Publicēt atbildi

Re: VOLVO

12. Marts 2013, 18:58

Nav Šterna uz haubes, NAV !!!!! :D

bet nu aparāts ok, lai labi ripo.

P.S. ar padrošinātājiem tiki galā ?

12. Marts 2013, 19:11

Jap 2,5 nedēļu laikā no spogulīšu bezvēsts pazušanas Mūsa motors ielika jaunus, kurus uzreiz Autonamā nomarķēju. Diezgan operatīvi viss notikās!

25. Maijs 2013, 21:47

Mizx rakstīja:Apsveicu ar pirkumu! Ļoti labs auto līdz brīdim, kad sākas remonti, jo tad viss jādara caur izputēju un tāpēc nenormālas darba izmaksas. Bet pēc pieredzes — atslēgas tikai MM. Un vispār no MM nevajag baidīties, jo tas priekš Volvo ir labāks kā MB dīleris priekš MB. Attieksme, cenas, viss patika, diagnostika arī — cik atceros, bija jāmaksā tikai par vienu, pēc tam citur remontējos, atkārtotā (gribēju pārbaudīt, vai viss labi sataisīts) bija bez maksas. Varbūt man veicās, bet fakts.

MMR cenas ir augstas ir analogs serviss MMR. Par remontiem nepiekritīšu, tehniski auto ir uzbūvēts un to viegli ir apkalpot, remontēt, tik elektronikas lietas ir specifiskas, tas gan. Atslēgu gan citur kā MMR neuztaisīsi, ja nu viengi Signlālā, bet to jau MMR tagad ir nopircis.

Attēls

26. Maijs 2013, 07:51

Sakarīgs aparāts, pats gandrīz paņēmu xc70, bet gan benzīnnieku un ar manuālo kasti.

14. Jūnijs 2017, 12:21

Jau gadu ar XC 90 D5. Neko sliktu nevaru teikt, jo sākumā labi ieinvestējos. Uz to arī gāju, jo labu XC 90, uzskatu, zem 15 K neviens nepārdos, tie līdz desmit ir nodzīti. Traucē lielais pagrieziena rādiuss. Viss kā pie cilvēkiem, liels Dinamaika arī ok - nočipoju. Tā tas D5 dzinējs ir milljonnieks. Man radiniekam no nullītes tagad ir 600 000 uz xc 70. Un joprojām labi ripo. Tāpēc arī ņēmu D5 (185 hp).

Vispār sāk šķist, ka šībrīža auto, ir auto izstrādājumi. Man pat liekas, ka labāk, ja runa ir par MB, būtu atrast kādu 124 ar minimālu noskrējienu, pa kādiem 25 K eur. Ja grib drošu, uzticamu auto.
Publicēt atbildi