Tēma slēgta

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 14:28

Neviens nesaka, ka Audi ir slikts :nono:

Vienkārši nepiekrīt apgalvojumam par tehnoloģisko pārākumu.

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 14:30

03 November 2010 14:19:28 pinguin rakstīja:
Tad kā no šī var izspriest, ka audi ir slikts???
No tā nevar nospriest. Nospriests tika no visu lietu kopuma, kā ar to auto 4 gadus gāja. Nopirkts tika labs, nomocījās ar gāzes uzlikšanu, stipri nomocījās. Un pēc tam tas palēnām turpinājās. Arī par materiālu izvēli šis bija nelaimīgs — zemākas kvalitātes āda laikam tikai poļu dīvāniem (viņam bija melns salons, vasarā svīda klāt, ziemā... viss tieši ko pārmet ādas saloniem, bet kas MB nav novērots pat MB-Texam). Bet puisis bija ilgi sapņojis par ādas salonu un Quattro... Aplauzās ne pa jokam.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 03. Novembris 2010, 14:31, kopā labots 1 reizi.

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 14:47

03 November 2010 14:28:30 Misters X rakstīja:
Neviens nesaka, ka Audi ir slikts :nono:

Vienkārši nepiekrīt apgalvojumam par tehnoloģisko pārākumu.

Jā, protams nebūtu parāk loģiski, ja MB fani to atzītu :)

Palikšu pie tā, ka jāsaprot, ka esmu izpētījis šos abus auto līdz pēdējai skrūvītei, un esmu cilvēks, kuram interesē tikai objektīvas lietas (tehnika, risinājumi, nevis leģenda, fīlings utt) , un pēc visa tā, ja runājam par vienam paaudzēm, visnu klasi, tad starp šiem abiem ražotājiem tomēr esmu par ****

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 14:55

Nevajag cenzēt, te droši var rakstīt arī par Hyundai :P Nav pusaudžu forums :)

Bet ja Tu esi par Audi, tad neviens no neapstrīd un nepieprasa Tev domāt savādāk. Šajā gadījumā Tu pateici, ka tehnoloģiski Audis ir pārāks, es prasīju ar ko tieši un prezentēt faktus.

Auto salīdzina pēc daudziem parametriem, dzinējs, piekare, salons, komforts, apkopes, handlings, dinamika, braukšana un kontrole, rez. daļu pieejamība un un un .....

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 14:55

vienam māte, vienam meita utt. :doh: jaunajam rAudi saimniekam - lai labi ripo ;)

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 15:01

Es varu pateikt tikai to, ka labāk izvelos skrūvēt W124, nekā C4, jo audikam pilnīgi parastas lietas ir uztaisītas ne tikai bezjēdzīgi sarežģītas, bet arī caur dibenu un ar kreiso roku. Pie tam - C4 rezerves deļas šķita ievērojami dārgākas. Un ja pērk oriģinālas, tad nevar cerēt uz tādu pašu izturību kā pērkot oriģinālās MB detaļas.
Klāt pie visa, stipri apšaubu priekšpiedziņas jēgu. Quattro gan ir lieta :super:
Pēdējo reizi laboja Viesis - 03. Novembris 2010, 15:01, kopā labots 1 reizi.

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 15:35

03 November 2010 15:01:26 RG rakstīja:
audikam pilnīgi parastas lietas ir uztaisītas ne tikai bezjēdzīgi sarežģītas, bet arī caur dibenu un ar kreiso roku.

čista intereses pēc, kas tur piemēram ir "bezjēdzīgi sarežģīts" ?

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 15:47

Putekļu gumijas amortizātoram. Maksimāli prasta lieta. Esi rēķinājis, cik ilgi audikam priekšējiem amīšiem viņas jāmaina?

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 16:32

C4 audim, apmēram 10 minūtes. Mainas caur augšu, caur atbalsta gumijas centru. Tapat kā mainās amītis - pat ritenis nav janoskrūvē.

Kur problēma???

Diemžēl daudzi to nezin un dara caur pakaļu - ņem nost stoiku, un spiež atsperi utt. tad gan visa diena paiet :D

ja godīgi - labāku un vienkāršāku sistēmu nevienam citam auto neesmu redzējis
Pēdējo reizi laboja pinguin - 03. Novembris 2010, 16:37, kopā labots 1 reizi.

W124 vs. Audi C4

03. Novembris 2010, 16:59

03 November 2010 13:50:23 Mizx rakstīja:
Es arī par to pašu. tajos laikos Audi tik nenormālu taupīja uz detaļām... Paziņa neveiksmīgi izvēlējās 1994. gada 2,6 benzīna motoru aprīkošanai ar gāzi. Par to pašu naudu, ko ieguldīja, šis būt varējis paņemt 2,8 + visu auto pārkrāsot. Detaļas savietojamas, bet vienam motoram kaut kādi plastmasas mēsli, otram normāli metāla elementi. Un tā it visā. Tas nozīmē, ka atsevišķus mezglus atsevišķos izpildījumos Audi taisījuši ir tiešām labus, bet vienā automašīnā tos iebūvēt spējīgi nebija — viņa remontu pieredze. Dabūj burties cauri literatūrai un nomainot likt tos mezglus, kas domāti citiem modeļiem, bet uztaisīti labāki.

Nu tie V6 2,6 un 2,8 vispār tāāādi sprāgoņi un rīmas... psc vnk... :O
Pat pēdējais fords ar līdzīgu, piem. 2,5 v6 motoru ir soli priekšā ar dinamiku.
P.S. Audi ar 2,6 V6 ar uzstādītu gāzi (kam kolektors no plastmasas), ir saviem saimniekiem pa laikam sagādājis "patīkamus" pārsteiguma brīžus ar eksplodējošiem kolektoriem. :shura: Tas tik tā iz prakses.
Pēdējo reizi laboja farruhs - 03. Novembris 2010, 17:03, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta