Interesanti, ka es tieši pagājušajā mēnesī meklēju 4x4 busu un arī šo apskatīju. Kāpēc izvēle krita uz šo rūsējušo, ja bija vēl tas otrs ugunsdzēsēju ar ko vienīgā lielā atšķirība bija 2x lielāks nobraukums, bet nebija rūsas? Cenu e-mobile tik ļoti nokaulēja? Šim tomēr kopskats tāds, ka man bija ļoti grūti noticēt odometram. Pirmajā brīdī bildē šķita, ka esi to otru paņēmis, bet video norūsējušos elementus ieraudzīju.
Šo 4x4 ņēmu nepabeigtu, remonta procesā, jo man sanāca tā letāk. Dārgaku nevarēju atļauties. Atzistos, ka auto bija sliktākā stāvoklī nekā biju gaidījis. Vacieši raēli nohalturējuši. Ar dažiem punktiem sametinajuši to, kas jametina kārtīgi. Apakša nosmērēta ar logu līmi. Haltūriskti. Otru auto variantu nezināju, man nepiedāvāja. Bet par ko priecīgs: par to ka dīzelis nevis benzīns par to ka 1987 gads nevis kaut kāds jaunāks 1992 un par to ka auto nu jau drīz būs savests kārtībā, ne tikai virsbūve bet arii ritošsā daļa un motors.
E-mobile paprasīja normālu ciparu par atvešanu, pats nebūtu atvedis. Svars liels, speciālu piekabi vajag.
Kopuma ir ok
Vienīgi prasās atrast kadu T1 uz izjaukšanu, visādus platmasas sīkumus vajag salonā
Tādi faktiski jaucami var būt meklējami kaut kur no veciem sabiedrisko pārvadājumu sniedzējiem, varbūt kādiem, kas tagad palika aiz strīpas un likvidējās. Mēdz būt, ka šie vēl stāvlaukumos aizķērušies. Šad un tad arī pašvaldības un komunālās saimniecības kaut ko vecu izsola, Latvijas Dzelceļam gadās vecu busu izsoles, no kā labākajā gadījumā detaļas vien sanāk. Piemēram, te viens Unimogs, saprotu, ka priekš tā gada cena pagaidām vēl nemaz nav slikta: https://izsoles.ta.gov.lv/izsole/002a17af-6d4c-4514-a37f-ccc361fe41b9