04. Novembris 2010, 12:07
04 November 2010 11:53:18 RG rakstīja:
Ja jau atkal man jauta, tad es w124 uz ceļa redzu biežāk, nekā C3. Tie jau 5 gadus atpakaļ bija izjukuši. Un komforts tur vispār ir nulles līmenī,nemaz nerunājot par gaitas īpašībām un salona dizainu, kurš vairāk līdzinās uzsmērētai košļenei

Pilnīgi garām...
.gif)
Vai nu vismaz daļēji
04. Novembris 2010, 12:08
Man ir bijusi tā nelaime pabraukāt ar audi 80, kas ražots tālajā 82. vai 83. gadā. Teikšu, ka pilnīga miskaste, salīdzinājumā ar W123 vai W124.
Prasts kā cinka spainis un salons diezgan vājā kvalitātē. Arī karburators par sevi atgādināja konstanti. Varu piekrist, ka vienkāršs, bet tā vienkāršība ir uz komforta un sajūtu rēķina. Tajos gados baigā kaste.
Tālāk mana pieredze ar Audi ir bijusi tikai pastarpināta. Jāatzīst, ka gadu gaitā šie ir cēluši līmeni (un arī cenas; varbūt pat vairāk kā līmeni).
Es pieļauju, ka kaut kādos gados audi varētu būt priekšā MB kaut kādās jomās. Nav neiespējami.
04. Novembris 2010, 12:18
04 November 2010 12:07:36 Valentiins rakstīja:
Pilnīgi garām...
.gif)
Vai nu vismaz daļēji

Gribi teikt, ka C3 uz ielām ir vairāk par W124? Vai arī to, ka audi panelis nav no izkošļātas košļenes?
04. Novembris 2010, 12:23
Man 80 gadu MB patika tie atsperu benkji. audi taadus tajaa laikaa (vairs/vispar?) nelietoja.
Brauc kaa ar kugji. Zinaams sharms tajos benkjos bija:)
04. Novembris 2010, 12:24
Nu bet MB jau ir kuģis, a audi ar savu kvatru ir laucinieku-bezceļnieku auto
04. Novembris 2010, 12:28
04 November 2010 12:24:50 Amakatanav rakstīja:
Nu bet MB jau ir kuģis, a audi ar savu kvatru ir laucinieku-bezceļnieku auto
Labākajā gadījumā tai kvatrai strādā 3 no 4 riteņiem

Bet parasti jau krakšķ granātas, nestrādā bloķis, durvis aizvērt nevar, beņķi taisīti no švammes, salona nav, dizaina nav. Īsāk sakot - nemašīna
04. Novembris 2010, 12:35
04. Novembris 2010, 12:36
Gribēju normālu, argumentētu diskusiju, bet sanaca neobjektīvs farss. Saprotu, ka MB fanu lapā nav korekti runāt par citu marku pārākumu, kautvai šaurā jomā, bet... nez... kaut arī es esmu AUDI tehnikas fans, bet nekad nenoliedzu jebko citu, tikai "politisku" iemeslu dēļ. Brīvi varu atzīt, ka patīk opeļu motori (paši opeļi nē
.gif)
) un protams arī MB nenoliedzami ir ļoti laba tehnika, labi risinājumi utt...
nevajag cepties
04. Novembris 2010, 12:41
Kāds tad bija Tavs jautājums?
04. Novembris 2010, 13:09
04 November 2010 12:36:59 pinguin rakstīja:
Gribēju normālu, argumentētu diskusiju, bet sanaca neobjektīvs farss. Saprotu, ka MB fanu lapā nav korekti runāt par citu marku pārākumu, kautvai šaurā jomā, bet... nez... kaut arī es esmu AUDI tehnikas fans, bet nekad nenoliedzu jebko citu, tikai "politisku" iemeslu dēļ. Brīvi varu atzīt, ka patīk opeļu motori (paši opeļi nē
.gif)
) un protams arī MB nenoliedzami ir ļoti laba tehnika, labi risinājumi utt...
nevajag cepties
.gif)
+1
tas tāds labs Epilogs šīm visam.