļoti labajām 4-ātrumu, MB varētu būt pēdējais auto ražotājs, kas atmeta 4-pakāpju mehāniskās kārbas.

13. Oktobris 2014, 12:32

Esmu dzirdējis cilvēkus sūdzamies, ka MB galīgi nepārdomāti pārnesumi 5 pakāpju mehāniskajām kārbā, bet tas galvenokārt dēļ tā, ka ātrumi ir ļoti gari, kā rezultātā baigi sportiska braukšana nesanāk. Bet 4 pakāpju kārbai pārnesumi jau nebūs īsāki! :hvz:

Jā, tikko vēl iedomājos. Ja liksi 5 pakāpju kārbu, tad būs jāmaina arī reduktors, jo šim nederēs pārnesumskaitlis.

13. Oktobris 2014, 14:14

mja, pareizi juus sakaat....
Publicēt atbildi