Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

02. Janvāris 2012, 23:09

Principā tipisks spams — jautājums uzdots par Subaru, bet vieglāk izrunāties par Lexus...

02. Janvāris 2012, 23:11

arī skatos, ka šī tēma pārvērtusies par PAR/PRET konkrētās markas izvēli...adminiem darbiņš.

Citi var taču veidot tēmu, Auto izvēle-Par un PRET vai tamlīdzīgi ? :hvz:

02. Janvāris 2012, 23:36

02 January 2012 22:01:18 Richy rakstīja:
Ir kādam viedoklis par Subaru Legacy?
1998-2003
Attēls

Šāds (tikai subaru zilā krāsā) brālēnam.. man jau patīk, ne ciets ne par mīkstu.. patēriņš (2.5l LPG) 14l/100km.. patīkams(nedaudz sportisks) auto. Remontu pierdedze praktiski nekāda 5-os gados, 130`000km. Rūsu mīl :D. Bet ja atrod pieskatītu eksemplāru un apstrādā domāju pārdzīvos daudzus auto. Mezgli vienkārši un elektronikas maz. Ziemā :super: Bet Subaru Forester man nepatīk, tāds lempīgs liekas pēc gaitas :hvz:

02. Janvāris 2012, 23:41

Lagacy nebija cinkota virsbūve?
Kāda gāzes iekārta viņam ir virsū?

03. Janvāris 2012, 00:30

02 January 2012 23:41:26 Richy rakstīja:
Lagacy nebija cinkota virsbūve?
Kāda gāzes iekārta viņam ir virsū?

Man domāt ka nebija gan cinkota...
Man visas komponentes nosaukt kuras tur uzliku ? :D
TGStream/OMVL3/Tomaseto Artic/Tomaseto AT08 Sport/Atrama IN630/200/46/FARO Italy

03. Janvāris 2012, 00:32

Nēs es neesmu tik advancēts. Domāju vai tā bija iešprice vai parastā? :D Un cik aptuveni maksāja tādu uzlikt? :)

03. Janvāris 2012, 01:10

03 January 2012 00:32:15 Richy rakstīja:
Nēs es neesmu tik advancēts. Domāju vai tā bija iešprice vai parastā? :D Un cik aptuveni maksāja tādu uzlikt? :)

Iesmidze.. 550Ls

03. Janvāris 2012, 07:40

02 January 2012 22:01:18 Richy rakstīja:
Ir kādam viedoklis par Subaru Legacy?

Labs, vājās vietas ir rūsa grīdā zem pakaļas tilta un motora galvas, jāpieskata lai nepārkarsē, savādāk ar viņu var naglas sienā dzīt, precīza vadāmība, ātrs (2.5)paklausīgs, ziemā vnk. paradīze, vienīgi bik paskaļš, bet boksera skaņa ir patīkama. Bet tikai Legacy, Outback ir džipiska patizla gaita, tāpat kā Volvo XC90. Subārs ir labs, tik jāpameklē labs eksemplārs. Aizmirsti par turbo, bez biksēm paliksi :) vislabāk parasto 2.5

03. Janvāris 2012, 09:20

02 January 2012 22:13:10 Richy rakstīja:
Kas vainas tam benzīnam? Cik saprotu, viņiem izplatīti ir 2.0 un 2.5.

Man draugam ir tas apakšējais, 2007. gada. Pirkts jauns no PidarMotors SIA (vai kā nu to vietu sauc).
Manuprāt, Subaru ir interesantākais no japāņiem (ja neskaita Lexus).
Simetriskais 4x4 ir ļoti labs. Auto ir stabils kā galds pat uz ledus (gandrīz tikpat ciets arī :)).
2.5 benzīns ir OK. 2.0 benzīns tika mēģināts jaunāja virsbūvē. Nu, pamīksts likās man...

Komforts puslīdz ok. Tam ir 17" diski un ir paciets. Bum, bum pa bedrēm. Bet nav tāda gāzelīga govs kā W210 vai W140. Tāpēc var braukt daudz sportiskāk.

Kas man nepatīk-

Durvīm nav rāmju. Tas ir kruta līdz brīdim, kad sāk svilpot vējš vai auto mazgātuvē spiež iekšā ūdeni.
Pilnīgi nesaprotama citplanētiešu pieeja brīdinājuma sistēmām. Auto rāda visādus patēriņa datus, bet nerāda bremžu nodilumu, intervālu līdz apkopei un to, ka logu mazgātāja bačoks tukšs (laikam pat tādu lietu varēju nepieminēt).
Detaļas padārgas (vismaz daļa no tām). Mūsu ceļi kombinācijā ar 17" diskiem ātri noved pie priekšējo gultņu maiņas. Viens gultnis maksā 100Ls plus darbs.

Ja automāts, tad 5 pakāpju ir ekstra, par kuru jāpiemaksā.
Ļoti iespējams, ka būs uzlikta četriniece. Ar tādu kārbu vidējais patēriņš ir 11L. Un cilvēks brauc ļoti līdzīgi man arī maršruta ziņā. (tas nav Purvciems - Centrs, bet gan ārpusrīga - Centrs).

Parktroniks, ja vispār ir, tad ir diezgan liels sucks. Tiek turēts izslēgts lielāko daļu laika, jo ir neprecīzs.

Rūsa tā gada auto nav problēma, bet tādas mazas pazīmes kā durvju eņģes sāk parādīt nelielu ruslanu.
Pēdējo reizi laboja Renoir - 03. Janvāris 2012, 09:25, kopā labots 1 reizi.

03. Janvāris 2012, 09:36

gultņa cena ir :O
Publicēt atbildi