Publicēt atbildi

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 15:27

Ko var stresot?
Neviens jau neliek ar savu auto kādam braukāt un justies apmierinātam?
Katrs taisa tādu kāds pašam tīk un āmen! :whistle:

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 15:31

[user]2|SZ|[/user]man gan ir 95. gada extra- moldingi viersbūves krāsā- značit esmu automātiski Šķūneris, wo bļā... :lol:

Muļķības.
Ja gribam jokot, tad šķūneris tu esi to US pagriezienu dēļ 8D

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 15:40

Mizix, piemērs ar bamperiem kā reiz laikā :) Jo man, kā parastam braucējam, absolūti neinteresē bamperu ražošanas filozofija un attīstības vēsture. Vai viņi no plastmasa, svina vai koka. Ir fakts, ka viņi ir piekabināti pie mašīnas, un pirmajām versijām viņi ir nekrāsoti, bet jaunākām pēkšņi krāsoti. Un ja es esmu vienisprātis ar rūpnīcas darboņiem, ka jaunie izskatš labāk - attiecīgi darbojos ;)

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 15:53

[user]1447|MBex300|[/user]Mizix, piemērs ar bamperiem kā reiz laikā :) Jo man, kā parastam braucējam, absolūti neinteresē bamperu ražošanas filozofija un attīstības vēsture. Vai viņi no plastmasa, svina vai koka. Ir fakts, ka viņi ir piekabināti pie mašīnas, un pirmajām versijām viņi ir nekrāsoti, bet jaunākām pēkšņi krāsoti. Un ja es esmu vienisprātis ar rūpnīcas darboņiem, ka jaunie izskatš labāk - attiecīgi darbojos ;)

Tur jau tā lieta, ka ne visi "jaunie" tika krāsoti!!! Cilvēkam šķiet, ka ir tā kā pavirši paskatoties izskatās un tad nu šķūnē! Tāpēc slikts piemērs. Un pēc tam brīnās, ka kaut kur krāsa lūp nost.

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 16:05

[user]398|Renoir|[/user]Ja gribam jokot, tad šķūneris tu esi to US pagriezienu dēļ 8D

nē, esmu šķūneris tāpēc, ka tajos deg gabarīti nonstopā :D

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 17:52

Nu atraduši arī, par ko stresot, un strīdēties kā iepriekš tika jau minēts, katrs savu auto padara tādu kāds pašam patīk, nevis viens pateiks vot maini to maini šo un viņš tā darīs, nejau jūs noteiksiet kāds katram auto būs un izskatīsies, ja gribat saglabāt savam autiņam oriģinālu, saglabājiet, jums neviens to neliedz!
nesaskatu neko nesmuku baltos pagriezienos
Attēls

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 19:00

[quote][user]108790|Zloj|[/user]Всем привет.
Вот решил показать своего мерса, востановленого после аварий,
сорри за качество фоток, фоткал с мобильника

A chto u tebja v avariji postradalo? sdelali kazhetsa neploho. nichego nezametno.

mne vot peredok ploho sdelali... ne dovolen...

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 20:44

nebutu rupnica. nebutu skinigs .nebutu abi nebutu mersis
skunings ir labi rupnica labi viss ir labi un visiem patik savs auto un vel kads cits lidzigs :D

Rādam savus MB

06. Oktobris 2008, 23:44

Man patīk ka visi saliek china baltos pavarotus, tad mans ar orģinālajiem Hella izskatās pēc auto.. :D :D

Rādam savus MB

07. Oktobris 2008, 01:33

[user]58134|Arcobaleno|[/user]

Palasīju šo topiku- baigi nostaļģija pārņema! Gribās atkal MB! ;)

Attēls
Publicēt atbildi