Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

05. Jūlijs 2006, 22:43

206 peža 1,9D 1999.g. :D
Nu ko lai saka, ja grib mazu patēriņu un piemērotu auto pilsētai, tad nav ne vainas, bet ja grib drošību uz ceļiem, tad gan ir galīgā pakaļa...... bleķi nekādi, pie katra trieciena liekas, ka auto vairs nav restaurējams...... Ja esi mierīgs braucējs, tad der, bet ja gribas izspiest maksimumu, tad....... neturpināšu........
No tehniskā viedokļa ir tā- ja esi prātīgs, tad kalpos salīdzinoši ilgi, bet ja nē, tad.........
Sīkāk: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/8498.html

05. Jūlijs 2006, 22:57

BMW 320D (E46) 2000.g.
Kā jau BMW- dinamisks, sportisks, izskatīgs un, dotais modelis salīdzinoši ekonomisks (Vidēji- 6,5 l/100), bet arī salīdzinoši dārgs ekspluatācijā (Sprausla ap 160,- Ls/gab; lodveida balsts (Vai kā tur viņu) mainās viss vesels- 120,- Ls; utt), bet ja godīgi, tad esmu apmierināts ar iegādi.....
Sīkāk: http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1186.html

06. Jūlijs 2006, 08:15

Man jau patiik, visaadas reklaamas, bet... :P
Iekapju sava MB 600, un tur man ir viss ko var veeleeties :)
Gribu braukt sportiski? ierubiiju cietakus aminju, un ja saspiez galvu, tad var izsleekt ESP :evil:
gribu braukt mieriigi iesledzu Winter rezimu!

PS: "JAUDA" ir tikai rakstita uz papiira :! Ja vareetu nopirkt LV "riepas" tad ZS buutu vairaak :! Taakaa LV "riepu" nav, tad cik shii masina ir speciiga.... uzzinat neizdosies 8)

06. Jūlijs 2006, 09:16

[user]2717|Last2|[/user]gribu braukt mieriigi iesledzu Winter rezimu!

Winter režīmā auto visu laiku uzsāk braukt ar 2 ātrumu....... kam tev tas vajadzīgs........ un "S" ir nevis sport, bet standart režīms meršiem....

06. Jūlijs 2006, 12:24

hvz par wintera rezhiimiem, bet - lielmotoru mershi vispaar uzsaak no 2. aatruma (ne tikai mershi). arii manejais defaultaa uzsaak no 2. vecajam biju partaisijis, lai uzsaak no pirmaa- galvassapes pec tam lielakas, nekaa labums. protams, dinamika pamatiigi izmainaas, tachu slapjaa laikaa bija praktiski nereaali pabraukt, nepartraukta spole.

06. Jūlijs 2006, 12:31

[user]377|skeram|[/user]BMW 320D (E46) 2000.g.

vadāms viegli, iet labi, bet man nepatīk, ka uz šosejas attīstot ātrumu rodas nestabilitātes sajūta...liekas, ka tas bumers pacelsies gaisā....

06. Jūlijs 2006, 17:14

[user]445|kristapz|[/user]hvz par wintera rezhiimiem, bet - lielmotoru mershi vispaar uzsaak no 2. aatruma (ne tikai mershi). arii manejais defaultaa uzsaak no 2. vecajam biju partaisijis, lai uzsaak no pirmaa- galvassapes pec tam lielakas, nekaa labums. protams, dinamika pamatiigi izmainaas, tachu slapjaa laikaa bija praktiski nereaali pabraukt, nepartraukta spole.

man nav lielais motors, taču man automāts arū defaultā sāk no 2.ā......

06. Jūlijs 2006, 20:40

Nu jau pus gadu sanāk ikdienā pārvietoties ar šādu verķi.
+ Teicama dinamika: kaudze :) NM pieejami jau no 1800 rpm, t.i. kad divreiz jaudīgāki benzīnmotori slinki domā, vai klausīt gāzes pedālim, šis pilnīgi lec :) uz priekšu un spēj tik štepselēt ātrumos.
+ Laba skaņas izolācija
+ Līgana, komfortabla gaita. Pa šoseju braukt bauda.
+ Teicama mehāniskā kārba: īsi gājieni, patīkami slēdzas un fiksējas katrā robā
+ Kvalitatīvi salona apdares materiāli.
+ Ērts, ietilpīgs salons
+ Ļoti ekonomisks. Pa trasi - 5L/100km
+ Labi vadās, paklausīgs ne sporta režīmos

- Šim 1,9 TDI 130 hp motoram tomēr jūtami lielāka dīzeļa vibrācija par mazjaudīgākiem 1,9 TDI
- Sporta režīmiem par smagu un mīkstu.
- Garš sajūga gājiens. Bet tie NM kaut kā jau līdz kārbai jādabū :)
- Ne īpaši lētas rezerves daļas

Kopsummā esmu ļooti apmierināts ar šo auto. Iesaku, nenožēlosiet.

06. Jūlijs 2006, 23:13

par ietilpību varētu pastrīdēties. Vis maz variant virsbūvē man aizmugurē bija šaurs :(

07. Jūlijs 2006, 07:31

Priekšā sēžot, ar elkoņiem nav jābakstās. Aizmugurē divi pieaugušie sēž ļoti brīvi, pat mierīgi var braukt trijatā. Bagāžnieks (variantam) neprasa komentārus - liec ko gribi, izņemot divguļamo gultu un 4vietīgo masāžas vannu :) Ak jā, ja gribam tik plašu salonu, ka starp priekšā uz aimugurē sēdošiem jālieto telefons, tad gan vajag S klasi :D
Publicēt atbildi