Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 46  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: MB braucēji testē citas markas
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 09:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Renoir rakstīja:
Misters X rakstīja:
Renuār, Tu esi dikti par to rūsu sašutinājies. Jau no W211 es tiešām neesmu redzējis Rūsiņus.

Rūsa arī. Tas bija pēdējā laika superhits. Plus nebeidzamas rūpes - remontiņi un detaļu meklēšana un pirkšana.
Es to varu ļoti labi, bet man vairs to nevajag. Gribu atpūsties un braukt. Kā jau teicu, mani tīri labi apmierina P508.

Artūr, es nedomāju, ka P508 būs ilgs mūžs. Tam nav jābūt garam. Tādus auto jāpērk pilnīgi jaunus vai ļoti jaunus un vislabāk pārdod pēc gadiem 5. Jo tie nav nekādi super kvalitatīvie auto, kas iet gadiem ilgi.

Šobrīd pavecs man MB vairs nav vajadzīgs priekš sevis.
Jaunu es nevaru atļauties. Es tagad fanošu pa gabalu.

Dalēji piekrītu, bet tas 508 jau nav nemaz tik lēts. Jaunam bāzes komplektācija no aptuveni 20000 eiro. Par tādu naudu neteikšu, ka Tev sanāktu pavecs MB. Drīzāk tikko iebraukts.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 10:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Artūrs rakstīja:
Dalēji piekrītu, bet tas 508 jau nav nemaz tik lēts. Jaunam bāzes komplektācija no aptuveni 20000 eiro. Par tādu naudu neteikšu, ka Tev sanāktu pavecs MB. Drīzāk tikko iebraukts.

Ir ok. Es to dabūju pa 20k ar vidējo aprīkojumu. Mūsdienās visi grib pārdot savus aparātus.
Tur ir iztikas minimums ar dažiem pārsteidzošiem trūkumiem. Piemēram, nav sēdekļu apsildes, bet ar lupatnieku es šo trūkumu pagaidām neizjūtu vispār. Tur nu kāds ir nolaidis luni.
Ir:
1. divzonu auto klimatnieks,
2. lietus un gaismas sensors,
3. visiem 4 logiem auto pogas un komforta funkcija ar atslēgu,
4. elektrohroma salona spogulis, kas arī strādā reāli labi (W210 tas nebija tik efektīvs)
5. ESP un tamlīdzīgie brinumi (ESP var atslēgt ar pogu)

Kad es skatījos uz Jahreswageniem, tad man pa tādu cenu nesanāca pat C klase. E vispār sākās no 30k.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 10:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Vispār nedomāju, ka pavisam korekti salīdzināt W210 E klasi ar 2011. gada izlaiduma citas markas auto. Tomēr tehnoloģijas iet dikti ātri uz priekšu un nekas nestāv uz vietas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 10:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Vispār nedomāju, ka pavisam korekti salīdzināt W210 E klasi ar 2011. gada izlaiduma citas markas auto. Tomēr tehnoloģijas iet dikti ātri uz priekšu un nekas nestāv uz vietas.

Jā, tāpēc arī kaut ko tādu minēju. Bet vispār MB parasti ir tādas tehnoloģijas, kuras var salīdzināt ar 10 gadus jaunākiem citiem auto. MB parasti trūkst tikai visādu modes lietiņu, kas raksturīgas jaunākiem laikiem, bet galvenās tehnoloģijas S un E klasē parasti ir priekšā savam laikam. Citi tikai seko un tad vēl pēc ilgiem gadiem. Japāņu lētauto segments vispār īpaši pat neseko. Tie dzīvo savā realitātē un joprojām neliek bremžu nodiluma sensorus un servisa intervāla atgādinājumus, un tirgo vienu PTS sensoru pa 120Ls.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 10:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Par tām modernajām lietiņām es nepiekritīšu, jau 11. gada MB ir gan Media Interface, gan Ipod pielēgvieta bardačokā, tas ir, pievienojot ārējo HDD vai kaut vai viedtālruni, var nerūpēties par to, kā klausīties mūziku. Zilzobis, kas automātiski savieno HTC ar salona audio, arī ir ļoti ērts un patīkams risinājums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 10:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Misters X rakstīja:
Par tām modernajām lietiņām es nepiekritīšu, jau 11. gada MB ir gan Media Interface, gan Ipod pielēgvieta bardačokā, tas ir, pievienojot ārējo HDD vai kaut vai viedtālruni, var nerūpēties par to, kā klausīties mūziku. Zilzobis, kas automātiski savieno HTC ar salona audio, arī ir ļoti ērts un patīkams risinājums.

Es jau nerunāju par 11. gada MB. Runāju par 2000. vai 2001. gada. Motori un kārbas tiem ir salīdzināmas ar mūsdienu auto. Pārējais nē, jo nav bijusi tāda mode.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 13:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Renoir rakstīja:
Kad es skatījos uz Jahreswageniem, tad man pa tādu cenu nesanāca pat C klase. E vispār sākās no 30k.

Hmmm... OK, tas bija pirms pāris gadiem, bet, kad man tēvs pirka C-klasi, tad Beļģijā izpārdošanā C-klase no Daimer salona ar 27 km nobraukumu maksāja 27000 EUR. Domāju, ja nobraukums būtu 27000 km, tad cena būtu zem 20000 EUR. Tiesa, šī brīža cenas neesmu skatījies. Tā ka izbrīnīji ar šo faktu. Lai gan sludinājumos vienmēr karājas tie auto, kam cenas ir augstas, zemās cenas nav sludinājumos / no turienes pazūd dienas laikā. Labus gada auto parasti izpērk nenormālos tempos, cik esmu skatījies. Nesen tika mēģinats nopirkt tikko iebrauktu VW Caddy — tas bija grūti, ja nestāvi pie pārdevēja vārtiem vai nav ar to pilns konts vienā bankā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 13:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

No personīgās pieredzes- labs Jāreswagens pazūd 2-3 minūšu laikā. Viss pierezervēts un payment in advance ir ceļā.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 14:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Laikam arī vispār MB negribēju pirkt.
Mana pieredze ar diviem MB ir tāda, ka pirku dārgi, braucu pa dārgo un pēc 5 gadiem varēju pārdot tikai pa grašiem, jo neviens tādus auto negrib, bet turpināt ar tiem braukt arī nespēju.
Es vairs negribēju pirkt tādu nākamo...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Decembris 2012, 16:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Renoir rakstīja:
Laikam arī vispār MB negribēju pirkt.
Mana pieredze ar diviem MB ir tāda, ka pirku dārgi, braucu pa dārgo un pēc 5 gadiem varēju pārdot tikai pa grašiem, jo neviens tādus auto negrib, bet turpināt ar tiem braukt arī nespēju.
Es vairs negribēju pirkt tādu nākamo...

Tas būs gandrīz ar jebkuru jaunu auto. Pēc 5 gadiem arī 508 maksās grašus.
Ja gribas taupīt, tad manuprāt labāk nopirkt 3-4 gadus vecu Skoda Octavia. Maksā lēti, vērtības kritums nebūs tik liels, remonit lēti un pietiekami izturīgs auto.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 457 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 46  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012