Publicēt atbildi

Ne MB, bet gan VW Golf V

24. Septembris 2010, 20:00

V golfi ir ok, viennozīmīgi neviens savā klasē viņam joprojām ūdeni nevar pienest. Tas, ka daiļdirsēju pulciņam ir brillītes, kurās redz tikai MB ir normāli, kaut gan ir tāda pati kaka, kā visi pārējie :D.
TDI ir jāskatās turbīna, tās mēdz būt nomocītas, bet ja nu kas, tad tagad restaurācijas arī vairs nekādu kosmosu nemaksā, savādāk nekādas vainas, šis tas jāpamaina piekarē, ka jau jebkuram pa LV ceļiem.

Ne MB, bet gan VW Golf V

24. Septembris 2010, 20:20

Šaubu nav, Golpā ir Spēks ! :crazy:

P.S. Ir palietots Golp V, ar 1.9L - nu auto kā auto, nasing spešal.
P.P.S. GTI - tā ir Štelle
Pēdējo reizi laboja ZV - 24. Septembris 2010, 20:25, kopā labots 1 reizi.

Ne MB, bet gan VW Golf V

24. Septembris 2010, 20:33

24 September 2010 16:53:32 RG rakstīja:
Tevis definētais varētu būt kāda Lada vai Oka :D
Panda ir diezgan ok bliežamais. Cenas ziņā VW pārsit pamatīgi, bet kvalitātē neatpaliek ne uz mirkli.

Mēs kad pirkām auto sievai, tad viņai pēc skata patika panda. Vienu apskatījām dzīvē... Tajā pašā dienā tika nopirkts golfs... Nu, nav Panda nekas pat attāli līdzīgs normālam auto. Iekšā kā konservu bundžā, viss no cietas un lētas plastmasas. Golf reāli rullē salīdzinoši.

Ne MB, bet gan VW Golf V

24. Septembris 2010, 21:22

par turbīnām

LV ir daudz dorņu kuri lej visos TDi neatkarīgi no motora 10w40 pussintētiku, jo redz šajos platuma grādos, tā ir īstā un vienīgā eļļa priekš jebkura auto.

kad es meklēju eļļu savam VW, tad vispār nošokejos, it kā baigi populārs motors, bet kas tur jālej maz kas zin, visi ideoti saka kaut kādas glupības, a nepareizi izvēlēta eļļa ari ir tas kas pirmais nogalina turbīnu. Beigās paņēmu grāmatu un izstudēju un viss kļuva skaidrs (jaorintējās pēc dopuskiem).

P.s. vel mani fascinē Long Life tehnoloģiju fani, kuri salej uber kuul eļļu un brauc 30000km bez maiņas :shura: neskatoties uz to, ka VAG jau sen paziņoja, ka long life tehnoloģija neatteicās uz Baltijas valstīm, Krieviju, Baltkrieviju un t.t. karoče uz necivilizētām valstīm, kurās degvielas kvalitāte ir gavno un 30 t.km braukt ar tādu nedrīkst :shura:

Ne MB, bet gan VW Golf V

25. Septembris 2010, 09:04

Attēls
es par dizainu :rox:
p.s otrie, trešie, ceturtie utt :vemt:
Publicēt atbildi