Tēma slēgta

Darba rūķis w202

01. Oktobris 2017, 19:27

Kā gadījies, kā ne. Vienīgā un neatkārtojamā, uz priekšu ejošā un arī atpakaļgaitā braucošā: C klase

Pa lielam nekādu konfekti netaisīšu, galvenais, lai iet uz priekšu kā arbeit auto :smokin:

Attēls

Attēls

Re: Darba rūķis w202

02. Oktobris 2017, 09:43

Beidzot MB ! :super:

02. Oktobris 2017, 16:58

Šis jau ikdienas vajadzībām, Mk2 laikam būšot brīvdienu auto.... :shura: :shura: :shura:

02. Oktobris 2017, 23:55

SWAT`s rakstīja:Šis jau ikdienas vajadzībām, Mk2 laikam būšot brīvdienu auto.... :shura: :shura: :shura:

ZeVē jau ir uzaicināts uz VAG pielūgšanas vakariem :pray: :haha:

Misters X rakstīja:Beidzot MB ! :super:

Pats tam vēl neticu. :neticu: :smokin:

03. Oktobris 2017, 10:02

:D

VAGam ikdienai nav absolūti nekādas vainas, ja vien tas nav tipiskais LV autoparku nojātenis ar 500K uz odometra. Tomēr vācu tehnika, lai arī jau dažus kaitinošus sikumus esmu pamanījis, kuri nebūtu iespējami MB konstrukcijā :shura:

P.S. Un nočipots VAG TDI ļoti nepatīk visādām šaurpierēm ar BMW un MB, es speciāli gan neprovocēju, man patīk naskais TDI cēliens, bet ļoti liels % šaurpieru automātiski domā, ka es vēlos skrieties/viņu ego aizvainoju un tad cenšās apdzīt/turēt līdzi/pierādīt, ka viņiem krāns ir garāks. :mhihi:

Kurjers rakstīja:Pats tam vēl neticu. :neticu: :smokin:

Tagad noķellē apakšu pret rūsu, un, lūdzu, aizmirsti navarkas, labas riepas ir ļooooti svarīgas, daudz svarīgākas par AMG diskiem utt. :znaika:

03. Oktobris 2017, 12:27

Misters X rakstīja::D

Kurjers rakstīja:Pats tam vēl neticu. :neticu: :smokin:

Tagad noķellē apakšu pret rūsu, un, lūdzu, aizmirsti navarkas, labas riepas ir ļooooti svarīgas, daudz svarīgākas par AMG diskiem utt. :znaika:

Ir doma par Hankook W452 :hvz:

11. Oktobris 2017, 09:53

Kad būs pirmie modi? :D

13. Oktobris 2017, 07:08

Ģirts rakstīja:Kad būs pirmie modi? :D

Pirmais mods ir savest visādus sīkumus kārtībā, lai izietu TA un tad jau mauks tālāk :shura:

15. Oktobris 2017, 19:39

Iemēģinu, kā ir ar sporta izplūdi. Baigi silti, kad izputejs caur salonu iet :haha:

Attēls

15. Oktobris 2017, 21:27

:haha: :haha: atkal man čakars!
Tēma slēgta