08. Decembris 2008, 21:46
AAA tas tak ir bendzīdzinējs ar turbo!
Es ar 2,5L Turbodīzeli vizinos!
11. Jūnijs 2009, 11:22
Iepriekšējās brīvdienās sanāca pavizināties ar 2008g A8 3.7 quattro! Auto skaists, ērts un elegants. lieliska stāvbremzes sistēma! jāpiespiež tikai podziņa un visi rati tiek nobloķēti, piespiežam vēl vienu reizi un tiek atbloķēti! Bet braukājot ar viņu sapratu, kamdēļ draugi neizvēlas viņu, bet citas markas! Galvenais mīnus, ko pamanīju ir tas, ka ritošā ilgi nomierina bedrītes radīto treicienu, var teikt, ka auto ir ciets. salonā to bedri nejūti, bet jūti vibrāciju, kas rodas slāpējot berdes radīto triecienu uz ritošo! Arguments, ka ritošā nojāta, atkrīt, autiņš bija teicamā stāvoklī. otra lieta, kārba. 6 ātrumi, līdz ar to, patēriņš lielisks un braucot uz 100 ir tikai biku pāri 1000 apgriezieniem, bet minimāli piespiežot pedāli, notiek pārslēgšanās uz zemāku ātrumu, parādās motora rēkoņa un ir paātrinājums! Sajūta tāda, itkā iespiestu kiku, kaut reāli ir iemeties tikai 5 ātrumā. Luksusa klasei es to uzskatu par ļoti lielu mīnusu! Pie atiecīgās cenas, pārsteidza dažu izmantoto materiālu kvalitāte. panelis un vidus konsole ir OK, smuka, ar koku, vis kārtībā, bet kad paceļ acis uz augšu un ierauga, kādā plastmasā ir iemontētas lampiņas, nolaižas rokas. Citroen berlingo ir tieši tāda pati plastmasa. lēta, plāna un nesmuka! priekšējo beņķu regulēšana arī ir starp durvīm un beņķi un diezgan neparocīgi izvietotas pogas! Visa vadība ir izvietota no vienas krēsla malas, līdz otrai. nevar brīvi ar roku sataustīt visas pogas uzreiz un izvēlēties atiecīgo! Itkā atrodi pogu, bet jāpārbauda, vai tā tiešām ir īstā, NĒ, jāmeklē tālāk! Luksusa klasei par tādu summu, nepiedien šādas kļūdiņas! Un pats,pats galvenais mīnus ir pilnīgi neciešamās gaismas. manam 124 ir daudz labākas! ja tuvās vēl kaut ko rāda, tad tālie vienkārši sūkā, viņu nav. vai tiešām 2008g tik liels uzņēmums, kā Audi nevar pārkāpt pāri savām niansēm un lauzt teicienu, ka visiem Audī ir sliktas gaismas!!!
Tā lūk es pabraukājos ar Audi!!! Pašam ir bijis audī un patīk šī marka, bet salīdzinot ar BMW un Mercedes-Benz. atstoi! 96g 5 sērijas BMW ir daudz ērtāka un patīkamāka braukšana!:(
31. Marts 2010, 13:47
01 December 2008 13:37:06 Misters X rakstīja:
bija iznomāts ar 1,9 TD motoru, uz spidometra bija 3k km.
Nekādi nevarēju saprast ,kā uzsākt, jo visu laiku tam bija tendence slāpt, uzsākot kustību ar 1.o robu.
Pieņemot, ka dīzeļmotors piedod daudz ko no braucēja kļūdām, tas man bija pamatīgs pārsteigums.
Attiecīgi devām redlainā ar 1.o robu visu laiku, un šķendējos, ka jaunsm auto šāda regulācija.
šo lietu ienīstu tajos vw, vienmēr biju nikns uz to auto,kad korķos normāli nevar pabraukt vai nu gāze,kā negudrs vai slāpst.es to auto vienkārši ienīdu n arī viņš dabūja no manis trūkties līdzīgi ka Misters X vēstija(tas tāds kā kaut kāds subāra sporta sajūgs)
Pēdējo reizi laboja
intars - 02. Jūnijs 2010, 10:08, kopā labots 1 reizi.
26. Aprīlis 2010, 17:50
Bija izbraukums ar LEXUS gs 300, 2008 gads.
Pec izskata patik ,salons labs(gaisa ada),daudz elektronikas,sedet erti,
skanas sistema ari patika Bang olufsen,
bet brauksana es teiktu pa briesmiga skanas izolacija (loti slikta prieks sis klases, jaunas vasaras riepas bija dzirdamas nereali ta ka gultni nobeigti), Stures pastiprinatajs elektriskajs,baigi divaini uzvedas.
Draugs to nopirka ar nobraukumu 46 stukas tagad ap 80 ,baigi daudz braukaja.
Lidz sai masinai bija jauna toyota,un pec tam izdomaja lexu panemt ,atceros vel prasija man par masinam es vinam radiju celu uz mercedes,bet vinam vajadzeja mopeda nobraukumu un cenu. par tadu naudu bija E klase gadu gan neatceros 2005-2008 bet toreiz piedavajums bija mazs.
Bet es gan domaju ka man izbraukums ar E butu tomer patikamaks.
Varbut ari pareizi es Lexus saucu par Ladu.....
02. Jūnijs 2010, 10:11
Nus, jaunais IS 250 nu ļoti patīk.
Paciets, bet mazajam pļerdakam pat beņķi ventilējamie un citas fīčas, kuras eiropietiem mūžā mazajos modeļos neredzēsi.
02. Jūnijs 2010, 10:15
Tā nesaki, vajag tik vienam ielikt, kā pēc gada visiem būs...
02. Jūnijs 2010, 10:18
kas būs ?
Es tak neteicu, ka pirkt taisos.
Braucot trūkst tās sajūtas, kādas ir, braucot pat ar vecu MB.
02. Jūnijs 2010, 10:19

beņķi ventilējami un citas fīčas būs eiropas mazajos auto drīz...
02. Jūnijs 2010, 10:27
02 June 2010 11:19:49 Amakatanav rakstīja:

beņķi ventilējami un citas fīčas būs eiropas mazajos auto drīz...
Protams. Lai japāņos tās izslimo visas bērnu kaites un tiešām būs. Otrs — ne Lexus ir lētais auto, ne lētajos auto tādas lietas vajadzīgas. Vajadzētu izmest loku ar Tata, lai skaidrs, kas automašīnās ir lieks.
02. Jūnijs 2010, 10:28
nu es domāju audi,bmw,MB mazajos modeļos, kas ir līdzvērtīgi IS modelim...