14. Februāris 2018, 15:50
ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.14. Februāris 2018, 15:50
|
Šo ierakstu izdzēsa
Kurjers - 14. Februāris 2018, 16:21.
Iemesls: dubultposts
|
15. Februāris 2018, 01:27
Ģirts rakstīja:Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nost :D ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.
Vakar gribēju atpakaļskata kameru pieinstalēt,bet vai nu kamera sūc vai planšete neko nesaprot,mellu bildi tik rāda,eh to nāksies drusku atlikt.Pašlaik aktuāli saregulēt sūknim sliedes gājienu ,bet tur eļļas filtra korpuss traucē,doma vispār bija arī par oil filter relocation kit būvi,bet laikam,ka tik ātri laika trūkuma dēļ nesadarīšu,vēl esmu ievilcis salonā eļļas spiediena lampiņu,bet neesmu vēl to pievienojis panelim,vienmēr licies dīvaini,ka 202 un 210 šī fīča standartā nenāk...
15. Februāris 2018, 08:13
Mizx rakstīja:Ģirts rakstīja:Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nostja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.
Vakar gribēju atpakaļskata kameru pieinstalēt,bet vai nu kamera sūc vai planšete neko nesaprot,mellu bildi tik rāda,eh to nāksies drusku atlikt.Pašlaik aktuāli saregulēt sūknim sliedes gājienu ,bet tur eļļas filtra korpuss traucē,doma vispār bija arī par oil filter relocation kit būvi,bet laikam,ka tik ātri laika trūkuma dēļ nesadarīšu,vēl esmu ievilcis salonā eļļas spiediena lampiņu,bet neesmu vēl to pievienojis panelim,vienmēr licies dīvaini,ka 202 un 210 šī fīča standartā nenāk...
Tā drošības lieta viņiem diskutabla. Savulaik nelaida cauri apskatei tāpēc, ka W202 lukturu stars nebija ideāls — bija mazliet sliktāks un vienu punktu lukturi neizgaismoja. Tātad, vienīgais apdraudētais varētu būt es, jo man redzamība sliktāka, nevis kādu žilbinu. Uzreiz sapratu, ka sviests, pasākumā iesaistījās Domeniks, saziņa ar Daimler AG, sūtīja beigās 3 komplektus lukturu, kamēr TA pārliecinājās, ka "defekts" piemīt visiem W202 lukturiem. Loģikas tur īsti nav, kas viņiem ir drošība, kas nav. Man tā W202 lukturu lieta bija ļoti spilgts piemērs tam, ka piekasījās tikai tāpēc, ka nebija kam citam piekasīties. Jo viens mēģinājums iziet apskati bija ieliekot lukturus no W202, ar ko bija svaigi izieta apskate.

15. Februāris 2018, 10:21
15. Februāris 2018, 12:01
benzman rakstīja:Mizx rakstīja:Ģirts rakstīja:Eļļas filtrs gaisa filtra vietā viņus toč neuztrauc,viņiem neinteresē,ka īpašnieks savu auto kauj nost :D ja tas drošību neapdraud tad viņiem nav kur piekasīties un tā tam ir jābūt.
Tā drošības lieta viņiem diskutabla. Savulaik nelaida cauri apskatei tāpēc, ka W202 lukturu stars nebija ideāls — bija mazliet sliktāks un vienu punktu lukturi neizgaismoja. Tātad, vienīgais apdraudētais varētu būt es, jo man redzamība sliktāka, nevis kādu žilbinu. Uzreiz sapratu, ka sviests, pasākumā iesaistījās Domeniks, saziņa ar Daimler AG, sūtīja beigās 3 komplektus lukturu, kamēr TA pārliecinājās, ka "defekts" piemīt visiem W202 lukturiem. Loģikas tur īsti nav, kas viņiem ir drošība, kas nav. Man tā W202 lukturu lieta bija ļoti spilgts piemērs tam, ka piekasījās tikai tāpēc, ka nebija kam citam piekasīties. Jo viens mēģinājums iziet apskati bija ieliekot lukturus no W202, ar ko bija svaigi izieta apskate.
Ģirts visu uzrakstīja pareizi! :super:
Mizx, par ko Tu runā? Kāda diskutabla drošība un vienīgais apdraudējums Tu pats? :doh:
Tu zini, kāda ir CSNg statistika Latvijā ar uzbraukumu gājējam vai sadursme ar šķērsli, kuru vadītājs nav pamanījis diennakts tumšajā laikā?
Ja CSDD pārstāvis konstatē neatbilstību stara kūlī, tad protams, ka to fiksē un izsvilpj Tevi skatē un pilnīgi vienalga kas par lukturi tur stāv. Nu ja tā ir Daimler AG kļūda, kā Tu to šeit norādi, tad tur jau sākas strīdēšanās par to kam un kā ir jābūt. Bet primāri, stars neatbilst, tad skates nav. Viss loģiski. :znaika:
15. Februāris 2018, 12:06
Bet nu zinot Latvijas TA dažādos garastāvokļus katru gadu, dienu un pat stundu, tad jau laikam nekas īsti neizbrīna...
15. Februāris 2018, 12:13
Kurjers rakstīja:Es tikai nesaprotu, kā viņi tieši tevi nomedīja ar to punktu, jo baltajai par lukturiem ir piesējušies tik daudz kā par augstu vai pa zemu, bet ne par kādiem punktiem, kuri ir tumši... :hvz: :D Bet nu zinot Latvijas TA dažādos garastāvokļus katru gadu, dienu un pat stundu, tad jau laikam nekas īsti neizbrīna...
02. Aprīlis 2018, 17:01
02. Aprīlis 2018, 22:24