Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

08. Jūnijs 2010, 20:34

Ja vēl skaties uz korejiešiem, tad laikam nekad ar tiem neesi saskāries. Dažus gadus paripos, bet ekstras tur birs grabēdamas, drīz nekas nestrādās. 5 gadus vecam tur viss izrūsējis kā siets, izpūtējs jāmaina pilnā garumā, rokasbremze pilnā garumā un blablabla — tehniski bēdu ieleja. Kaut vizuāli perfekts, bez avārijām, 1 īpašnieks pats jaunu nopirka. priecājās, ka nepilnus 1000 EUR par to 5 gadus veco auto beigās dabūja. Izdalot reālās izmaksas pa mēnešiem, ņemot vērā pirkšanas un pārdošanas vērtības + remontus šis ņirgājās, ka tās ir līdzvērtīgas kāda Maseratti iegādei.

08. Jūnijs 2010, 20:41

Nu tas Avensis vnk patīk, tāds normāls ikdienas auto liekas :)

Bet tas Kia vizuāli saistošs, ta4u par ekstrām, ka tās birs, varētu tev būt taisnība :)

08. Jūnijs 2010, 20:45

08 June 2010 21:41:12 AS rakstīja:

Bet tas Kia vizuāli saistošs, ta4u par ekstrām, ka tās birs, varētu tev būt taisnība :)

Apmēram divus gadus esmu nobraukājis ar Toyotu. Lieliska marka. Manā skatījumā vienīgā labā no Japāņiem. Bet korejiešu auto ir patiešām slikts naudas ieguldījums.

08. Jūnijs 2010, 20:56

08 June 2010 21:41:12 AS rakstīja:

Esmu dienas piecas braucis ar Avensi...nekas nepiesaistīja..:D

08. Jūnijs 2010, 21:00

Mums darbā divi pikapi Ssangyong Actyon Sports Pick-Up Truck.. šrots pilnīgs !!! mašinām divi gadi, bet pa serviem vien dzīvojas.. jūrā laidām laivu un šamais ierakās, ātri pieskrēja minivens izvika džipu un piekabi ar visu laivu.. korejietim nepatika jūras udens un palika tikai ar aizmuguri. Bleķi plāni... īsāk sakot bail ar viņu braukt !!! Ja skaties uz to pasaules malu tad tikai japāni.

08. Jūnijs 2010, 21:09

08 June 2010 22:00:26 Vecais rakstīja:
Mums darbā divi pikapi Ssangyong Actyon Sports Pick-Up Truck.. šrots pilnīgs !!! mašinām divi gadi, bet pa serviem vien dzīvojas.. jūrā laidām laivu un šamais ierakās, ātri pieskrēja minivens izvika džipu un piekabi ar visu laivu.. korejietim nepatika jūras udens un palika tikai ar aizmuguri. Bleķi plāni... īsāk sakot bail ar viņu braukt !!! Ja skaties uz to pasaules malu tad tikai japāni.

Es no Vācijas ārā nekāpšu, tik slikti mb pagaidām nav :p
Vnk interesēja jūsu viedoklis par šiem auto, jo darbā cilvēks izkāpis no Lada Kalina un grib Kia Sorento vai Huiday Santu.....mēs smējāmies, ka no vienas bedres kāpj otrā :D

08. Jūnijs 2010, 21:24

08 June 2010 22:09:17 AS rakstīja:
08 June 2010 22:00:26 Vecais rakstīja:

Es no Vācijas ārā nekāpšu, tik slikti mb pagaidām nav :p
Vnk interesēja jūsu viedoklis par šiem auto, jo darbā cilvēks izkāpis no Lada Kalina un grib Kia Sorento vai Huiday Santu.....mēs smējāmies, ka no vienas bedres kāpj otrā :D

Tad labākais ir vairāki auto.. darbdienai un svētdienai... vēl arī var mēneša pēdējai svētdienai un vasaras mēneša pēdējai svētdienai....

08. Jūnijs 2010, 22:27

08 June 2010 21:23:15 S124T rakstīja:

Izskatās ka abi labi priekš pārvietošanās ikdienā varbūt Santafe pat labāks jo ir 7vietas un augstāks klīrens kā reiz pa apmalēm un iekšpagalmiem ar ko braukt jo fanot protams nav par ko abos gadijumos:D katrā ziņā jēdzīgāk ar SantaFe pa pilsētu nekā ar LandCruiser ar kura iespējām var arī pārvietoties pa bezceļiem.

Man visens korish brauka ar gjungai santafe dzieli, jau 6 gadus, nu nekaadu probu nav noveerots. Lielaaka probleema bija suuknis, bet to sataisiija, dvizoks laikam shiem (diizeljiem) MB

08. Jūnijs 2010, 23:15

Es labāk ņemtu jaunu Kaļinu, nekā jaunu korejieti.

Žiga plusi:

*) cena
*) detaļu cenas un pieejamība (kaut vai ģeogrāfiskā ziņā) pieejams tikai OEM :D
*) neaptverama daudzuma remont info internetā.

09. Jūnijs 2010, 07:23

09 June 2010 00:15:29 Jazznfunk rakstīja:
Es labāk ņemtu jaunu Kaļinu, nekā jaunu korejieti.

Žiga plusi:

*) cena
*) detaļu cenas un pieejamība (kaut vai ģeogrāfiskā ziņā) pieejams tikai OEM :D
*) neaptverama daudzuma remont info internetā.

Kaļinai, kad viņš jaunu pirka no salona, cena bija 7240LS, šobrīd cena varētu būt ap 2500eiro, nobraucis divus gadus. Tā kaļina grab kā tāda bundža, liekas, ka viņai grabēšana nāk komplektā jau no rūpnīcas. Kad uzsāku braukt, dzirdēju, kā mans kolēģis ārā runā, metāls ļoti plāns un likās arī neizturīgs.
Esz nezinu kapēc cilvēkam ir uztvere, ka jāpērk jauna kaļina, nekā b/u MB,bmw,Volvo,Honda u.c :doh:
Publicēt atbildi