11. Februāris 2017, 13:02
Sveicināti mb kluba lasītāji,šeit būs nedaudz šis tas apstāstīts ko un kā es daru ar savu ikdienas kapli - w202 wagonu,jeb laikam pareizi būtu S202,kā tur ir?
Tātad 1997. gada,C200 mersedess spaiņa krāsā,ar smuko koku panelī,nevis to ,kas k;a no padumjo laiku skapjiem norauts izskatās,četriem elektriskajiem logiem,A/C,kruīzu un pieļauju,ka rūsa arī ir rūpnīcas komplektācija

Auto kopumā ļoti apmierina un par spīti 1997. gadam nav tāda sajūta,ka brauc ar žiguli.
Dzinējs M111,kārba automāts,šis ir mans pirmais automātiskais auto,un ko es varu pateikt?Manuāli es toč vairs nekad negribēšu ikdienas auto,kad man pirms gadiem 3 bija w201 es heitoju automātus,bet laiks iet,domas mainās

Labi,garš ievads bez bildēm nevienu neinteresē,brīdinu,ka te nebūs super oem restaurācijas topiks,jo savu cešku izmantoju ikdienā.
Tātad ieguvu maiņas ceļā,iemainiju savu veco e30,un nenožēloju nevienu dienu,čomi un apkārtējie gan bij nesaprašanā,bet man pofig,es iemainiju vācu žiguli pret mersedesu
Tikko manā īpašumā,tika saeļļots viss ko iepriekšējais saimnieks nebija izdarijis,vajadzēja tikai nedaudz mīlestību autiņam.Nomazgāts izskatijās pat tīri ok ar visām rūsas problēmām.

Kādu laiku pabraucu un sapratu,ka vajag šo un to sadarīt,par cik tuvojās TA,nopirku pulverdrāti un sāku metināt,iemetināju vados un nokurināju vadības bloku...naaaais,pirmā pieredze ar mb,ja bembim viņi tādam ne pārāk krutam motoram maksā no 5-20eur,tad šeit sķīros no 70eur plus vajadzēja dot programmētājam,lai no vecā ecu immo pārkačā uz jauno,atdeva man bloku un viss forši,mersis dziesmā,par cik uz TA datumu bij kā bija ar naudu abus augšējos plauktus saliku kaut kādus maxgear,itkā joprojām viss ok,lēti bija,40 eur par abiem laikam.Sliekšņi tika aizlāpīti,TA izieta,uztaisiju usdm tipa pagriezienos gabarītus,tas man laikam tāds fetišs,patīk kā izskatās.Un tiku pie 17''diskiem,kas gan nebija oem,kā gribējas,bet nu dabūju par labu cenu.

Ja ielādē divus BMW m50 motorus bagažniekā,tad sēdināt nevajag točna!

Tālāk sapratu,ka klausīties mūziku no fleša ir vakardiena un visu laiku ir jāielādē flešā dziesmas,esmu slinks,tāpēc nolēmu ielikt mašīnā planšeti kur caur spotify varētu klausīties ko gribu.Ilgi nedomājot dabūju no čoma planšeti,vecs sūds kaut kāds,bet iesākumam derēs,ticiet man,es ilgi un dikti nevarēju sevi pārkāpt sazāģēt to koku,bet ko tur citu izdomāt..

Setaps vienkāršs Planšete - viens pastiprinātājs ar HPF filtriem uz četrām tumbām - otrs pastiprinātājs subim,ar LPF filtru,skan ar stock skaļuruņiem,ir ok,prasitos ārējo skaņas karti,lai visādi traucējumi nejaucās iekšā.
Viduskonsolē iemontēju pogas,viena nobloķē atbloķē planšeti,potenciometrs skaļuma regulēšanai,un trešā pieslēdz/atslēdz lādēšanu,planšete protams bišķi izārdīta no otras puses

Tad nopirku rāmīti

Pabraucu un sapratu,ka aizmugurē kaut kas ir beidzies,konstatēju,ka tilta bukses,tika pasūtītas no strongflex caur ADparts,perfekta piegāde,par 5eur pieved līdz durvīm un es nedzīvoju Rīgā.

Liels izbrīns bija,ka tilta vietas kuzavā ir praktiski kā jaunam auto,salikām atpakaļ tiltu,braucu mājās un...nepārslēdzas kārba,pirmā doma sačakarējis būšu ko ar dačiku reduktorā,bet speedo rādā...izrādās speedo lasa no priekšējā riteņa,ja aizmugurē nestrādā dačiks,izrādijās mersedess indžinieri ir padomājuši par tādiem kā es,kas laidīs lejā tiltu un neatvienos reduktora štekeri bagažniekā ,rezultātā pēc uzbūves tas štekeris ir tāds,ka ja stiprāk parauj vadu,viņš atvienojas ,nevis saplēš vadu vai štekeri,tas vietā un braucam tālāk.

Ar to ietilpību ceškā reizēm ir kā ir,kad uz tusu jāaizved 4x s90 un aparatūru
Pēdējo reizi laboja
Ģirts - 02. Aprīlis 2018, 16:52, kopā labots 1 reizi.