Publicēt atbildi

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 11:54

O, Mizx ir izdomājis kļūt par miljonāru?! :) A moš jau ir? :ermm:

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 12:17

Vai zini, kāpēc Tev nav miljona? Tikai tāpēc, ka patiesībā nezini, ko ar tādu sakarīgi iesākt. Ja zinātu, tad arī miljonu atrastu! Vajag lielu mērķi, kas vienlaicīgi ir reāls. Un mazākus mērķīšus trenniņam. Par manu esošo auto jau arī ir normāli uzskatīt, ka tas ir bagāta cilvēka izprieca. Patiesībā tas bija (ir) nopietns mērķis (vispār jau starpmērķis) un pierādījums sev, ka varu. Tātad, varu sev latiņu celt augstāk. Un kas ir bagāts cilvēks? Daži vietējie miljonāri arī neuzskata, ka ir bagāti, bet vienkārši turīgi un var atļauties tikai to, ko vēlas, bet nevēlas neko lux. Bet miljons būs, tā vai citādi nekur neliksies!

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 12:37

Da labi Mikus, tas jau bija joks! Man pašam ir liels mērķis, saistīts ar mašīnām, bet ne mašīna! Un tur man būs vajadzīgs ne viens vien miljons, bet sākumam pietiks, protams, arī ar vienu! :) Kad sākšu normāli strādāt, tad arī mēģināšu to naudu dabūt! :) Bet savu mērķi es kādreiz reālizēšu!!! :! :)

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 12:55

...nekas personisks!!..... bet garlaiciigs britu auto!!! :whistle:

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 12:59

vienam garlaicīgs, otram uzbudinājums vien tā bildi ieraugot :)

nu, viss normāli :)

Citas markas!!!!

29. Augusts 2006, 15:11

Man patīk tas radiators - kā kolizeja ieeja.

Citas markas!!!!

06. Septembris 2006, 16:17

Attēls

Citas markas!!!!

06. Septembris 2006, 16:18

Attēls

Citas markas!!!!

06. Septembris 2006, 16:19

Attēls

Citas markas!!!!

06. Septembris 2006, 21:36

[user]379|Mizx|Aston Martin Rapide[/user]Cauri ar mani ir, jau apmēram nedēļu siekalojos ap šo auto. Tajā ir viss, kas vajadzīgs. Un arī tās lietiņas, kas parasti automašīnās nav, bet šajā paredzētas, ir tieši tās, ko labprāt redzētu savā. 90% laikam tā būtu lieka perversija, bet man vajag... Tā kā viss, šis gan maksā pārāk daudz manām iespējām, bet laikam būs jāsāk radināties pie britu auto, pēdējā laikā atrodu tajos visādus knifus, kas kā reizi paredzēti manām vēlmēm. Atgādiniet man par šo, ja pēkšņi aiz pārpratuma bez MB sāku braukt ar kādu citu auto, kas nav šāds... Un te dažas bildītes, lai saprotat, par ko esmu sācis murgot... (Nu jau auto ir reāls un aptaustāms, tā lapa ir mazliet novecojusi):
http://www.nnauto.cn/auto/Gallery/Aston ... /index.htm

:) телефон такой у меня уже есть :) осталось на машину заработать :)
Publicēt atbildi