Publicēt atbildi

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 10:35

09 December 2011 10:24:54 Richy rakstīja:
Nez, moška Krievijas tirgum ved citus Nissanus?

Tas nav nekas neiespējams - jāpainteresējas, vai Nissan nav sava rūpnīca KF. Jo tad ir pavisam reāli (dēļ ES - muita + PVN), ka KF ir sava salikšanu, mums ir cita.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 10:40

Šķiet, ka nav. Lietotāji sūdzējās, ka no ES jāgaida detaļas. šķiet, ka Spānijā bija rūpnīca. Nu točna ne Japānā.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 10:59

09 December 2011 10:40:45 Richy rakstīja:
Šķiet, ka nav. Lietotāji sūdzējās, ka no ES jāgaida detaļas. šķiet, ka Spānijā bija rūpnīca. Nu točna ne Japānā.

Detaļas ir pavisam cits stāsts, reti, kad atrodas tur pat, kur rūpnīca (a/m).

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 11:00

Ir, Sanktpēterburgā - http://www.nissan-global.com/EN/NEWS/20 ... -01-e.html

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 14:57

09 December 2011 10:24:54 Richy rakstīja:
Palasījos krievu lapās par Nissan Pathfinder. Atsauksmes praktiski negatīvas :(
Esot nekvalitatīvi saskrūvēts, ļoti stipri rūsē, regulāri jāmaina dažādi devēji un visādi sīkumiņi. Esot tipiskas problēmas ar sajūgu un dažām elektroniskām lietiņām.

bet Tu paméíni nelasīt krievu lapas. Tur ir pavisam cits stāsts, jo arī Oepl un VW, kas tiek skrūvēti Omes minēto apstākļu dēļ Krievijā, ir nekvalitatīvi un nav savas cenas vērti.

Šis fakts nav no pirksta izzīsts, pēdēja pusgada laikā esmu darba ietvaros pabijis vairākās šādās rūpnicās Krievijā.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 15:33

09 December 2011 14:57:39 Misters X rakstīja:
Šis fakts nav no pirksta izzīsts, pēdēja pusgada laikā esmu darba ietvaros pabijis vairākās šādās rūpnicās Krievijā.

Pastāsti kā tad TUR ir ? Ar ko tiek veicināta NEkvalitāte ?

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 15:43

09 December 2011 15:33:39 Vecais rakstīja:

Kas te būtu stāstāms? Fakts vien, ka tur strādā krievi, daudziem no kuriem noteikti ir asinīs ķap ļap pieeja dzīvei, ir pietiekams arguments ar aizdomām skatīties uz tādiem auto. Vai tad mēs te nezinām, kā padomju laikos strādāja viena daļa cilvēku?

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 16:04

Ļoti elementāri.

Lai ievestu RUS teritorijā a/m sastāvdaļas, jamaksā muita. Tad tos auto saliek kopā, saskrūvē un tie ir japārdod. Samaksāta muita nevar īsti iet iekšā cenā, vismaz tieši, jo tad zūd jelkāda konkurētspēja.

Piemērs, kāpēc Toyota tirgo savas automašīnas, ievedot tās no Japānas ieks ES, bez ievedmuitas uzcenojuma ? Jo klients, ja viņš vēlas Toyotu, nav vainīgs it kā, ka tie auto netop Eiropas Savienībā.....

Tatad, saskrūvētajām a/m jādabū konkurētspējīga cena RUS teritorijā. Lai to izdarītu, kaut kur izmaksas ir jasamazina. Pārējais jau katra fantazija.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 16:08

Ražotājiem jau pieejas arī atšķiras. Piemēram, man nav pieņemams kvalitātes prasību trūkums Ford koncernā. Tehniskajā ziņā jāizpilda obligātais minimums, netehniskajā ziņā atlaides ir nenormālas, salīdzinājumā ar tiem pašiem Mercedes, BMW esot pat vēl stingrāk, vismaz teorētiski, kā praktiski, to gan par BMW nezinu.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 17:02

Nu re.. fantazēt jau mēs mākam :P

No tiešajiem auto lietotājiem neesmu dzirdējis nekādas negācijas :hvz: Bet stāsti klejo :)

Principā visas ražotāju rūpnīcas strādā pēc viena standarta un kotroles sistēmas.

Un dūmi bez uguns arī nav :)
Pēdējo reizi laboja Vecais - 09. Decembris 2011, 17:03, kopā labots 1 reizi.
Publicēt atbildi