Publicēt atbildi

Re: CE300 12v manuālis

11. Maijs 2014, 14:17

SWAT`s rakstīja:Par galvas balstiem. Tie darbojas tikai pie ieslēgtas aizdedzes un nav nekādas aizsardzības esmu vairākas reizies pasmējies par gulošiem draugiem. Un tikt klāt sistēmai ir grūti tas gan. Jaucis neesmu, bet no bagāžnieka cik atceros bija bāka, un tumbas, nekam citam tur klāt nevarēja tikt, lai noņemtu atzvetni vajag galvas balstus nolaist.

Par W124 vairs neatceros, bet W202 un W210 man galvas balsti ja pacelti, tad brauciena laikā nav nolaižami. Tikai apstājoties un izslēdzot motoru. Par šo 100% zinu, jo kad ar NormunduK un Evuci braucām uz Vāciju arī nodomājām, ka kaut kas nestrādā, bet izrādījās, ka viss ir kā ražotājs paredzējis. W124 galvas balstus nav bijis jāremontē, bet tā kā konstrukcijas līdzīgas, domāju, ka tur tiešām var būt jāņem ārā degvielas tvertne.
Bet kopumā diez vai pie pašiem galvas balstiem bojājums, drīzāk kaut kur citur, pie vadības, kaut kāda centrālā vakuuma bloka vai kaut kā tā. Man W210 beņķu pumpēšana vienu brīdi strādāja kaut kā dīvaini, vēlāk izrādījās, ka beņķi labojot meistari 2 trubiņas bija otrādi savienojuši. Bet es jau sāku domāt, ka kādā spilvenā caurums un tāpēc gaiss iet ārā un neturas saregulētais stāvoklis. Te var būt kas līdzīgs.

11. Maijs 2014, 14:56

Mizx, ko? :lol: Baltajai ceškai galvas balsti krīt arī braucot.

11. Maijs 2014, 14:59

C180 rakstīja:Mizx, ko? :lol: Baltajai ceškai galvas balsti krīt arī braucot.

Tas jau Mizx viņa auto viss strādā tā savādāk... :mhihi:

11. Maijs 2014, 17:04

Paldies, par info, nākošajās brīvdienās būs ko paņemties ;)

vēl pie reizes , facelifta haube un lampas der plug'n'play? un kā ņemas nost vecā haubes reste, izskrūvējot atrastās skrūvītes nekustās ne velna.. parasti ir tendence experimentējot kaut ko salauzt :D

P.S. kas šī par haubi un lampām, no kāda modeļa?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jdmpn.html

11. Maijs 2014, 18:36

SWAT`s rakstīja:
C180 rakstīja:Mizx, ko? :lol: Baltajai ceškai galvas balsti krīt arī braucot.

Tas jau Mizx viņa auto viss strādā tā savādāk... :mhihi:

Paskatījos lietotāju instrukcijas. Par W202 tiešām — nolaišanai vajag strādājošu motoru (atslēga aizdedzē 3. pozīcijā), par braukšanu / stāvēšanu nekas nav teikts. W210 instrukcijā tā kā minēju — motoram nav jādarbojas, atslēga aizdedzē 2. pozīcijā un tad tie galvas balsti var tikt nolaisti. Braucot nesanāks. Tā gadās, ja W202 gandrīz nelietoju, bet tagad braucu ar W210. Tā ka nevis Mizx auto viss strādā savādāk (un, kā jau minēju, ar šo lietu ņēmās un pētīja NormundsK, nevis es), bet Mizx brauc ar auto modeli, kādu citi šajā diskusijā nelieto — loģiski, ka visiem viss nav vienāds un visi par visiem modeļiem nianses nezinās. Labākais tomēr ir meklēt pamācību konkrētam modelim, nevis pārāk paļauties uz analoģijām.

11. Maijs 2014, 18:43

kangars rakstīja:Paldies, par info, nākošajās brīvdienās būs ko paņemties ;)

vēl pie reizes , facelifta haube un lampas der plug'n'play? un kā ņemas nost vecā haubes reste, izskrūvējot atrastās skrūvītes nekustās ne velna.. parasti ir tendence experimentējot kaut ko salauzt :D

P.S. kas šī par haubi un lampām, no kāda modeļa?

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... jdmpn.html

1) Der plug'n'play.
2) Kāpēc jāņem nost reste? Tās jau nav savietojamas. No galvas nepateikšu, cik skrūvītes tur ir, bet nekam citam tur nebūtu jābūt.
3) Tas motora pārsegs parasti saucas "SEC look" jeb iztaisīšanās pakaļ C126 kupejas dizainam. Neoriģināls risinājums, ko piedāvāja zināmāki vai mazāk zināmi tūnētāji. Tiek aizsegti miglas lukturi. Gaumes lieta.

11. Maijs 2014, 22:55

par pakaļējiem galvas balstiem :mhihi: man clk uzlocit var ar rokām bet nolaižās ar pogu kad aizdedze ieslēgta

12. Maijs 2014, 13:23

black20 rakstīja:par pakaļējiem galvas balstiem :mhihi: man clk uzlocit var ar rokām bet nolaižās ar pogu kad aizdedze ieslēgta

Jā, CLK ir C-klase, par ko instrukcija ir šāda:
Attēls

E-klasei instrukcija ir šāda:
Attēls

S-klasei būtu vēl citāda, jo S-klasei tur nav vakuums, bet elektriska sistēma.

09. Jūnijs 2014, 16:10

Vīri, varbūt kāds var piedāvāt saturīgu izpūtēju pilnā garumā, daudz maz orģinālā izpildījumā, jeb vismaz orģinālo gala bunduli adekvātā kondīcijā.
Vēl interesētu facelift haube un lampas, aizmugures vadītāja puses arka un bagažnieka plastmasas reika kura virs nummura zīmes.

Ja, kāds var kaut ko piedāvāt Rīgas-Jelgavas-Dobeles apriņķos, droši PM vai 29918532.

16. Jūnijs 2014, 08:50

Kaut kā ātri laid tirdziņā :hvz:
Publicēt atbildi