14. Februāris 2013, 02:11
Sveiki, varbut kadam ir bijusi darishana ar ratu parsishanu uz celja?
Man tikko sanaca, baigaja bedree iepleest, naca preti fura un ipashi nepamaniju vinju, tikai sajutu, rezultats, disks sapists un gumija pushu...kaut kas ari saka skanet tajaa pusee
Ir iespeja pakasiities??

14. Februāris 2013, 02:14
Reku vaininiece arii...blad...
14. Februāris 2013, 08:02
Janis55 rakstīja:Reku vaininiece arii...blad...

Tai bedrei taču tik lēzenas malas!Jau nodauzītas - kā tu varēji pārsist?Baigā ātrumā plēsi?
Piekasīties - tu domā ceļiniekus? Tikai tad,ja uz vietas izsaukta policija,sastādīts protokols,un tad arī reti izdodas.
Tipa "izvēlēts braukšanai nepiemērots ātrums",un viss...
Vienīgi Kasko,ja ir,var kautko atlīdzināt.
14. Februāris 2013, 10:07
Nu dzivaja parak lezenas neizskatijas un ta bedre vismaz 20cm dzilja!!
Nop nelidoju, jo tas pilsetas robezjas notika, kadi 60km/h bija man, ne vairaak...
14. Februāris 2013, 10:30
Tikko sazvaniju apdroshinatajus, tie saka ka tiri javershas pret celjadalju, OCTA nesot pilnigi nekada sakara ar shito...
Nez cik izmaksa tiesashanas? kads nezin?
14. Februāris 2013, 10:34
Jāni, cik šādi procesi ir uzvarēti ?
Tieši tā, es teiktu, ka neviens. Vismaz neesmu dzirdējis, ka kāds ko būtu panācis reāli.
14. Februāris 2013, 10:38
Misters X rakstīja:Jāni, cik šādi procesi ir uzvarēti ?
Tieši tā, es teiktu, ka neviens. Vismaz neesmu dzirdējis, ka kāds ko būtu panācis reāli.
Nu ja, bet zin kaada shkrobe, ljitaks dirsa, un kaut kas saka grabet ari...
AA un maitas jau shodien no rita bedres aizlapijushi ::D
14. Februāris 2013, 10:44
Janis55 rakstīja:kadi 60km/h bija man, ne vairaak...
vot i viss! Bija jāsauc CP,protokols ar ceļa stāvokļa fiksēšanu,espertīze kura noteiktu ka tika pārkāps atļauts ātrums (KASKO tas pats-tikāj uz koplietošanas ceļiem,atbilstošām riepām,atļautais ātrums,tikai ievērojot šos faktorus kompensēs remontu).Bedres dziļums pēc taviem vārdien neatbilst normatīvos aktos noteiktam-bet!jāfiksē ir ar mērlentu kurai virsū ie holografiskā uzlīme no LMNC.Vard sakot ar OCTA tur ir pilnīģi garām! Viela pārdoma Autoklubu asociācijaj,bet nu kā parasti...Domāju ,,ADAC,, tādu ķipišu sacēltu GER un viņu viedokli tiešām ņemtu vērā.Krievijā piemērām intuziasti izveidoja ceļa bedru ,,katalogu,, ar GPS palīdzību koordinātes un bilde klāt.Nav slikta ideja,domāju pie pareizās ,,pasniegšanas,, arī pie mums to varētu darīt.
14. Februāris 2013, 10:46
Janis55 rakstīja: AA un maitas jau shodien no rita bedres aizlapijushi ::D

atkarība no ceļa klases un bedres izmēriem-aizlāpa no 24 stundām līdz bezgalībāi...
14. Februāris 2013, 10:47
Protams, ka škrobe...... un škrobe ir ļoti daudz par ko, par spoguļu zagļiem,par policijas šķietamo bezspēcību, par bedrēm, par kvalitāti un un un.....
Kamēr vien pie mums valdīs politiķi un ierēdņi no vecās blatņiku paaudzes, kuriem ir uzspļaut uz tautas/valsts interesēm, tikmēr nekas īpaši nemainīsies.