Publicēt atbildi

BMW

28. Februāris 2011, 23:58

Tad nu piemerotu topiku neatradu kur pamesties apaksaa, nacas taisit jaunu :)

Jautajums, neatkarigiem un ari atkarigiem MB lietotajiem par BMW e46 320d chipotu.
Ok, tas, ka ekanomisks pats labi zinu, vairak interese taa aluminija piekare, motors, sprauslas,elektronika, varbut kaads var tiri piemeram iemest kaut kadas cenas detalam vai remontiem, kaa ar virsbuuvi, koroziju utt? Vnk BMW nav bijis dziivee pasam, tikai tik daudz cik redzets kadu remontejamm tapec arii interesejos.... :ups:

BMW

28. Februāris 2011, 23:59

facelift vai pirms?

136 zirgu vai 150 zirgu versija?

BMW

01. Marts 2011, 00:01

Manuprāt vislabāk ir aiziet uz BMWpower.lv un paskatīties e46 īpašnieku topikā II

BMW

01. Marts 2011, 00:03

28 February 2011 23:59:18 arturs130 rakstīja:
facelift vai pirms?

136 zirgu vai 150 zirgu versija?

150zs bez saubam... :p :D

Jau lasu sobriid....bet nu apjautasos arii seit :)

pag tikko aizdomajos vaiatd visi PIRMS facelifta bija ar 136zs?
Pēdējo reizi laboja AS - 01. Marts 2011, 00:05, kopā labots 1 reizi.

BMW

01. Marts 2011, 00:06

Cik esmu dzirdējis tad ar sprauslām nav tik traki kā 3.0, moš arī visi ir mazāk nobraukti. Hadene ir atkarībā no diskiem.:D:D sēdinātam e38 ar R19 pietika mazāk par gadu lai visu novestu līdz sliktam stāvoklim.:D

BMW

01. Marts 2011, 01:12

ka bijushais BMW dizelja ipashnieks varu pateikt sekojoshas fundamentaalas lietas - ljoti nemiiil nekvalitatiivu degvielu, ar ko ir ljoti viegli sachakareet sprauslas un suukni, kas arii ir vaajaa vieta. Nobraukti vinji ir sameeraa visi, jo ir diizelis. It iiipashi, ja taa ir 3 seerija, kuru neema tieshaam braukshanai lietos gabalos un naudas taupiishanai. Zinu vienu e46 ipashnieku ar 3.0d - par piekari nesuudzas, toties ta medz but daarga. +, rpotams, turbiiina, kas, ja nebija kaut vai restaureeta, lielajos nobraukumos sagaadaas daudz beedu. Chips, godigi sakot, ne par ko labu man neteiktu, jo, atkal, ja turbiinu neremonteeja, taa var noklaaties zem lielaakas slodzes. Par baigo koroziju uz e46, ja nu taa tikai enbija sista un slikti salabota, dzirdeejis neesmu.

remonti, ka jau bmw, ir pietiekami daaargi. Saka, ka pat e46 ir jaaspeej uztureet :D tieshi par trijnieku neko te neteikshu, jo pats labojis neesmu, bet w140 mersis sanaak leetaaks par e38 7. Vienvaardsakot, ja nenojaats, tad kalpos. Bet nu meedz buut ljoti neuzticami tie diizelji lielajos nobraukumos, zinu ko runaaju, pats biju pusi no motora samainiijis.

BMW

01. Marts 2011, 10:45

BMW mamno! Tumanka kuda to uletela, tormoznoj shlang porvalsja!:D:D:D
Attēls
Attēls
Attēls
Attēls

BMW

01. Marts 2011, 12:10

zhalj, a s vidu neplohaja eshe bila e34 ))) ne ubitaja vremenem i berezhnoj Latvijskoj ekspluataciej ))

BMW

01. Marts 2011, 13:30

Bija man tada melna 3,5 benzins ar M paku ieksa un arpuse,navarotu bija loti daudz salons super ada loti laba,gaja ari labi,,,bet pabraukaju nedelu varbut vairak,,,brauc ka gribi 19 litri ,protams varbut ka bija kaut kadas problemas,ar inzektoru vaj kas,bet tomer kaut ka par daudz,
un ta ari beidzas man pirmajs un pedejais bmw........
Pardevu uzreiz.
Bet lidot var loti loti labi.

BMW

01. Marts 2011, 15:14

28 February 2011 23:58:00 AS rakstīja:
Jautajums, neatkarigiem un ari atkarigiem MB lietotajiem par BMW e46 320d chipotu.

un šo prasa cilvēks, kas pats mani centās atrunāt no BMW iegādes :O :P
Publicēt atbildi