Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

02. Janvāris 2012, 22:31

Man nav pieredzes ar šiem Subariem, bet ar japāņiem ir (2 Mitsubishi Pajero džipi, 1 Toyota un Suzuki).
Ar to pietika, lai secinātu, ka japāņi man vairs nebūs.
Man nepatīk dizains, pat jaunākajos modeļos tāds mākslinieciski palēts. Mercedes salīdzinot ir akmens laikmetā, bet tās ir klasiskas vērtības, kas nekļūst smieklīgas, kādiem 10 gadiem paejot.
No tehniskā viedokļa japāņi ir labi, bet baigi atgādina konservu bundžas.
Vislielākais mīnuss VISIEM japāņiem - precīzi izrēķināts ekspluatācijas laiks un līdz ar to visu detaļu kalpošanas robežas. kad sāk birt, tad viss pēc kārtas un masveidā. Labus auto reti kurš pārdod, praktiski visi šeit nopērkamie ir tādi, kuriem tūdaļ pat izbeigsies 99% detaļu.
Esmu Talsu pusē pa mežiem patestējis Subaru Forester (kaut kāds 99. gads). Nu nezinu, man nepatika. nesaprotu, kur tādu likt.
P.S. Tas ir tikai un vienīgi mans viedoklis/secinājums. Japāņus neiesaku, ja nu vienīgi 90-to gadu 1. puses Toyota LandCruiser vai Nissan Patrol (ar pietiekamu resursu).
Ak, jā - esmu patestējis kolēģes Lexus... Nesaprotu, kāpēc cilvēki izgāž tādu naudu, lai iegādātu tādus štruntus... ja nepietiek naudas līdz jaunam Mersim, tad var taču nopirkt vecu.
Pat par 2000Eur nopirkts W124 ar nelielu investīciju remontā dos neizsakāmi vairāk braukšanas prieka, nekā pāris gadus vecs Lexus. Tās manas domas.
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 02. Janvāris 2012, 22:32, kopā labots 1 reizi.

02. Janvāris 2012, 22:35

par Lexus nekomfortu gan negribu piekrist!

02. Janvāris 2012, 22:37

Versipelli Tu salīdzini vecu W124 ar pāris gadus jaunu Lexusu? :D :D :D

02. Janvāris 2012, 22:39

02 January 2012 22:35:04 Bpa4 rakstīja:
par Lexus nekomfortu gan negribu piekrist!
Nezinu, bijušam šefam bija tas pilsētas džips, es nekādi nespēju noregulēt ērtu sēdpozīciju. Viņš arī bija laimīgs, kad no tā tika vaļā, nopirka treknajos gados īpaši neiedziļinoties, hibrīdu sagribēja un tā.

02. Janvāris 2012, 22:40

Nezinu kas, bet kaut kas tam Lexus trūkst - vai nu "auras", vai filosofijas, vai kaut kā tāda.
To nevar iegūt tikai ar spožumiem un grabuļiem, tur kaut kas uz šķūninga/gaumes robežas.
Vienīgais kaut cik pieņemamais ir jaunais Lexus 300Gs, tam ir laba gaita. Citiem - tāda pati, kā visiem citiem.

02. Janvāris 2012, 22:41

toties kā tas hibrīts velk. par sēdpozīciju, man bija ērti. Plus vēl visādu fīču lērums!

02. Janvāris 2012, 22:42

02 January 2012 22:37:43 AS rakstīja:
Versipelli Tu salīdzini vecu W124 ar pāris gadus jaunu Lexusu? :D :D :D
Pazīstu, kam nepatīk modernie, cietie beņķi. Kad grib braukt dīvāniņā, kā vecos amerikāņu auto. Tiem no jaunajiem gandrīz nekas nepatīk... Viss atkarīgs no prasībām un ja kāds meklē kaut ko specifisku...

02. Janvāris 2012, 22:45

02 January 2012 22:41:17 Bpa4 rakstīja:
toties kā tas hibrīts velk. par sēdpozīciju, man bija ērti. Plus vēl visādu fīču lērums!

Ļoti līdzīgas domas ir arī man par Lexusu, pabraukāu 2as dienas ar RX350, nevaru teikt, ka perfkets auto priekš manis, bet nu ļoti labs savā klasē salīdzinot ar konkurentiem :)
Un par Lexus runājot LS600h ir kaut kas superīgs, kad brauc jūties kā dārgā pilī ar ērtiem dīvaniem :)

02. Janvāris 2012, 23:06

Lexus, foršs auto. Daudz extru. Garš krāns.

Bet personīgi man būtu nedaudz nepatīkami braukt ar it kā Premium auto un zināt, ka to pašu bāzi, tās pašas pogas, to pašu apdari var ieraudzīt Toyota Camry modeļos. Paldies par uzmanību.

Katram savs.

02. Janvāris 2012, 23:09

02 January 2012 22:01:18 Richy rakstīja:
Ir kādam viedoklis par Subaru Legacy?
1994-1999

lai mūs atkal nesalīdzina ar Opelistiem teikšu, ka labs auto ar iespēju izbraukt ārpus asfalta. Diezgan izturīgs Latvijas apstākļos. Bet pasakas nav - mīl ēst degvielu un detaļas nav spaiņiem rodamas.
Publicēt atbildi