Publicēt atbildi

MB braucēji testē citas markas

08. Jūnijs 2008, 20:49

Onkulīt, onkulīt, kas ir ātrāks zirgs voi mosena

08. Jūnijs 2008, 21:01

a 4em plox SMART? :)
kakoj Brabus Smart ja bi xatel, 1 litr objem, a letajet za6ibisj! i xavajet mala, na 5 latikov zalil i katajsja nedelju! :)

08. Jūnijs 2008, 21:06

par jeepiem runajot butu forsi ja TC Motors ari piedavatu cietakus amortizatorus tiem autinjiem(gadu man bij Jeep Grand Cherokee WH), jo pa shoseju uz 110 ar 3 pasazieriem + vaditajs, dibens ieplakas sitas pret asfaltu.

25. Septembris 2008, 23:30

Nu tā bija tā laime un prieks :D :D ievērtēt BMW žurkas QP... vizuāli jau auto smuks, bija labi diski R17, nekāda tūninga, vnk smuks, iekāpjot salonā sajutos dīvaini, jo cerēju tur sagaidīt ko labāku nekā sedanā, bet nē viss tas pats, extras ar nekādas dižās. Tad tika iedarbināts 6 cilindru 150zs lops :D, skaņa.. nu, priekš bumera vajadzēja ko skaļāku, pārak kluss. Tad tika sākts braukt, nu biju vīlies, jo motors ne velna neiet(salīdzinājumā ar 316i), bet nu braukt ar viņu ir forši.. Bembis kā jau bembis, prasa lai to lauztu, sturē asa, pedāļi arī, kārba precīza, tiks tas motors priekš 2.0 škiet pa švaku, iet kā 190E 2.0... Kopvertējums ir tads, braukt var, tik pirkt gan nē... :lol: Un vispār biju cerējis ka būs labāks, nācas nedaudz vilties. :(

25. Septembris 2008, 23:31

losamigos tas ir 7 bmw :P vai nu žurka e36 vai jauņa e46 ;)

25. Septembris 2008, 23:31

tfu 5 :)

25. Septembris 2008, 23:32

em kļūda nevis E39, bet gan E36 :! :!

25. Septembris 2008, 23:33

320i ir ļoti slikto motori ;) iet kā 318i tērē kā 325i labākā irvēle ir 325i ar 170-180 lopiem :)

25. Septembris 2008, 23:46

Izbaudīju šo auto. Bija speciāli gaidīts, līdz piedāvās jauno 140zs 2,0l dīzeli ar automātisko ātrumkārbu un sagaidīja. Auto kā jau auto, grib būt minivens. Pēc satura laikam japāņu un amerikāņu miniveni vairāk ir miniveni un ērtāki lietošanai, šis vienkārši ir liels eiropieša ģimenes auto. Otrā rindā 3 atsevišķas sēdvietas. bet beņķīši maziņi, maziņi -- nepaceļot galvas balstus gandrīz līdz galam tāda sajūta, ka straujāk uzņemot ātrumu varētu atmuguriski pārvelties pāri atzveltnei. Citādi jau jauns ir jauns, auto šķita OK, tā kā bāze ir Mondeo un jaunais man patīk, tad vajadzētu būt +/- labam braucamrīkam. Bet principā manu kritiku neizturēja. Pilnīgs sviests man šķiet fakts, ka tādā modernā automašīnā izvelkot stūri līdz galam paveras pāris pirkstu platuma sprauga, kurā no āra spīd gaisma -- tur ir caurums uz ārpusi!!! Var braukt un gar stūri pētīt asfaltu!!! Ko var gribēt, tas jau tikai Fords... bet principā šādas lietas mani nebeidz un nebeidz šokēt -- automašīnas būvē jau 100 gadus un ir pierādīts, ka var uztaisīt. Un tik un tā ražotāji turpina lažot un taisīt ko šādu. Nezinu, varbūt kāds vēlas piemaksāt par ekstru "skats uz ceļa virsmu", bet man vairāk tajā auto neko negribējās redzēt. Dinamika bija forša, jaunie dīzeļi var. Patēriņš... Patēriņš pēc citu teiktā esot pilnīgs murgs. Ar 15 litriem pa šoseju esot noteikti jārēķinās. Bet tās tikai baumas, pats līdz pildīšanai un mērīšanai netiku.

26. Septembris 2008, 10:15

[user]176832|SWATboy|BMW 320i (E39)[/user]

E39 320i ? kas tas tāds ?
Publicēt atbildi