Publicēt atbildi

Re: MB braucēji testē citas markas

12. Decembris 2012, 16:05

Jebkurš auto ir vērtības zuduma vērošana. Jebkurš auto ir ne visai pragmatisks pirkums. Ja nu vienīgi runa nav par oldtimer tipa auto, kādu īpašu kolekcionāru sapni, kam vērtība tikai pieaug.

12. Decembris 2012, 18:31

Artūrs rakstīja: Tas būs gandrīz ar jebkuru jaunu auto. Pēc 5 gadiem arī 508 maksās grašus.
Ja gribas taupīt, tad manuprāt labāk nopirkt 3-4 gadus vecu Skoda Octavia. Maksā lēti, vērtības kritums nebūs tik liels, remonit lēti un pietiekami izturīgs auto.

Skatījos uz to, bet nepatika vizuali. Tik pragmatiski es arī nejutos, lai pirktu vienalga ko, kas tikai maksā lēti un tipa ir izturīgs. Es negribēju lietotu.
Gribēju jaunu no nulles nevis jau lietotu vai mazlietotu. Gribu pats nodarīt tam auto visu, nevis labot to, ko kāds cits vai laika zobs nodarījis.

12. Decembris 2012, 18:51

Tev vajadzēja pirkt tukšu logan... viņš maksā mazāk, kā tavam Pežo 5 gadu laikā vērtība zudīs :baigais:

13. Decembris 2012, 01:19

Piekrītu par viedokli - "jauns auto".
Piemēram mans Golf MK1 1982' 1.6D ir izmaksājis +2000Euro nobraucot 1000-2000km :)
Lai arī detaļas "maksā spainī 20Ls" un mainītas tika primitāvās/vajadzīgās/kaitinošās daļas(jaunas).
Volga atrestaurēta, pirmītis savākts, SEL'am provizoriskā tāme piemesta :doh: , ar SMART'u braucu katru dienu... vecs auto ir dzīvestils vai hobijs :rox: (nerunājot par tiem = 2000km/gadā vai "siev, kur makgaivarene.. kkāda truba sabira..forumā izlasīju...")
Tie kuri domā, ka 15'mit gadīgs auto ir "svaigs" māna sevi vai kamiņus/draugus. Ir daži veiksmīgie kuriem ir paveicies... vai arī nesaprot kas-un-kā vālē līdz auto apstājas ja vēl nav paspējis notirgot Самая полная комплектацыя

Par piemēru Libau zelta SEC ir izmaksājis 12-15kLs, bet vēl pirms mēneša apskatīju sterilu W126 SEC(balts !) PERFEKTĀ STĀVOKLĪ(org 12x'000km) par kuru tika samaksāts līdz 10kEuro :) Libau SEC'am vēl ĻOTI daudz darāmā līdz tādam stāvoklim...

13. Decembris 2012, 01:31

Es pieturos pie principa kam, cik atceros, autors bija Starower — rīcības (kad gribas mainīt auto) privātpersonām iedalāmas pēc nobraukuma gadā ar nosacījumu, ka TA ir iespējams iziet sakarīgiem paņēmieniem:
1) 0-10000 km —> auto noteikti nav jāmaina
2) 10000-25000 —> lietots auto
3) 25000-40000 —> mazlietots auto
4) 40000-... —> jauns auto

Viņam kā finanšu cilvēkam bija daudzas šādas sabalansētu finanšu rīcību teorijas, no kurām lielākajai daļai piekritu, attiecīgi pārējās arī uzskatīju par uzmanības vērtām.

12. Septembris 2013, 13:16

Attēls

Jaguar F-Type: Viens no pašreiz niknākajiem un "jumtu noraujošākajiem" auto, ar ko es esmu vispār braucis. Paldies Diānai un BM Auto par šo motorizēto un sirdīgo piedzīvojumu! Šis noteikti nav tas kaķis, kas laiski un mierīgi guļ dīvānā.

Īsumā:

4.8 sekundes līdz 100
380 PS (ir arī ar 495)
8 pakāpju kārba
UN Skaņa,kas liek visai Rīgai pamosties :)

Ļoti interesanti bija tas, ka Jags bija DAUDZ mīkstāks par manu C klasi :O

12. Septembris 2013, 15:33

Misters X rakstīja:UN Skaņa,kas liek visai Rīgai pamosties :)

Ar to skaņu var sadzīvot arī kādu ilgāku braucienu? īpaši bez jumta?
Dažiem Porsche modeļiem bija speciāla poga "skaļajam izpūtējam".

12. Septembris 2013, 15:49

Tici man, tā skaņa netraucē, bet rada orgasmu. Pogas tur bija visādas, gan skaņai (vārstulis izpūtējā) gan arī aizmugures antispārnam, lai pilsētā zīmētos (citādi antispārns pie 90 kmh pats kautrīgi izlien ārā)

12. Septembris 2013, 16:52

Attēls

22. Decembris 2013, 21:05

Attēls

kam īstu angļu tēju ? :hvz: :koks:
Publicēt atbildi