Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: MB braucēji testē citas markas
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Decembris 2006, 20:01 
Lietotāja avatārs
nu Tu dod... :) par kuru virsbuuvi Tu runaa? E65? atvaino, bet kur tieshi Tev pietruuka vietas E65 salonaa? es ar saviem 1.93 juutos perfekti gan priekshaa, gan aizmuguree... un ar ekraaniem viss ir OK - iDrive ir jeedziigi uztaisiits. nu joystick`s kas pa vidu consolei man gan kriit uz nerva, jo vinsh ir jaaspiezh stipraak (lai izvilinaatu "click" eventu), nekaa gribeetos.

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Es arī par to 7-to īsti sajūsmā neesmu, mazi gabaliņi pa pilsētu gan vien veikti, tāpēc par ilglaicīgu lietošanu teikt neko nemāku. Benķi ne ērtāki par tiem pie TV. Attiecīgi saistīta lieta -- pagaidām esmu pavilcies vien no tiem muļķikiem visos ekrānos, bet, ja pašam ar tiem visiem būtu jādarbojas, tad iesākumam vajadzētu instrukciju ar informāciju, kura tiek dota, bet ir lieka un ignorējama. Auto liels tikai no ārpuses, nez, kā ir Li versijā...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Decembris 2006, 20:15 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
kristap, neaizmirsti, ka mees, atshkjiriibaa no tevis, neizpluustam pa visu aizmugureejo kreeslu, kaa liels zalsh punjkjis :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Decembris 2006, 20:28 
Lietotāja avatārs
blje :D par punkji atbildeesi! :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Februāris 2007, 12:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Pirmie 1000 km aiz muguras - pagaidām pārsvarā pilsēta, 10% - viegls neceļš (meži, kāpas, sniegs pirms nedēļas :D )
Grands ar 2,5 TD, 5 pakāpju mehānika, Quadra-track sadales kārba, kas normālā režīmā 95% piedzen aizmugurējo asi, 5% - priekšējo, aizmugurei izbuksējot kārba izmaina griezes momentu starp asīm. Šāds risinājums ekonomē degvielu un samazina slodzi uz priekšējo tiltu, sadaleni. Pazeminātā režīmā, kārba sabloķē tiltus.
Patēriņš - pilsētā 11 litri, šoseja - līdz 9 l dīzelis, bet nu tad nežēlojot riepas. Dzinējs skaļš, sākumā likās, ka pārāk. Dzinējs tāds pats kā Grand Voyager, un liekas, Alfa Romeo - itāļu. Vispār auto salikts Austrijā.
Piekare vienkārša kā bloku māja - piekare atkarīgā, tilti kā GAZ 66 :), labi aizsargāti, monumentāli un pamatīgi, sēž uz atsperēm un amortizatoriem (atšķirībā no Cherokee, kam aizmugurē lāgas un lēkājoša pakaļa bruģi), attiecīgi gaita maiga, bet kas ar džipu uz Jūs - liksies ka nevāji šūpo. Klīrenss - godīgi 20 cm.
Rāmis integrēts virsbūvē, kas rada stabilāku gaitu atšķirībā no līdzīgas klases auto ar virsbūvi uz rāmja, tajā pašā laikā izturība tāda pati.
Stūres iekārta - īsti nepatīk - pārāk jūtīga un tajā pašā laikā neinformatīva (kā raksta gudros rakstos).
Aizmugurē vietas diviem, trešam jāsēž uz "taburetes", vietas pamaz, jo sēdekļi zemi, attiecīgi ceļgali tuvāk zodam :). Nu kaut gan ar savu augumu un komplekciju nevaru būt objektīvs.
Aprīkojumā viss ko var iedomāties - kondic., ādas salons, abi priekējie benķi el vadāmi visās dimensijās, ar piepūšamu atzveltini (patīk man no MB), kruize, borta komp. salons negrab, nečīkst.
Pēc ārējiem izmēriem pielīdzināms Hondai CRV.
Kas MB līdzīgs - pagriezienu/logu tīrītāju/tālo uguņu pārslēgs :) - viss vienā.
Skaidrs, ka triālā ar šo braukt nav prāta darbs, tam labāks ir parastais Cherokee, ja vispār par Jeep, bet nu kā ikdienas auto (50% ofiss, 50% dubļi, lietus un manevri :) ) ir ļoti OK. Testa brauciens notika Carnikavā, kāpās. Auto ar trim cilvēkiem salonā vilka no tādiem brikšņiem, ka kājām neiziesi :) pat nesaslēdzot tiltus. Pie tam riepiņas tādas apšaubāmas :)
Daudzi jautā kāpēc tieši `98 gada - tāpēc, ka dīzelis ar mehāniku šis ir vienīgais Grands, nākamā paaudzes dīzelis komplektējas tikai ar automātu, pie tam ar niķiem. Bet visā visumā pēc šī varētu nākt Dodge Durango.
Īsumā viss.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Marts 2007, 15:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:14
Atbildes: 904
Atrašanās vietas: N57.0556 E24.0701
Mašīna: Jeep
Pirms 500 km izdzinu šo auto no salona, iekāpu salonā, aizvēru durvis, taču tās neaizvērās :) , pavilku spēcīgāk - aizvērās. Spēka par maz :) Pirmos 2 km līdz DUSam vērtēju salonu, taču īsti neizdevās, jo uzmanību novērsa apkārtējais troksnis - dzird visu - gan kā riteņi izbuksē, gan kā smiltis no ratiem nospēlē pa arkām un auto apakšu. Jāpierod. Dzinējs 1,9TD rūc un velk, nesūdzos, taču izteiktu darbību nejūt - ceļ pie maziem apgriezieniem, bet gribētos jestrāku. Patika meh kārbas slēgšanās - precīzi un viegli, taču pirmais ātrums liekas īss.
Auto komplektācija - Ambiente, atšķiras no bāzes ar el. vadāmiem priekšējo durvju stikliem, spoguļiem, miglas lukturiem buferī, kondicionieri, ASR, vēl kādiem sīkumiem virsbūvē. Salona apdare melna un pelēka, paneļa virsma matēta, mazliet grubuļaina, kā teica kolēģis - netīra :). Nepatika sēdekļa augstuma regulēšana - ja vēlies sēdēt mazliet augstāk, izpaliek "kāju atbalsts", tā vien liekas, ka izslīdēsi no sēdekļa.
Bet kas labi un priecē uzņēmumu, kas lieto/s šo auto (kā tas ir šoreiz) - degvielas patēriņš. Ar savu pārsvarā pārvietojos pa ielām, kur reti izveidojas korķi un vidējais patēriņš ir 8,6 litri uz 100km. Kolēģis tieši tādu pašu auto ("nullīte") izmanto iekdienu braucieniem Rīga-Sigulda - vid patēriņš zem 5 (tuvu tam) litriem.
Vai es sev gribu šādu auto personīgai lietošanai - NĒ, ja par to ir jāmaksā - ja uzdāvina, OK, esmu gatavs izskatīt piedāvājumu :). Viskaitinošākā ir skaņas izolācijas nepietiekamība. Pārējais vēl pieciešams, ja pieņem, ka lietot paredzēts līdz garantijas laika iztecēšanai.
Redzēsim kā šie 9 auto, kas tika no salona izdzīti izturēs uzdevumu kam tie ir paredzēti :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Marts 2007, 15:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

mjāaa... skaņas izolācija...
es ar mūsējo Golf 4 ātrāk pa 110 kmh pabraukt vienkārši nevaru. man paliek bail - viss tik skaļš un briesmīgs. liekas, ka uz 120 jau sāks celties spārnos.

ps. Mazdai viena no papildu opcijām esot salona skaņas izolācija. Ja gribi klusumu - piemaksā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 05. Marts 2007, 18:02 
Lietotāja avatārs
Man otrs auto ir mazda mx3 1.8 v6 13Ozs,seedinaats ar cieto piekari,peec mersa pilniigaa di..ā,bet iet labi.Skanas izolaacija slikta,tapeec uzliku sporta trubu lai neko lieku nedzird --->labs risinaajums :whistle:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Marts 2007, 11:54 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Pirms saviem komentāriem ierakstīšu informāciju no Wikipedia, jo par konkrēto modeli ir atšķirīgi viedokļi un apgalvojumi, ka tas nemaz nav īsts Volvo. Tātad, šis auto ir būvēts Holandē Volvo sadarbībā ar Mitsubishi Motors. Mitsubishi analogs būtu Mitsubishi Carisma, tomēr japāņu versijai vismaz Eiropā bija mazāka piekrišana. Par spīti it kā abu modeļu vienotai platformai no katras automašīnas 5,000 daļām 4,000 katram no tiem bija unikālas. No atlikušajām kopīgajām 650 ražoja Volvo un 350 Mitsubishi. Secinājumi – Volvo V40 (S40) ir tikai 350 Mitsubishi daļas. Attiecīgi Volvo īpašā uzmanība drošībai un ergonomikai V40 ir sajūtama, Mitsubishi tajā atpaliek. OK, ir 350 Mitsubishi daļas un ražots tas ir Holandē, citādi Volvo tradīcijas tiek ievērotas. Otrs fakts – tas tomēr ir mazais, ekonomiskais Volvo, tāpēc nav arī brīnums, ka pēc dažādiem parametriem tas tomēr atpaliek no lielajiem brāļiem.

Manis lietotais bija (šobrīd gan vēl ar to braucu, bet pavasaris klāt un pēc tā lietošanas vairs nav vajadzības – jāpārkāpj atpakaļ savā MB) Volvo V40 ar 2,0 litru benzīna motoru un turbīnu, 1998. gads. Par citiem motoriem -- 1,8 l benzīna versija ir Mitsubishi ražojums, vairs nevaru atrast dīzeļmotoru ražotāju, bet kaut kā stāv prātā, ka arī tas nav Volvo. Un dīzeļmotorus V40 neieteiktu izvēlēties – ar tiem problēmu vairāk kā vajag, ne velti tie maksā mazāk par benzīna analogiem. Kā Richy teica – ļoti laba alternatīva tiem, kas pieraduši braukt ar lielajiem Golfiem, bet gribētos norādīt, ka auto ir ērtāks un patīkamāks. Patiesībā praktisks ģimenes auto. Autobraucēji to ir ievērojuši, ne velti ielās tie nav nekāds retums.

Atsauksmes. Principā tie atpaliekot no lielajiem brāļiem. Daudzi sūdzas, ka kad sākas problēmas un remonti, tad tie ir pamatīgi. Vadāju ar to apkārt Volvo rūpnīcas vadītājus no Zviedrijas, viens no tiem arī atzina, ka vienā brīdī tiem iestājas pamatīgi remonti. Vienlaicīgi gan viņš norādīja, ka pašam 3 tādi bijuši. Maza pretruna veidojas – it kā nav patīkams, kad sasniedz noteiktu nolietojumu, remontu ziņā, bet ir pietiekami labs, lai pārkāptu tādā pašā jaunākā. Tātad nav tā sliktākā izvēle.
Tagad kaut ko sliktu tieši no manas pieredzes. Visai apakšmalai apkārt iet plastmasas slieksnis, spoilerītis, tas ir pietiekami trausls un parasti ir bojāts. Abiem V40 ar kuriem kopš rudens braucu tie bija bojāti. Tā vairāk ir vizuāla problēma. Braucot mani ir kaitinājušas vairākas citas lietas – jumta balsti vējstikla malās ir resni un tā novietoti, ka vismaz man bieži aizsedza ceļu, pāris reižu ir bijušas asas izjūtas izgriežoties, piemēram, no pagalma, jo tieši to dēļ es neesmu redzējis garām braucošas automašīnas. Droši vien, ka tie labi kalpo kūleņojot, bet vismaz man tie regulāri aizsedz skatu. Nepatīkami. Cits ir tas, ka ļoti, ļoti daudzām automašīnām braucot pa netīru šoseju (sniega putra, sāls, smiltis) šie netīrumi mēdz nosmērēt kādas svarīgas lietas un mazliet kaitina. (Vecajam Passat visa putra slīdēja vējstiklā, W123 labi no peļķēm vējstiklā met ūdeni, W201 ar laiku zem sānu spoguļiem tiek aizsmērēts stikls utt. Par citiem). V40 nosmērējas paši spoguļi. Tā nosmērējas, ka var vairs neko neredzēt. Tiesa, lietus atkal visu mēdz noskalot. Vēl par neērtu lietu atzīstu šī universāla krēslu izjaukšanu, lai aizmugurē iekrautu ko lielu. Sēdekļa pamatne nav noņemama, bet tikai nolokāma, attiecīgi, lai iegūtu gludu bagāžnieku, priekšējie beņķi ir pamatīgi jāpabīda uz priekšu (nav jau tas auto tik liels) un man pie stūres vietas nepietiek. Atliek nolaist tikai daļu krēslu otrā pusē vai sameklēt maza auguma šoferi. Ja tās sēdekļu pamatnes būtu noņemamas, arī es varētu stūrēt. Otrs mīnuss par šo pašu ir tas, ka pakaļējo beņķu dalījums 2 un 1 saistībā ar iepriekš minēto neērtību ir pretējs – ja gribu sēdēt pie stūres, tad var nolaist tikai 1/3 daļu no pakaļējā beņķa, jo 2/3 paliek aiz manis. Vēl maza piekasīšanās – audiosistēma ir slikta. Skaļruņi ir daudz un būtu vēl OK, ja klausās ļoti klusu. Skaļāk tie nespēj, tas ir viens, otrs – ārpusē tie ir dzirdami varbūt pat labāk kā iekšpusē... Nekad neviena gadagājuma MB oriģinālā sistēma nav skanējusi tik slikti. Tad vēl problēmas radīja pretbuksēšanas sistēma (ekstra konkrētajam modelim). Tā ir atslēdzama, bet (kā jau parasti) tad, kad rodas šādas problēmas, nav arī laika ap to čakarēties un mēģināt atrast labāko risinājumu. Mīcīšanās pa dubļiem bija mocības, jo sistēmai ritmiski samazinot motora apgriezienus auto, protams, attiecīgi piebremzēja un sēdās iekšā. Bez tās droši vien varētu tikt cauri vieglāk, bet ar šo sistēmu nopakaļus bija jāiet stūmējiem.
Pozitīvais. Man ļoti patika pilnais dators, kas atrodams pulksteņa vietā (ekstra konkrētajam modelim, vairumam līdzīgo tāda nav), kaut gan kā jau kompim tam īpaši uzticēties nevarēja, piemēram, atlikušos kilometrus līdz nākamajai uzpildei, manuprāt, tas rēķina ļoti neprecīzi. Toties par degvielas atlikuma rādījumiem sūdzēties nevarētu – citiem Volvo bez datora tas man vairakkārt sagādājis nepatīkamus pārsteigumus. Pusādas salons ar iebūvētajiem bērnu sēdekļiem un īpašiem galvas balstiem gariem braucieniem (arī ekstra) – labs un tiešām ērts arī tāliem ceļojumiem. Konkrētajam auto vispār salikt iekšā daudz patīkamu lietu, V70 var dabūt plikāku. Braukšana kopumā ērta un patīkama, noteikti iesaku izvēlēties Golfa vietā. 2,0 + turbīna ir tiešām laba lieta un ar auto var arī paskriet un apdzīt ne vienu vien. Ieskrējienu līdz 100 km/h mērījis neesmu, bet uzgriežoties uz VEF tilta braucot no Brasas tilta puses man vēl konkurentu nav bijis. Un šis motors ir tiešām Volvo motors, attiecīgi tik pat uzticams un ilgmūžīgs kā pārējie. Degvielas patēriņš – turbīna prasa savu un patēriņš ir lielāks par parastu 2,0 l motoru. Vienlaicīgi nav nekas liels. 11l/100 km pa pilsētas centru var iekļauties, pa šoseju var paripināt ar kādiem 7-8l/100 km/h. Ko pašam gadījies remontēt? – neko. Termostats un eļļu, filtru maiņa nebūtu skaitāma pie remontiem. Tā kā ņemt tik un braukt, domāju, ka nākamais īpašnieks nebūs vīlies konkrētajā eksemplārā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2007, 19:48 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]55144|Electra|[/user]Vietas izpratne vispār cilvēkiem ir relatīva! Pirms kāda laika bija "kašķis" ar kolēģi, kura aktīvi metās slavēt, ka viņas Ford Puma aizmugurē ir vairāk vietas kā manā C124 :lol:
Teikšu godīgi - man, ar maniem 165 cm, pumā nepatika nu nemaz :lol:

Nezinu kaa pumaa bet mersii ja es atbiidu kreeslu taa lai es justos eerti tad aizmuguree pat beernam nepaliek vietas kur kaajas ielikt:D
Bet es par cik esmu baigais egoists tad man pie D.... kur pakaljeejie liks savas kaajas :D
Ja gribees braukt liidzi tad brauks kaut kaajas kleepii turot:D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 25. Maijs 2007, 22:43 
Lietotāja avatārs
nu jau kadu neilgu laicinju testeji mociiti 600ccm, tikai tagad esmu sapratis ka patiesiba masjina nav neka verta, jo tas tas sajutas ko iegusti braucot ar moci nav aprakstamas, katra zinja pectam ar masjinu braukt nav ne mazakas velesjanas...

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012