03. Novembris 2011, 16:46
Kādu laiku bija/ir sanācis patestet/pabraukāt ar Audi A8 L versiju.
Stāstīt varētu daudz ko, bet nu īsumā mēģināšu atskaitīties-
.gif)

Tātad vizuāli auto ļoti patīkams, liels,masīvs,nav tipiskās maigas plūdlīnijas, kas nereti ir sastopamas mūsdienu auto.
Kā jau minēju, ka šis Audi ir Long versijā, kas to arī varbūt padara par tik baudāmu, jo vizuāli L versija izskatās daudz,daudz patīkamāka un nopietnāka.
Salons-
Šajā auto, iekāpu uzreiz pēc W220.....vienīgais kas pirmais ienāca prātā, ka MB reāli ir noslinkojuši, jo piemēram kad apsēdos Audi krēslā, bija sajūta, ka krēsls radīs gluži, kā individuāli man, ērts, ļoti patīkama āda, mugura iegūlās vienkārši idēāli šajā krēslā, nerunājot nemaz par pakaļu.

Salons ir ļoti plašs, daudz vietas, daudz visādi mazi nodalījumiņi, kur var salikt telefonu, čipu,kartes, kožļenes, grāmatiņas,cimdus utt.
Apskatot apdari, tā ir tiešām uztaisīta ar kvalitāti un pārdomāti, paņemot koa stūri rokās uzreiz radās sajūta, ka Tu vadi kaut ko lielu,nopietnu un elegantu, ātrumpārslēgs pārslēdzas ļoti maigi,patīkami, bez jebkādiem liekiem krakšķiem,brakšķiem un lieki nepurinās. Visas pogas ir stingras, strādā konkrēti un ar pirmo piespiešanas reizi, dizainiski ļoti labi iederas pie kopējās apdares, ļoti liels pluss ir tiem vadītājiem, kam patīk iesēsties auto, bet lai rodas sajūta, ka vadi Boeing 747, jo pogas ir daudz, un salona apgaismojums ir ļoti plašs.
Spidometra novietojums ļoti patika, ka ir atdalīti rādītāji, uzreiz bija tāda konkrētības sajūta, ka Tu skaties uz ātrumu, patēriņu vai info par auto meklē.

Dažbrīd likās, ka aizmugurē sēdēt gribas vairāk nekā priekšā.
Aizmugrē sēdošais, var brīvi izstiept kājas gandrīz pilnā garumā(vidējais ap 178cm augumā), atsevišķā klimata kontrole, el.aizskariņi un el.krēsli, radīja neatkarības sajūtu, itkā pats vadi šo auto, nekas neliedza izveidot tādu komfortu, kādu pats gribi. Ļoti ērta sēdēšana, plaši, blakus sēdošais nemaz gribot nevar sākt Tevi traucēt vai siekalot tavu plecu
http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIV1M5 ... 06RFMoXEQ=Dinamika un vadāmība mani vnk pārsteidz līdz nemaņai.
Pirmo reizi kad iedevu "kickdownā" man likās ka tas 4.0tdi ir vnk gliemezis, bet kad apskatījos spidometrā bultiņa rādīja 140 km/h, par ko biju šokā, ka ātrumu šajā auto VISPĀR nejūt, kā arī nejūt kā tas ieskrienas, var tikai redzēt, ka koki sāk zibēt ātrāk garām, mašīnas tuvojas daudz straujāk utt, kas itkā atkal ir patīkami, jo rodas sajūta, ka kruīza devu tu nezaudē nepiekāiem ātrumiem, lai gan dažreiz sportiskumu jau gribās(bet tam ir domāti citi auto)
Vadāmība mani pārsteidz vēl vairāk-
Pilnīgi brīva kontrolēšana un pilnīga šī auto pārvaldīšana ir pašsaprotama lieta, jo mēģinot 3 reizes iebraukt vienā un tajā pašā līkumā, ar pakāpenisko ātrumu(60,70,80) auto vadījās izcili, pilnīgi nebija nesekundi sajūta, ka tas varētu izslīdēt vai ietriekties apmalē, vai kā savādāk radīt bīstamu situāciju. Atkal pie tādas braukšanas vari iegū sportiskuma sajūtu.
KAs vēl ļoti patika pie vadīšanas, braucot agresīvāk/straujāk līkumos, es kā šoferis pilnība saglabāju stabilu sēdpozīciju, mani nesāka mētāt pa krēslu,nevajadzēja pašam to krēslu ķert vai kā savādāk.
.gif)
Dzinējs-
Dīzelis, bet strādā nepārspīlējot kā benzīns, neiedomājami klusi un gludi, kas atkal rada otru plusu, salonā ir super klusums, ko atkal nevarētu teikt par S400 cdi W220.
Pie mīnusiem ko varu pateikt-
R19 diski uz tik lielu auto nav vajadzīgi, jo to padar ĻOTI cietu un bedres rada zobusāpes.
Vadības sistēma, iesākumā bija ļoti grūta un nesaprotama, dikti daudz pogu un funkciju kurās varēja vnk apmaldīties.
Īsumā tas arī viss un varu pateikt, ka tiešām esmu patīkami pārsteigts par Audi darbu
.gif)
Pēdējo reizi laboja
AS - 03. Novembris 2011, 16:51, kopā labots 1 reizi.