Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

01. Novembris 2011, 18:14

01 November 2011 14:53:30 Papis rakstīja:
01 November 2011 14:50:23 mrpresident rakstīja:
Es no shis diskusijas pareizi sapratu - rezerves ritenis ka kadreiz Volgai vienkarshi bagazhnieka "metajas"?

Nu praktiski tā ir, bet OK neizplūdīsim detaļās.

Tas iespējams tāpēc, ka pircējs paskopojies nopirkt iebūvētu sistēmu (paceltu grīdas limeni). Vismaz tāda izvēle bija radam, kas nopircis Škoda Yeti.

01. Novembris 2011, 18:27

01 November 2011 18:14:19 Ome rakstīja:
01 November 2011 14:53:30 Papis rakstīja:
01 November 2011 14:50:23 mrpresident rakstīja:
Es no shis diskusijas pareizi sapratu - rezerves ritenis ka kadreiz Volgai vienkarshi bagazhnieka "metajas"?

Nu praktiski tā ir, bet OK neizplūdīsim detaļās.

Tas iespējams tāpēc, ka pircējs paskopojies nopirkt iebūvētu sistēmu (paceltu grīdas limeni). Vismaz tāda izvēle bija radam, kas nopircis Škoda Yeti.

Iespējams, kārtējais kapeiku pīi variants.

03. Novembris 2011, 16:46

Kādu laiku bija/ir sanācis patestet/pabraukāt ar Audi A8 L versiju.
Stāstīt varētu daudz ko, bet nu īsumā mēģināšu atskaitīties- ;)
Attēls
Tātad vizuāli auto ļoti patīkams, liels,masīvs,nav tipiskās maigas plūdlīnijas, kas nereti ir sastopamas mūsdienu auto.
Kā jau minēju, ka šis Audi ir Long versijā, kas to arī varbūt padara par tik baudāmu, jo vizuāli L versija izskatās daudz,daudz patīkamāka un nopietnāka.
Salons-
Šajā auto, iekāpu uzreiz pēc W220.....vienīgais kas pirmais ienāca prātā, ka MB reāli ir noslinkojuši, jo piemēram kad apsēdos Audi krēslā, bija sajūta, ka krēsls radīs gluži, kā individuāli man, ērts, ļoti patīkama āda, mugura iegūlās vienkārši idēāli šajā krēslā, nerunājot nemaz par pakaļu.
Attēls
Salons ir ļoti plašs, daudz vietas, daudz visādi mazi nodalījumiņi, kur var salikt telefonu, čipu,kartes, kožļenes, grāmatiņas,cimdus utt.
Apskatot apdari, tā ir tiešām uztaisīta ar kvalitāti un pārdomāti, paņemot koa stūri rokās uzreiz radās sajūta, ka Tu vadi kaut ko lielu,nopietnu un elegantu, ātrumpārslēgs pārslēdzas ļoti maigi,patīkami, bez jebkādiem liekiem krakšķiem,brakšķiem un lieki nepurinās. Visas pogas ir stingras, strādā konkrēti un ar pirmo piespiešanas reizi, dizainiski ļoti labi iederas pie kopējās apdares, ļoti liels pluss ir tiem vadītājiem, kam patīk iesēsties auto, bet lai rodas sajūta, ka vadi Boeing 747, jo pogas ir daudz, un salona apgaismojums ir ļoti plašs.
Spidometra novietojums ļoti patika, ka ir atdalīti rādītāji, uzreiz bija tāda konkrētības sajūta, ka Tu skaties uz ātrumu, patēriņu vai info par auto meklē.
Attēls
Dažbrīd likās, ka aizmugurē sēdēt gribas vairāk nekā priekšā.
Aizmugrē sēdošais, var brīvi izstiept kājas gandrīz pilnā garumā(vidējais ap 178cm augumā), atsevišķā klimata kontrole, el.aizskariņi un el.krēsli, radīja neatkarības sajūtu, itkā pats vadi šo auto, nekas neliedza izveidot tādu komfortu, kādu pats gribi. Ļoti ērta sēdēšana, plaši, blakus sēdošais nemaz gribot nevar sākt Tevi traucēt vai siekalot tavu plecu :)
http://fotki.lv/?x=OS5RKFxDRy06RDxIV1M5 ... 06RFMoXEQ=
Dinamika un vadāmība mani vnk pārsteidz līdz nemaņai.
Pirmo reizi kad iedevu "kickdownā" man likās ka tas 4.0tdi ir vnk gliemezis, bet kad apskatījos spidometrā bultiņa rādīja 140 km/h, par ko biju šokā, ka ātrumu šajā auto VISPĀR nejūt, kā arī nejūt kā tas ieskrienas, var tikai redzēt, ka koki sāk zibēt ātrāk garām, mašīnas tuvojas daudz straujāk utt, kas itkā atkal ir patīkami, jo rodas sajūta, ka kruīza devu tu nezaudē nepiekāiem ātrumiem, lai gan dažreiz sportiskumu jau gribās(bet tam ir domāti citi auto)
Vadāmība mani pārsteidz vēl vairāk-
Pilnīgi brīva kontrolēšana un pilnīga šī auto pārvaldīšana ir pašsaprotama lieta, jo mēģinot 3 reizes iebraukt vienā un tajā pašā līkumā, ar pakāpenisko ātrumu(60,70,80) auto vadījās izcili, pilnīgi nebija nesekundi sajūta, ka tas varētu izslīdēt vai ietriekties apmalē, vai kā savādāk radīt bīstamu situāciju. Atkal pie tādas braukšanas vari iegū sportiskuma sajūtu.
KAs vēl ļoti patika pie vadīšanas, braucot agresīvāk/straujāk līkumos, es kā šoferis pilnība saglabāju stabilu sēdpozīciju, mani nesāka mētāt pa krēslu,nevajadzēja pašam to krēslu ķert vai kā savādāk. :)
Dzinējs-
Dīzelis, bet strādā nepārspīlējot kā benzīns, neiedomājami klusi un gludi, kas atkal rada otru plusu, salonā ir super klusums, ko atkal nevarētu teikt par S400 cdi W220.
Pie mīnusiem ko varu pateikt-
R19 diski uz tik lielu auto nav vajadzīgi, jo to padar ĻOTI cietu un bedres rada zobusāpes.
Vadības sistēma, iesākumā bija ļoti grūta un nesaprotama, dikti daudz pogu un funkciju kurās varēja vnk apmaldīties.
Īsumā tas arī viss un varu pateikt, ka tiešām esmu patīkami pārsteigts par Audi darbu :)
Attēls
Pēdējo reizi laboja AS - 03. Novembris 2011, 16:51, kopā labots 1 reizi.

03. Novembris 2011, 16:50

Un kuru izvēlētos, ja tagad būs jāpērk auto? MB W220 vai šo Audi?

03. Novembris 2011, 16:54

Kaut kādas problēmas ar bildēm-rek būs adrese, kam interesē :)
http://fotki.lv/lv/oskalns/comments-34811558/

Richam-
Ja man piedāvātu ŠĀDU Audi, tādā komplektācijā un ar tik zināmu stāvokli vai tādu pašu S400cdi W220, es ņemtu Audi, JO braucot ar W220 šobrīd liekas, ka braucu ar vairāk plastmasu, nekā luksus klases auto, nerunājot par defektiem un tehniskajām ķibelēm.
Pēdējo reizi laboja AS - 03. Novembris 2011, 16:56, kopā labots 1 reizi.

03. Novembris 2011, 17:01

Man kolēģim šitāds ar 3.0 dīzeli. Nu neteikšu, ka salons man dikti patika. Tāds pašaurs. Un plastmasas kvalitāte jau arī nebija diez cik augsta.
Nez, moš Tavējam kaut kas savādāks dēļ longa un lielā motora.
Stūre super! Apsildāma?

03. Novembris 2011, 17:02

Šeit Mercedes-Benz fanu lokā nebūs ētiski atzīt,ka ir daudz citu automašīnu modeļu,kuri tomēr šur tur ir zināmā mērā labāki par MB. Es nesen "pavizinājos" ar BMW F 01 , 7 sērija, 3 litru dīzelis, 2011.gada ražojums. Salīdzinot ar MB W221 šoreiz BMW būs patīkamāks. Vismaz man. Par AUDI A 8 arī neko sliktu nevar teikt. Kolēģim ir Audi A-8 , 4,2 benzīna dzinējs, 2006.gada ražojums. Patiešām AUDi apdares materiāli kaut kur ir kvalitatīvāki par MB W220.

03. Novembris 2011, 17:04

03 November 2011 17:01:08 Richy rakstīja:
Man kolēģim šitāds ar 3.0 dīzeli. Nu neteikšu, ka salons man dikti patika. Tāds pašaurs. Un plastmasas kvalitāte jau arī nebija diez cik augsta.
Nez, moš Tavējam kaut kas savādāks dēļ longa un lielā motora.
Stūre super! Apsildāma?

Ir ļoti svarīgi kāds salons un komplektācija, apskatīju Rumbulā vienu A8 ar pelēku ādu, da nu nafig, pa velti tādu neņemtu :)
Taču šim iekāpjot salonā sajutos ideāli......
W220 kaut kā man rodas lētuma piegarša, kaut vai pogu materiālā, liekas parasts plastmasas puļķis.
Vot par stūri nemācēšu teikt, neesmu paspējis apgūt visu :D

03. Novembris 2011, 17:22

03 November 2011 16:54:44 AS rakstīja:
Kaut kādas problēmas ar bildēm-rek būs adrese, kam interesē :)
http://fotki.lv/lv/oskalns/comments-34811558/

Richam-
Ja man piedāvātu ŠĀDU Audi, tādā komplektācijā un ar tik zināmu stāvokli vai tādu pašu S400cdi W220, es ņemtu Audi, JO braucot ar W220 šobrīd liekas, ka braucu ar vairāk plastmasu, nekā luksus klases auto, nerunājot par defektiem un tehniskajām ķibelēm.

Kura gada Audi?
Tev šis AUDI jāsalīdzina ar w221 nevis w220. Pareizāk būtu iepriekšējo A8 salīdzināt ar w220.
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/mer ... lasse_w221
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/audi/a8/

03. Novembris 2011, 17:42

Man kaimiņam ir A8L 4.2 benzīns/gāze. Esmu sēdējis un pogas spaidijis, jāsaka ka nekas tur tāds nemaz nav... vnk forš un liels A6... S-klase ir un paliek S-klase.
Publicēt atbildi